Αξιολογήσεις ασθενών - Χριστοδουλίδης Χρήστος - Λουίζος

Επαληθευμένες αξιολογήσεις από πραγματικούς ασθενείς
που επισκέφθηκαν τον γιατρό μέσω doctoranytime.
10
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
9.9
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
9.9
Έμπειρος & καταρτισμένος
10
Συνεπής
9.9
Προσιτός & φιλικός
10
35 ασθενείς
προτείνουν τον γιατρό
35 αξιολογήσεις
ασθενών
10.0
1

Ευγενικότατος, έλεγξε τα πάντα, και δεν κατάλαβα τίποτα στον καθαρισμό και το σφράγισμα

9.8
1

Τον Κύριο Χριστοδουλίδη δεν τον ήξερα καθόλου, ούτε σαν όνομα. Έκλεισα ραντεβού διότι διάβασα πολύ καλές κριτικές. Και όντως, από την πρώτη στιγμή σε αντιμετωπίζει φιλικά και με ανθρωπιά. Πολύ καλά μηχανήματα και πολύ καλό "χέρι" !!! Δεν σε "τυραννάει" με τον τροχό. Εμένα βέβαια μου έκανε μία μικρή τοπική νάρκωση για καλό και για κακό, αν και νομίζω ότι δεν χρειάζονταν. Οι τιμή για σφράγισμα, σε λογικά επίπεδα. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα. Νοιώθω ότι δεν πήγε να με κοροϊδέψει, γιατί μπορούσε να μου πει ότι χρειαζόταν απονεύρωση το δόντι, ώστε να κερδίσει περισσότερα χρήματα. Τον ευχαριστώ. Σίγουρα θα ξαναπάω, αν χρειαστεί !!!

10.0
1

Πολύ καλός γιατρός που σου εμπνέει εμπιστοσύνη

10.0
1

O kaliteros

9.6
1

Ο κος Χριστοδουλίδης ήταν πολύ ευγενικός και σοβαρός επαγγελματίας στο ραντεβού. Με βοήθησε να αισθανθώ πολύ άνετα και να μη φοβηθώ για τα δόντια μου. Εξήγησε την όλη διαδικασία και το κάθε βήμα με πολύ λεπτομερή τρόπο κι έτσι απέκτησα καλύτερη κατανόση για την σωστή υγιεινή των δοντιών μου.

10.0
1

Ο κ. Χριστοδουλιδης φοβερος επιστημονας με πολλες γνωσεις...σου εμπνεει εμπιστοσυνη απο το πρωτο ραντεβου. Η εξυπηρετηση τοσο αππ τον ιδιο οσο και απο τη βοηθο του αψογη!!!

9.8
1

Είναι ο οικογενειακός μας οδοντίατρος και δεν έχουμε σκοπό να τον αλλάξουμε.

10.0
1

Εξαιρετική εξυπηρέτησηΚατάρτιση και εμπειρία σε εξειδικευμένα προβλήματαΥπέροχο/φιλικό περιβάλλον

10.0
1

Εξαιρετικός γιατρός με μεγάλη εμπειρία.Ο Κύριος Χριστοδουλίδης είναι ευγενεστατος,υπομονετικός και ιδιαίτερα αποτελεσματικός,έτοιμος να διεκπεραιώσει την κάθε περίσταση.Φιλικο και όμορφο περιβάλλον

10.0
1

Άριστο περιβάλλονΆψογα καταρτισμένος ιατρός