Doctors Health Examination Expertise

Find medical articles about

BOOK AN APPOINTMENT

He is suitable for you because...

Ο Νικολίτσης Βασίλης είναι χειρουργός οδοντίατρος με ιδιωτικό οδοντιατρείο στα Φηρά Σαντορίνης. Διαθέτει πτυχίο οδοντιατρικής στο πανεπιστήμιο Semmelweis University Of Medicine. Το 2014 εξειδικεύτηκε στην τοποθέτηση και αποκατάσταση εμφυτευμάτων στο ITI course in Dental Implantology. Μετά από χρόνια εμπειρίας και παρακολούθηση πολλών σημαντικών σεμιναρίων σε διάφορους τομείς της οδοντιατρικής σε Ελλάδα και εξωτερικό, ασχολείται με μεγάλη επιτυχία με τα Εμφυτεύματα αλλά και με την Αισθητική οδοντιατρική, την Περιοδοντολογία, την Προσθετική, τη Λεύκανση δοντιών, αλλά και σχεδόν κάθε τομέα της οδοντιατρικής. Στο ιδιωτικό του ιατρείο παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες στις εξατομικευμένες ανάγκες των ασθενών του.

doctoranytime team looks after the description, which is based on confirmed information

Patient reviews

100% reliable reviews

Check how we ensure credibility
5.5

from 2 reviews

Overal rating from 2 patients
5.5
He/she investigated my illness/condition in detail
5.5
Experienced & qualified
5.5
He/she was trustworthy
5.5
Consistent
5.5
Approachable & friendly
1.0
 • All (2)
 • High (1)
 • Neutral (0)
 • Low (1)
1
Δημήτρης Π 11 August 2018
Δημήτρης Π Confirmed Review 3 reviews in doctoranytime
1
He/she investigated my illness/condition in detail
Experienced & qualified
He/she was trustworthy
Consistent
Approachable & friendly
Έκλεισα ραντεβού με αυτόν τον οδοντίατρο πριν 3 ημέρες, ευρισκόμενος στη Φολέγανδρο, ως επείγον περιστατικό. Ταξίδεψα Σαντορίνη για το προγραμματισμένο ραντεβού μου (το οποίο είχε επιβεβαιώσει μαζί μου και τηλεφωνικά ο ίδιος ο οδοντίατρος) για να ανακαλύψω ότι ήταν διπλοκρατημένο με άλλον, τοπικό, ασθενή και η βοηθός του δεν το είχε καν στο πρόγραμμα. Περίμεναν άλλοι δύο τοπικοί ασθενείς στην αναμονή. Με ένα ελαφρύ πρόσχημα οδοντιατρικής επέμβασης που χρειαζόνταν περισσότερο χρόνο, ο οδοντίατρος βγήκε και με ενημέρωσε (αφήνοντας την «επέμβαση» στον αυτόματο πιλότο) ότι δεν θα με δει.Δεν μου προσέφερε καμία εναλλακτική, παρά μόνο μετά από δική μου επιμονή και αφού τον ενημέρωσα για τη ΔΙΚΗ ΜΟΥ ιατρική ιδιότητα και παρουσία μάρτυρα, μου έγραψε σε ένα χαρτάκι το όνομα και το τηλ άλλης συναδέλφου του από μνήμης. Το τηλ ήταν λάθος, και αναζήτησα το σωστό από τον Χρυσό Οδηγό. Ως (περίπου) συνάδελφός του και ιατρός ο ίδιος, ομολογώ ότι δεν έχω ούτε ξανασυναντήσει μα ούτε και ξανακούσει τέτοια αντιεπαγγελματική και αντιδεοντολογική συμπεριφορά. Είναι εξαιρετικά λυπηρό, να επιβεβαιώνουν και οι επιστήμονες την κακή φήμη της αρπακολλατζίδικης αντιμετώπισης που φαίνεται ότι χαρακτηρίζει δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς - και ασφαλώς προτίθεμαι να ενημερώσω τον οικείο οδοντιατρικό σύλλογό του.Στο δικό μας αντικείμενο εργασίας, είναι σκόπιμο να γνωρίζει ο συνάδελφος ότι την ευθύνη για κάθε άνθρωπο που έρχεται στη βοήθειά μας, την αναλαμβάνουμε οι ίδιοι οι ιατροί - ακόμη και υπερωριακά - και ειδικά σε επείγοντα περιστατικά. Αυτό κάνει όλη τη διαφορα μεταξύ λειτουργήματος και επαγγέλματος.
Nikolitsis Vasilis
DOCTOR'S COMMENT
Σας ευχαριστούμε για το σχόλιο σας αν και αρνητικό. Επί δεκαοκτώ συναπτά έτη έχουμε καταφέρει να είμαστε στην κορυφή της προτίμησης του κόσμου για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας αλλά και για την εξαιρετική σχέση μας με όλους για κάποιο λόγο... Αυτό λέγεται επαγγελματισμός. Το σχόλιο σας μόνο καλό μπορεί να μας κάνει και να μας βοηθήσει να χειριζόμαστε καταστάσεις δύσκολες όπως την δική σας. Λυπούμαστε που δεν μπορέσαμε να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας μια τόσο πραγματικά δύσκολη μέρα για μας, και που εσείς ως «συνάδελφος» δεν μπορέσατε να το διακρίνετε αυτό όσο κι αν προσπαθήσαμε εγώ και η βοηθός μου να σας το εξηγήσουμε. Να ξέρετε ότι η καλή θέληση και ενέργεια πάντα μπορεί να δώσει λύσεις ενώ ο θυμός και η αρνητικότητα κάνουν τα πράγματα μόνο πιο δύσκολα. Να είστε καλά.
10
Κωνσταντίνος Γ 31 March 2015
Κωνσταντίνος Γ Confirmed Review 1 review in doctoranytime
10
He/she investigated my illness/condition in detail
Experienced & qualified
He/she was trustworthy
Consistent
Approachable & friendly
Εξαιρετικός επιστήμονας, έμεινα πολύ ευχαριστημένος και θα τον πρότεινα ανεπιφύλακτα!
VIEW MORE REVIEWS

Clinic Information

 • FIRA, Santorini, Prefecture of Cyclades

Curriculum Vitae and Career

EDUCATION

 • Πτυχίο, Πανεπιστήμιο Semmelweis University Of Medicine, Δίπλωμα Χειρουργού Οδοντιάτρου DMD (Doctor of Medical Dentistry)
 • Δίπλωμα Εμφυτευματολογίας, ITI course in Dental Implantology για τη Χειρουργική Τοποθέτηση & Προσθετική Αποκατάσταση Οδοντικών Εμφυτευμάτων
 • Master εμφυτευματολογίας (Master in Oral Implantology ), πανεπιστήμιο Goethe Φρανκφούρτης

WORKING EXPERIENCE

 • Ιδιωτικό οδοντιατρείο "Santorini Dental Clinic"
 • Τμήμα Οδοντιατρικής και Γναθοχειρουργικής, ΓΝΑ
 • Χειρουργός Οδοντίατρος, μονάδες της Π.Α. στην Κομοτηνή, την Ελευσίνα και τη Σαντορίνη
 • Συμμετοχή επι διετίας σε πολλαπλά χειρουργεία γναθοπροσωπικών επεμβάσεων, πανεπιστημιακό νοσοκομείο Goethe Universitat Klinikum Φρανκφούρτης.

PARTICIPATION IN CONFERENCES

 • Παρακολούθηση πολλών σεμιναρίων σε διάφορους τομείς της Οδοντιατρικής, κυρίως της Περιοδοντολογίας, Ενδοδοντίας, Αισθητικής οδοντιατρικής (σχεδιασμός χαμόγελου, όψεις πορσελάνης, αποτύπωση και συγκόλληση).
Register for free

View the prices of all doctoranytime services with no restrictions!

At least 6 characters or numbers
Sign in to doctoranytime
Create a new password

Entrer the email you used to register in doctoranytime and we will send you a new code.

SEND
Your password has been changed

Check your email to get the new password.

loading
MORE HOURS
LESS HOURS
loading

In case clarifications are needed, regarding the reason of visit or the time of at-home visit, the doctor will communicate directly with you.

Why waiting on hold?

350.000 users who booked an online apppointment
are pleased 100%
Book your appointment in 1 minute

For the call center, please dial 215 50 50005

Monday to Friday from 8:00 to 20:00


You can't see your area code?

To offer you the best possible service, doctoranytime uses cookies. By continuing to browse the site, you agree to their use. OK