Αξιολογήσεις ασθενών - Αργυράκης Κωνσταντίνος

Επαληθευμένες αξιολογήσεις από πραγματικούς ασθενείς
που επισκέφθηκαν τον γιατρό μέσω doctoranytime.
10
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
9.9
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
10
Έμπειρος & καταρτισμένος
9.9
Συνεπής
9.8
Προσιτός & φιλικός
10
33 ασθενείς
προτείνουν τον γιατρό
34 αξιολογήσεις
ασθενών
10.0
1

Ιδιαίτερα κατατοπιστικός, παιδαγωγικός και διαθέσιμος γιατρός

10.0
1

Ευγενικότατος και ευχάριστη συμπεριφορά ώστε να μη νιώθεις άβολα. Εξονυχιστική εξέταση και πλήρη, αναλυτική πληροφόριση με τρόπο κατανοητό. Συνιστάται.

10.0
1

Very knowledgeable doctor who not only made me feel extremely comfortable but also had a very patient-centered approach and focused on my issues with great depth. Would definitely recommend.

10.0
2

Αν και ημουν αγχωμένη λόγω της κατάστασης μου ο γιατρός με καθησύχασε από την αρχή και ένιωσα σαν να ειμαι σε οικείο περιβάλλον . Είναι ένας εξαιρετικός επιστήμονας μου εξήγησε οποιαδήποτε απορία είχα, αλλα πάνω από ολα είναι άνθρωπος . Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα !

10.0
2

Εξαιρετικος!!θα τον συστηνα ανεπιφυλακτα

10.0
6

Υπέροχος γιατρός και υπέροχος άνθρωπος.Με στήριξε πολύ.Συζητισιμος,κατατοπιστικοτατος και με πολλή αγάπη για ότι κάνει.Έμπειρος και εξειδικευμένος επιστήμονας. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα σε κάθε γυναίκα.

10.0
1

Εξαίρετος όχι μόνο σαν επιστημονας αλλά και σαν άνθρωπος. Πράγμα που σπανίζει να συνυπάρχουν και τα δύο στις μέρες μας. Σχολαστικος και προσεκτικός κατά την εξέταση. Σαφής και κατανοητός σε κάθε τι που προκύπτει από την εξέταση. Προτείνει λύσεις που αποσκοπούν στο δικό σου καλο και όχι στην τσέπη τη δική του όπως οι περισσότεροι στις μέρες μας. Και σαν άνθρωπος τόσο απλός και προσιτός που σε κερδίζει με την πρώτη συνάντηση και σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα μαζί του.

10.0
1

Εξαιρετικός γιατρός μου εξήγησε τα πάντα με λεπτομέρεια και με έκανε να νιώσω πολύ άνετα. Ευγενεστατος

10.0
3

Ο καλύτερος γιατρός που έχω επισκεφθεί έως τώρα! Ευγενικός, με ήθος, πρώτα σου εξηγούσε τι πρόκειται να κάνει και πως ενδέχεται να αισθανθείς και μετά το έκανε. Με έκανε να αισθανθώ άνετα από το 1ο λεπτό με τους τρόπους του και την προσωπικότητα του. Υπέροχος!

10.0
1

Έμεινα πολύ ευχαριστημένος.Σε βλέπει ανθρώπινα.