Doctors Health Examination Expertise

Find medical articles about

×
SHOW MAP
DoctorLast week patients have chosen through doctoranytime
22

specialised Cardiologists in Attica for Heart Triplex

"Εξαιρετικός γιατρός!!! Ασχολήθηκε εις βάθος με το πρόβλημα υγείας της μητέρας μου. Μας ενέπνευσε εμπιστοσύνη και ήταν απόλυτα επεξηγηματικός! Ευγενικός, προσιτός, φιλικός και το κυριότερο πέρα από αξιόλογος επιστήμονας είναι και αξιόλογος άνθρωπος! Το συμβάν με τη μητέρα μου ήταν έκτακτο και ανταποκρίθηκε αμέσως χωρίς δεύτερη σκέψη και την εξέτασε αναλυτικά.. Οτι και να πω είναι πολύ λίγο.. Να τον επισκεφθείτε οπωσδήποτε! Εμείς δεν τον αλλάζουμε με κανέναν και τίποτα! Σας ευχαριστούμε γιατρέ! Μακάρι να υπήρχαν αλλά εκατό αστέρια για να σας αξιολογησω! "

more
 • Heart Triplex: 40 € η εξέταση και διαρκεί 15 - 30 λεπτά.
CHECK ALL PRICES
 • Η εξέταση πραγματοποιείται με υπέρηχο. Αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως βαλβιδοπάθειες, αρρυθμίες, υπέρταση, στεφανιαία νόσος και έμφραγμα.

  more less

"Αξιόλογη επιστημών με γνώση πάνω στην δουλειά της.Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη και θα την πρότεινα και σε άλλους."

more
 • Heart Triplex: From 50 € to 70 € η επίσκεψη
CHECK ALL PRICES

"Πολύ επεξηγηματικός αναλυτικός και φιλικός!"

more
 • Heart Triplex: 50 € η επίσκεψη. Συμπεριλαμβάνει ΗΚΓ και κλινική εξέταση
CHECK ALL PRICES
 • Πραγματοποιείται με συσκευή υπερήχου. Οι παθήσεις που αντιμετωπίζονται είναι η αρτηριακή υπέρταση, οι αρρυθμίες, η καρδιακή ανεπάρκεια και η στεφανιαία νόσος. Επιπλέον χορηγούνται πιστοποιητικά υγείας και άθλησης και σε παιδιά.

  more less

"Εξαιρετική γιατρός!! Έμπειρη, καταρτισμένη και ανθρώπινη. Από την αρχή με έκανε να αισθανθώ άνετα και μου εξήγησε τα πάντα σχετικά με την περίπτωσή μου. Νοιώθω τυχερή που την επέλεξα ανάμεσα στους τόσους καρδιολόγους του doctoranytime. Την συστήνω ανεπιφύλακτα!"

more
 • Heart Triplex: From 40 € to 50 € η επίσκεψη και η διάρκεια εξαρτάται από την εκάστοτε περίπτωση. Περιλαμβάνει κλινική εξέταση και καρδιογράφημα.
CHECK ALL PRICES
 • Πραγματοποιείται triplex καρδιάς, holter πιέσεως, hοlter καρδιάς (ρυθμού), ηλεκτροκαρδιογράφημα, οξύμετρο με monitor 27. Αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως αρρυθμίες, στηθάγχη, υπέρταση και δύσπνοια.

  more less
 • Η ιατρός δέχεται παιδιά άνω των 14 ετών για κλινική εξέταση. Κατά την προσέλευσή σας στο ιατρείο είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας.

"Εξαιρετικός! Έμπειρος και καταρτισμένος!"

more
 • Heart Triplex: 40 € η εξέταση και διαρκεί 15 - 30 λεπτά. Στο κόστος περιλαμβάνεται καρδιολογική εξέταση και ηλεκτροκαρδιογράφημα.
CHECK ALL PRICES
 • Χρησιμοποιείται Συσκευή triplex - Ηλεκτροκαρδιογράφος. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο ασθενής να είναι ήρεμος πριν από την εξέταση.

  more less

"Ευγενικός,καταρτισμένος,με άκουσε με προσοχή"

more
 • Heart Triplex: 60 € η εξέταση μαζί με το κόστος επίσκεψης. Διαρκεί 15-30 λεπτά.
CHECK ALL PRICES
 • Πραγματοποιείται με τη χρήση υπερσύγχρονου εξοπλισμού αμερικανικής προέλευσης.

  more less

"Καταρτισμένος και πολύ ευχάριστος άνθρωπος. Αισθάνεσαι οικειότητα από το πρώτο λεπτό. Ακούει προσεκτικά και απαντά σε όλες τις ερωτήσεις."

more
 • Heart Triplex: 40 € η επίσκεψη. Πρόκειται για τιμή γνωριμίας. Διαρκεί 30 - 45 λεπτά.
CHECK ALL PRICES
 • Δύο πανευρωπαϊκά πτυχία υπερηχοκαρδιογραφίας - Εκπαιδευτής υπερηχογραφίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.Τελευταίας τεχνολογίας υπερηχοκαρδιογραφικό μηχάνημα και εργομετρικό ποδήλατο αμερικάνικης προέλευσης.

  more less
 • Παρέχεται δωρεάν πάρκινγκ έναντι του ιατρείου στους επισκέπτες του ιατρείου.

