Αξιολογήσεις ασθενών - Βούρδας Δημήτριος

Επαληθευμένες αξιολογήσεις από πραγματικούς ασθενείς
που επισκέφθηκαν τον γιατρό μέσω doctoranytime.
9,7
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
9.5
Έμπειρος & καταρτισμένος
9.6
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
9.9
Συνεπής
9.8
Προσιτός & φιλικός
9.6
38 ασθενείς
προτείνουν τον γιατρό
40 αξιολογήσεις
ασθενών
9.6
1

Πρώτη μας φορά στον γιατρό και τον βρήκα μέσω doctor anytime.Σαν γιατρός μου φάνηκε εξαιρετικός επιστήμονας, κατατοπιστικός , πολύ έμπειρος , ανθρώπινος ,ευγενικός και πολύ καταρτισμένος. Όταν η παιδίατρός μας , μας είπε ότι πρέπει να κοιτάξουμε εάν η μικρή μας πάσχει από κάποια αλλεργία και εκδηλώνει πολύ συχνά αλλεργική ρινίτιδα με καταρροή και βήχα, έψαξα, ρώτησα, διάβασα για όλους τους τύπους και τις θεραπείες των αλλεργιών. Στην μικρή μας εντοπίσαμε τελικά ένα είδος αλλεργίας μετά τα test που μας έκανε ο γιατρός και πραγματικά όσα μου είπε για την συγκεκριμένη μορφή αλλεργίας ,αλλά και για την θεραπεία ήταν όλα σωστά και γι' αυτό δεν τον ρώτησα πολλά πράγματα αφού ήδη τα είχα ψάξει από πριν . Και εδώ φαίνεται το πόσο έμπειρος και καταρτισμένος είναι, σε ενημερώνει σωστά και για την πάθηση και για την θεραπεία αλλά και για το κόστος ως έχει. Αυτό το λέω γιατί σε κάποια αξιολόγηση που διάβασα ,έλεγε ότι το κόστος είναι πολύ υψηλό. Το κόστος είναι γενικά υψηλό σε όλες τις εξετάσεις , εκτός και αν τις κάνεις σε κρατικό φορέα .Πάντως για πρώτη επίσκεψη μου φάνηκε λογική η τιμή των 50 ευρώ και η τιμή των test σε λογικά πλαίσια. Επίσης η μικρή μου δεν τον φοβήθηκε καθόλου και αυτό είναι πολύ σημαντικό για έναν γονιό. Πιστεύω και ελπίζω να πάνε όλα καλά όταν θα ξεκινήσει η θεραπεία μας. Θα τον σύστηνα ανεπιφύλακτα .

10.0
8

Μου εδειξε οτι εχει μεγαλη εμπειρια και μεσα σε λιγα λεπτα καταλαβε και μου εδωσε λυση στο προβλημα που αντιμετωπιζα.

10.0
2

Εξαιρετικός γιατρός - Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

10.0
1

Πολυ καλος γιατρος και επεξηγηματικος. Συστήνεται ανεπιφύλακτα.

10.0
1

Επέλεξα τον ιατρό από τις διαδικτυακές πληροφορίες και η επιλογή μου με άφησε πολύ ικανοποιημένη. Φεύγοντας αισθανόμουν σιγουριά κ ασφάλεια.

10.0
3

Έμπειρος, κέρδισε την εμπιστοσύνη μου και διερεύνησε εις βάθος την περίπτωση μου. Συνεπής, φιλόξενος και ευγενικός. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη.

9.8
1

Επιστήμονας και εξαιρετικός επαγγελματίας

9.8
2

Πολύ έμπειρος. Ασχολήθηκε με το πρόβλημά μου και με ενημέρωσε πλήρως. Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη.

10.0
1

Αφιέρωσε ώρα και έφτασε στο βάθος του προβλήματός μου

9.2
1

ΣΟΥ ΕΜΠΝΑΙΕΙ ΣΙΓΟΥΡΙΑ , ΓΝΩΣΤΗΣ ΚΑΛΟΣ ,ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΣ .