9.8
1

Συνιστώ ανεπιφύλακτα! πολύ ευγενική και γνωρίζει πολύ καλά το αντικείμενο της

10.0
1

Τέλεια εξυπηρέτηση! Ένιωσα πολύ άνετα και οικεία.

10.0
1

Αρκετά όμορφη συζήτηση, ένιωσα κατευθείαν άνετα και εμπιστοσύνη. Βοήθησε πολύ!

10.0
1

Εκπληκτική!

10.0
1

Εποικοδομητική συνεδρία!!

10.0
1

Εξαιρετική επαγγελματίας! Με βοήθησε να πάρω τη ζωή στα χέρια μου και να συνειδητοποιήσω από μόνος μου όλες τις αλλαγές που πρέπει να κάνω!

10.0
1

Με σεβασμό και υπευθυνότητα η κυρία Δέλλιου με βοήθησε να κατανοήσω τα συναισθήματα μου και να αναλάβω δράση για να αλλάξω την ζωή μου!

10.0
1

Ένιωσα πάρα πολύ άνετα μαζί της. Δεν έχανε το ενδιαφέρον-προσοχή της σε καμία από τις συνεδρίες μας και το δέσιμο ήταν άμεσο. Την συστήνω ανεπιφύλακτα! Με βοήθησαν πολύ τα video που διαθέτει στο κανάλι της στο Youtube.

10.0
1

Συνεπέστατη και ανθρώπινη. Ανέλαβε τον γιό μου και έχει μέχρι τώρα εξαιρετικά αποτελέσματα. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα.

10.0
1

Επισκέφθηκα την κ. Δέλλιου αρχικά χωρίς να γνωρίζω τίποτε γι' αυτήν και τη δουλειά της. Την είχα γνωρίσει κοινωνικά και μου έκανε εντύπωση η αμεσότητα της επικοινωνίας μας. Από τότε έχει περάσει περίπου ένας χρόνος και η πρώτη μου εντύπωση αποδείχθηκε σωστή και ενισχύθηκε στο πλαίσιο των συνεδριών μας. Η κ. Δέλλιου με άκουσε με προσοχή, εντόπισε το πρόβλημά μου με ακρίβεια και έδωσε τις απολύτως σωστές συμβουλές για την περίπτωσή μου. Σε σχέση με συναδέλφους της που κατά καιρούς έχω επισκεφθεί, είναι πολύ περισσότερο ακριβής στον διαχωρισμό της ουσίας από τα άσχετα ζητήματα. Με βοήθησε και με βοηθά ουσιαστικά και ανθρώπινα.