"Επαγγελματίας σε όλα του ."

more
 • Heart Triplex: 40 € η εξέταση. Διαρκεί 15-30 λεπτά. Ο εξεταζόμενος να φορά άνετα και ευρύχωρα ρούχα.
CHECK ALL PRICES
 • Χρησιμοποιείται τελευταίας τεχνολογίας συσκευή. Αντιμετωπίζεται η πλειοψηφία των καρδιολογικών παθήσεων.

  more less

" Ασχολήθηκε εις βάθος με την περίπτωση μου και έδειξε ότι μπορεί να διαχειριστεί το πρόβλημα του ασθενή με επιτυχία ώστε να σου εμπνεύσει εμπιστοσύνη "

more
 • Heart Triplex: 40 € η εξέταση. Στο ιατρείο εκτελούνται και παραπεμπτικά για triplex καρδιάς με τον ΕΟΠΥΥ. Το κόστος της εξέτασης αναγράφεται στο παραπεμπτικό.
CHECK ALL PRICES
 • Διατίθεται σύγχρονος εξοπλισμός για διαθωρακικό υπερηχογράφημα καρδιάς (καρδιακές κοιλότητες και βαλβίδες της καρδιάς) με τη βοήθεια υπερηχητικών κυμάτων υψηλής συχνότητας.

  more less
 • Ο ιατρός δέχεται και εκτός ωραρίου κατόπιν συνεννόησης.

"Professional,experienced and friendly.Definitely recommend. "

more
 • Heart Triplex: 50 € η εξέταση και διαρκεί 15 - 30 λεπτά.
CHECK ALL PRICES
 • Εγκατεστημένο βρίσκεται το μηχάνημα υπερηχογραφίας VIVID 3 PRO της εταιρείας General Electric Medical Systems. Η χρήση αρμονικών συχνοτήτων (Coded Octave Harmonics), ο εξαιρετικά υψηλός ρυθμός εναλλαγής εικόνας (έως 200 fps), οι πολλαπλές ζώνες εστίασης (confocal imaging) και ο ειδικός τρόπος επεξεργασίας (data dependent processing) των δεδομένων εξασφαλίζει κορυφαία ποιότητα εικόνας και ψηφιακού video. Αντιμετωπίζεται όλο το φάσμα των καρδιαγγειακών παθήσεων που ξεκινά από την καρδιαγγειακή πρόληψη, την παρακολούθηση χρονίων νοσημάτων και φθάνει έως την υποστήριξη σύμπλοκων παθήσεων και επειγόντων καταστάσεων που απαιτούν εξειδικευμένη υποστήριξη σε νοσοκομειακό περιβάλλον.

  more less

"Ηταν συνεπής στο ραντεβού. Ασχολήθηκε σε βάθος με την περιπτωσή μου. Κέρδισε την εμπιστοσύνη μου, έχει μεγάλη εμπειρία και κατάρτιση."

more
 • Heart Triplex: 30 € η εξέταση
CHECK ALL PRICES
 • Υπερηχογράφος Philips με έγχρωμο doppler, TDI και Μ & anatomical M Mode.

  more less
 • Doctor prescribes daily by priority order from 09.30 to 12.30.

"Ευγενικός, επαγγελματίας, συνεπής"

more
 • Heart Triplex: 40 € η εξέταση.
CHECK ALL PRICES
 • Η εξέταση πραγματοποιείται με υπέρηχο τελευταίας γενιάς ενώ παρέχεται και η δυνατότητα κατ' οίκον υπερήχου με φορητό υπερηχογράφο. Ο ιατρός διαθέτει εξειδίκευση στις νεώτερες τεχνικές triplex καρδιάς και εμπειρία μεγαλύτερη των 10 ετών καθώς και αρκετών χιλιάδων κλινικών εξετάσεων από όλο το φάσμα της καρδιολογίας.

  more less
 • Parking is provided by the doctor's office in a car park near the office.

