10.0
2

Ίσως ο πιο επεξηγηματικός γιατρός που έχω επισκεφτεί. Τα συζητήσαμε όλα σε βάθος.Εγινε ενδελεχής έλεγχος στο πρόβλημα μου. Ευχάριστος σαν προσωπικότητα.Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

10.0
2

Φαινεται να ειναι αψογα καταρτισμένος και εκτιμησα το γεγονός ότι εξατομικευει τις περιπτωσεις.

9.8
2

The doctor is very thorough and Investigated my Symptoms in great detail.

10.0
1

Τον επισκέφτηκα εχτες με ένα θέμα που είχα με τα πόδια μου πάρα πολύ καλός και σου τα εξηγεί με λεπτομέρεια και πολύ καλός

10.0
3

Πολύ καλό γιατρός. Έδειξε προσοχή στο πρόβλημα μου.

10.0
1

Πολύ κατατοπιστικός γιατρός και πολύ καλές τιμές για τις συγκεκριμένες υπηρεσίες.

9.0
6

Πολύ φιλικός, προσιτός γιατρός. Πολύ προσιτή τιμή σε σχέση με άλλους γιατρούς της ίδιας ειδικότητας. Μπήκε στη διαδικασία να μου εξηγήσει απλά το πρόβλημά μου, ειδικά όταν κάναμε το triplex, μου εξηγούσε τι έβλεπα και τι σήμαινε το καθετί. Προσωπικά μου αρέσει πολύ αυτή η προσέγγιση, αισθάνομαι ότι συμμετέχω στη διαδικασία. Απάντησε σχεδόν σε όλες τις απορίες μου. Προς το τέλος μόνο αισθάνθηκα ότι κάπου ήθελε να τελειώσει το ραντεβού, ενώ είχα κάποια πράγματα ακόμα να ρωτήσω. Το μόνο μείον που μπορώ να πω είναι ότι χειρουργεί μόνο σε ένα μεγάλο ιδιωτικό νοσοκομείο που φημίζεται ως αρκετά ακριβό.

9.6
4

Εξαιρετικός γιατρός και με ανθρώπινη συμπεριφορά. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη με τη συμπεριφορά του. Ανθρώπινος, επεξηγηματικός, εμπνέει ασφάλεια. Σίγουρα θα τον συστήσω.

9.8
3

Πολύ ευγενικός! Απόλυτα αναλυτικός και κατατοπιστικός σε όλα τα επίπεδα.

10.0
3

Ήταν φιλικός, ευγενέστατος κι ευχάριστος, με διάθεση να εξηγήσει και να λύσει κάθε απορία μου. Εμπνέει εμπιστοσύνη και σιγουριά.