10.0
1

ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ, ΑΨΟΓΟΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ

10.0
9

Ο γιατρός είναι πολύ ακριβής, σοβαρός και εμπεριστατωμένος. Με εξέτασε ενδελεχώς και ασχολήθηκε σε βάθος με την περίπτωσή μου.

10.0
1

Καταπληκτικος γιατρος. Τον συνιστω ανεπιφυλακατα.

10.0
5

Ο ιατρός κάλυψε όποια απορία είχα και απάντησε λεπτομερώς σε όλες τις ερωτήσεις μου, καθιστώντας έτσι δυνατή μια σφαιρική εικόνα εκ μέρους μου ως ασθενή. Στην διάρκεια του ραντεβού αφιέρωσε χρονο προκειμένου να κάνει κι ο ίδιος όλες τις εξετάσεις εξ αρχής για να μου δώσει μια δεύτερη γνώμη, για την οποία και πήγα. Υπήρξε συνέπεια στους χρόνους του ραντεβού κι ο χώρος ήταν πλήρως εξοπλισμένος. Μετά βεβαιότητος θα ξαναπήγαινα.

10.0
1

Είναι ένας πολύ καλός γιατρός και πρόθυμος να απαντήσει αναλυτικά σε όλες μου τις ερωτήσεις. Τον έχω επισκεφτεί αρκετές φορές και μου εμπνέει εμπιστοσύνη.

10.0
1

Εξαιρετικός γιατρός. Μου εξήγησε λεπτομερέστατα την περίπτωση μου και ανακάλυψε την αιτία του προβλήματος μου.

9.4
1

Δεν εχω καποιο περαιτερω σχολιο Ηταν θετικη εμπειρια

10.0
1

Είναι ευγενής, φιλικός, αναλυτικός, άριστα καταρτισμένος επιστημονικά,προσηνής,λεπτολόγος, πρόθυμος να απαντήσει στις ερωτήσεις του ασθενή με σαφήνεια, αφιερώνοντας χρόνο, δείχνοντας πραγματικό ενδιαφέρον για την υγεία του.

9.8
1

Πολυ καλος, λιτος και κατανοητος

10.0
5

Δεύτερη φορά που επισκέφθηκα τον γιατρό και επιβεβαίωσα για άλλη μια φορά πόσο άριστος επαγγελματίας είναι και πόσο πραγματικά ενδιαφέρεται να δώσει τη βέλτιστη λύση στο πρόβλημα του ασθενούς. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.