10.0
1

Υπέροχος Γιατρός. Ξέρει ακριβώς τι θέλεις και πως να λύσει το πρόβλημα σου. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα

10.0
6

Εξαιρετικός! Έκανε ενδελεχή εξέταση, θυμόταν τις παλαιότερες επισκέψεις που είχα κάνει (παρ'όλο που έχουν μεσολαβήσει αρκετά χρόνια λόγω πανδημίας), πρότεινε άμεσες λύσεις. Τον έχω ήδη προτείνει σε γνωστούς.

9.6
1

Ασχολήθηκε εις βάθος με την περίπτωσή μου και μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη.

10.0
2

Γνωση-εμπειρια-ανθρωπιά. Θαυμάσιος τόσο σαν γιατρός όσο και σαν άνθρωπος μου ενέπνευσε αμέσως εμπιστοσύνη. Ευχαριστώ πολύ

10.0
2

Εξαιρετικός γιατρός και πολύ εξειδικευμένος! Τον προτείνω ανεπιφύλακτα.

10.0
3

Ο γιατρός προσεγγίζει τον ασθενή με επαγγελματισμό κ εξηγεί με υπομονή κ αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες για να κατανοήσει ο ασθενής αυτό που χρειάζεται. Ο χώρος στο ιατρείο κ στην αίθουσα αναμονή είναι άνετος με απόλυτη συνέπεια κ εξυπηρέτηση. Η εμπειρία μας με τον κ. Ρηγόπουλο ήταν πολύ θετική κ φυσικά τον εμπιστευόμαστε απόλυτα κ τον συνιστούμε.

9.8
1

Ο κ. Ρηγόπουλος ασχολήθηκε εις βάθος με την περίπτωσή μας. Ήταν ευγενικός, επεξηγηματικός κ κέρδισε την εμπιστοσύνη μας. Εξαίρετος επιστήμονας κ προσιτός σαν άνθρωπος. Τον συνιστούμε ανεπιφύλακτα!

10.0
1

Εξαιρετικός ιατρός και γνωστής τού αντικείμενου, θα τον συστήσω ανεπιφύλακτα στους φίλους μου. Εξετάζει, εξηγεί και δίνει λύσεις. Και παν απ'όλα είναι άνθρωπος

10.0
1

Εξαιρετικός γιατρός. Θα κάνω δεύτερη επέμβαση και όλα πήγαν εξαιρετικά. Νοιώθεις ασφάλεια όταν είσαι σε καλά χέρια.

10.0
1

Εξαιρετικός επιστήμονας και άνθρωπος. Ευχαριστούμε πολύ