Αξιολογήσεις ασθενών - Γεωργούδης Μιχάλης

Επαληθευμένες αξιολογήσεις από πραγματικούς ασθενείς
που επισκέφθηκαν τον γιατρό μέσω doctoranytime.
10
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
10
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
10
Έμπειρος & καταρτισμένος
10
Συνεπής
9.9
Προσιτός & φιλικός
10
26 ασθενείς
προτείνουν τον γιατρό
26 αξιολογήσεις
ασθενών
10.0
3

Πολύ καλός γιατρός , επικοινωνιακός, καθησυχαστικός και ήρεμος. Έλυσε όλες τις απορίες μου και προσπάθησε να βρει την καλύτερη λύση στο πρόβλημα μου.

10.0
4

Ο κύριος Γεωργούδης είναι εξαιρετικός άνθρωπος και επιστήμονας. Εμπνέει εμπιστοσύνη από την πρώτη στιγμή, μελετά σε βάθος το εκάστοτε ανακύπτον πρόβλημα και εξηγεί με λεπτομέρεια τη φυσιολογία και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο ασθενής. Δίνει ιδιαίτερη βάση στο να βρεθεί λύση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε να μην πονάει ο ασθενής. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

10.0
2

Άψογος επαγγελματίας. Άκρως επεξηγηματικός και βοηθητικός.

10.0
1

Εξαιρετικός επαγγελματίας! Άμεσος, επεξηγηματικός και στη διάθεσή μου για οτιδήποτε χρειάστηκα!

10.0
1

Εξαίρετος γιατρός και υπέροχος άνθρωπος

10.0
1

Καταρτισμένος γιατρός με φιλική προσέγγιση του ασθενή.

10.0
1

Εξαιρετικός Ιατρός, εξαιρετική προσωπικότητα. Συνιστάται ανεπιφύλακτα.

10.0
2

Μας δέχτηκε νωρίτερα. Έκανε με μεγάλη προσοχή την εξέταση και μας ανέλυσε με πολύ απλά λόγια τι συμβαίνει και τι πρέπει να κάνουμε.

10.0
1

Εξαιρετικός γιατρός και πάνω απο όλα άνθρωπος που σέβεται και σκέφτεται τον ασθενή του. Πολύ πρόσχαρος, απλός, υπομονετικός και έτοιμος να απαντήσει σε όλες σου τις απορίες και τα ερωτήματα που του θέτεις, δείχνοντας κατανόηση στο πρόβλημά σου. Σου εμπνέει εμπιστοσύνη με την πρώτη φορά. Ετοιμαζόμαστε για χειρουργείο...... ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μας το αποδείξει...... όπως εμείς του δείξαμε εμπιστοσύνη και τον εμπιστευτήκαμε .

9.8
1

Είναι πολύ ενημερωμένος γιατρός στην ειδικότητα του, με λεπτομερή εξέταση στον ασθενή και ανάλυση της κάθε περίπτωσης ασθενούς