10.0
4

Επέλεξα τον κ. Βούλγαρη ως τον γιατρό που θα με παρακολουθεί στο πρόβλημα που αντιμετωπίζω. Ο λόγος; Το ότι είναι συνεπής, επικοινωνιακός, κατατοπιστικός, σαφής, άνθρωπος και επιστήμονας μαζί, και αυτό φαίνεται από τη θετική εξέλιξη της υγείας μου. Επίσης, τον συγχαίρω που συνεχίζει να επιμορφώνεται πάνω στα σύγχρονα ιατρικά δεδομένα, πολύ καλό για τον ίδιο, εξαιρετικό για εμάς τους ασθενείς του.

10.0
6

Ανθρώπινος, επεξηγηματικός και με άριστη γνώση της ειδικότητας την οποία εκπροσωπεί.

10.0
1

Εξαιρετικός επιστήμονας με ενσυναισθηση και κατανόηση. Πολύ αναλυτική εξέταση και περιγραφή των βημάτων.

10.0
1

Ήταν προσεκτικός και ρώτησε το ιστορικό. Επίσης ήταν ιδιαίτερα αναλυτικός . Θεωρώ θετικό ότι θέλει να διερευνά όλα τα ενδεχόμενα.

10.0
6

Εξαιρετικός ιατρός.Εμπνέει εμπιστοσύνη και δείχνει να γνωρίζει το αντικείμενο τους εις βάθος .Έδειξε ιδιαίτερη ευαισθησία στο θέμα μου,το οποίο και μου ανέλυσε με τρόπο κατανοητό.Θεωρω ότι βρήκα τον ενδοκρινολόγο μου

10.0
10

Είναι 3 χρόνια που τον επισκέπτομαι για έλεγχο θυρεοειδή. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα, είναι εξαιρετικός γιατρός και άνθρωπος.

8.8
44

Όλα καλά.θα τον επισκεφτώ ξανά.

10.0
1

Είναι ο καλύτερος γιατρός που υπάρχει.

9.8
1

Κερδίζει τον ασθενή με τον προσηνή χαρακτήρα και τις γνώσεις του.

10.0
5

Ηταν φιλικος και αναλυτικος ,ασχοληθηκε με ολα τα θεματα και οχι μονο με αυτο για το οποιο ειχα κλεισει το ραντεβου δηλαδη ασχοληθηκε σε βαθος με την περιπτωση μου