"Εξαιρετικός γιατρός, καταρτισμένος, ασχολήθηκε εκτενώς με την περίπτωσή μου. Θα τον επισκεφτώ ξανά σίγουρα."

more
 • Heart Triplex: From 40 € to 50 € η εξέταση. Διαρκεί 30 - 45 λεπτά.
CHECK ALL PRICES
 • Πραγματοποιείται με υπέρηχο τελευταίας γενιάς, ενώ παρέχεται και η δυνατότητα κατ' οίκον υπερήχου.

  more less

"Πολύ καλός γιατρός, ο οποίος ενδιαφέρεται να βοηθήσει με τις γνώσεις και με την ανθρωπιά του, το οποίο είναι σπάνιο να το βρεις στις μέρες μας ειδικά σε γιατρούς!!! "

more
 • Heart Triplex: 40 € η εξέταση
CHECK ALL PRICES
 • Τελευταίας τεχνολογίας υπερηχοτομογράφο, παλμικό και έγχρωμο

  more less

"Πολύ ευγενικός, άρτια καταρτισμένος, στην ώρα του, ασχολήθηκε πολύ προσεκτικά με την καρδιολογική εξέταση του 3μιση ετών γιου μου, τον εκανε να νιωσει άνετα και ευχάριστα. Ως επιπρόσθετο ραντεβού είδε και εμένα όπου επίσης ένιωσα εμπιστοσύνη και ευγένεια. Τον ευχαριστούμε θερμά τον ίδιο και την βοηθό του."

more
 • Heart Triplex: From 30 € to 50 € Ιδιωτικά το κόστος είναι 50€ και 30€ με τον ΕΟΠΠΥ και περιλαμβάνει πλήρη κλινικό έλεγχο, συνταγογράφηση, καρδιογράφημα και triplex. Αν υπάρχει παραπεμπτικό και δεν γίνει κλινική εξέταση, χρεώνεται μόνο η συμμετοχή.
CHECK ALL PRICES
 • Χρησιμοποιείται μηχάνημα General Electric τελευταίου τύπου.

  more less

"Συνεπείς, ευγενικός και με άριστη κατάρτιση. Ασχολήθηκε λεπτομερώς με την περίπτωση της μητέρας μου με ανθρωπιά και κατανόηση."

more
 • Heart Triplex: 50 € η επίσκεψη και διαρκεί 15 - 30 λεπτά. Περιλαμβάνει καρδιογράφημα, συνταγογράφηση (τρίμηνη) και κλινική εξέταση επιπλέον 20 ευρώ.
CHECK ALL PRICES
 • Η εξέταση πραγματοποιείται με το νεότερο φορητό μοντέλο της Alpinion E-cube i7. Αντιμετωπίζονται όλες τις καρδιολογικές παθήσεις, η δυσλιπιδαιμία (excellence in lipidology) και η υπέρταση.

  more less

"Πολύ ευγενική γιατρός και ο χώρος πολύ καθαρός. Θα την ξανά προτιμήσω!"

more
 • Heart Triplex: 40 € η εξέταση. Διαρκεί 15 - 30 λεπτά. Περιλαμβάνει triplex καρδιάς και θωρακικής αορτής. Στο κόστος δε περιλαμβάνεται η τιμή της επίσκεψης.
CHECK ALL PRICES
 • Η εξέταση πραγματοποιείται με υπέρηχο μεγάλης ποιότητας. Η ιατρός διαθέτει εξειδίκευση και εμπειρία στις νεώτερες τεχνικές triplex καρδιάς, καθώς έχει πραγματοποιήσει αρκετές χιλιάδες κλινικές εξετάσεις από όλο το φάσμα της καρδιολογίας.

  more less

Haven't found your doctor?

Register for free

View the prices of all doctoranytime services with no restrictions!

At least 6 characters or numbers
Sign in to doctoranytime
Create a new password

Enter the email you used to register in doctoranytime and we will send you a new code.

SEND
Your password has been changed

Check your email to get the new password.

loading
MORE HOURS
LESS HOURS
loading

In case clarifications are needed, regarding the reason of visit or the time of at-home visit, the doctor will communicate directly with you.

Why waiting on hold?

350.000 users who booked an online apppointment
are pleased 100%
Book your appointment in 1 minute

For the call center, please dial 215 50 50005

Monday to Friday from 8:00 to 20:00

Get a video consultation with a health practitioner

Book your video consultation in 3 clicks and see your practitioner from your mobile, tablet or pc.

home
Consult your doctor anywhere
time
Get an appointment immediately
data
Secure your personal data

You just need to select the video consultation booking option.

BOOK FOR FREE

To offer you the best possible service, doctoranytime uses cookies. By continuing to browse the site, you agree to their use. OK