Κοσμοϊατρική Σεπολίων

Κοσμοϊατρική Σεπολίων

Σεπόλια, ΑΤΤΙΚΗ

ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ/ ΟΥΡΩΝ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ ΑΞΟΝΙΚΗΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΙΚΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΟΡΙΑΚΟ/ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗΣ ΥΠΕΡΗΧΩΝ
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΠΕΔΥ - ΕΟΠΥΥ Ιδιωτικό ραντεβού

Περιγραφή

Το διαγνωστικό κέντρο ΚΟΣΜΟΙΑΤΡΙΚΗ μετά από πολυετή παρουσία στο χώρο της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας λειτουργεί τώρα και στα Σεπόλια επί της οδού Αμφιαράου 165 (δίπλα στο ΜΕΤΡΟ ΣΕΠΟΛΙΑ), όπου παρέχει τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες του. Μένοντας πιστοί στις αξίες μας, διατηρούμε ανθρώπινο πρόσωπο, πάντα με σεβασμό και υπευθυνότητα στο πρόβλημα του κάθε εξεταζομένου, ενώ ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός και οι άριστες συνθήκες εξυπηρέτησης διασφαλίζουν τα υψηλότερα επίπεδα της παρεχόμενης Πρωτοβάθμιας Ιατρικής Φροντίδας.

περισσότερα

Φωτογραφίες διαγνωστικού κέντρου

Υπηρεσίες

 • Εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής
  Παρέχεται η δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα.
 • Μέσος χρόνος λήψης αποτελεσμάτων
  Τα αποτελέσματα των υπερήχων, των ακτινογραφιών, τα triplex καρδιάς και η μέτρηση οστικής πυκνότητας παρέχονται άμεσα. Τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων, εκτός των εξειδικευμένων, παρέχονται σε μια εργάσιμη ημέρα. Τα αποτελέσματα των μαστογραφιών παρέχονται σε δύο εργάσιμες ημέρες.
 • Αποστολή αποτελεσμάτων
  Παρέχεται η δυνατότητα ηλεκτρονικής αποστολής των γνωματεύσεων των εξετάσεων καθώς και των αιματολογικών εξετάσεων με fax και email.
 • Προσβασιμότητα
  Το διαγνωστικό κέντρο βρίσκεται πλησίον του σταθμού ΜΕΤΡΟ Σεπόλια.

Αξιολόγηση και σχόλια ασθενών διαγνωστικού κέντρου - Κοσμοϊατρική Σεπολίων

Όλες οι αξιολογήσεις είναι από επαληθευμένους ασθενείς που έχουν κλείσει ραντεβού μέσω doctoranytime.gr

Το διαγνωστικό κέντρο έχει αξιολογηθεί από 205 ασθενείς, από τους οποίους το προτείνουν οι 199.

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
ΤΥΠΙΚΟΤΗΤΑ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
ΣΧΟΛΙΟ ΑΣΘΕΝΟΥΣ

Ειμεινα πολυ ευχαριστημενη. Αψογοι στη γραμματεια κ αψογοι ιατροι. Ευχαριστω!!!

περισσότερα
16 Απριλίου 2021

Πάντα αξιόπιστο κέντρο

περισσότερα
9 Απριλίου 2021

Το μόνο άσχημο είναι ότι δεν τηρήθηκε η ώρα του ραντεβού κατά ένα μισάωρο, (ενώ ήμουν στον χώρο δέκα λεπτά νωρίτερα από την ώρα έναρξης του ραντεβού). Χάνεται η έννοια του ραντεβού. Ωστόσο, ο χώρος πεντακαθαρος, τα κορίτσια στην γραμματεία ευγενεστατα.

περισσότερα
4 Απριλίου 2021
ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

Σας ευχαριστούμε πολύ που αφιερώσατε χρόνο για να γράψετε μία κριτική και να μοιραστείτε μαζί μας τη γνώμη σας. Φροντίζουμε να τηρούμε τους χρόνους των προγραμματισμένων ραντεβού και μέσα σε αυτόν έχουμε συμπεριλάβει τον χρόνο απολύμανσης που χρειάζεται ο χώρος πριν από κάθε εξέταση. Εντούτοις, είναι πολύ πιθανό να προκύψει κάποια καθυστέρηση σε κάποια εξέταση, καθώς οι Ιατροί και το τεχνικό προσωπικό αντιμετωπίζουν μοναδικά κάθε εξεταζόμενο, ανάλογα με την ηλικία, το ιστορικό, τους λόγους διενέργειας εξετάσεων και την απαίτηση ειδικής προετοιμασίας για ορισμένες εξετάσεις. Για τον λόγο αυτό μπορεί να παραταθεί ο χρόνος παραμονής ενός εξεταζόμενου στο ιατρείο και ιδίως σε περιπτώσεις παθολογικού ευρήματος, ή ακόμα και δυσκολίας συνεργασίας κατά την διάρκεια της εξέτασης. Ωστόσο λαμβάνουμε υπόψη μας, τις υποδείξεις σας, στην προσπάθεια μας ν' ανταποκρινόμαστε όσο καλύτερα μπορούμε στην εξυπηρέτηση κάθε εξεταζόμενου, ο οποίος μας επισκέπτεται . Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Όλα σούπερ, όπως πάντα!

περισσότερα
3 Απριλίου 2021

Ενώ είχα ραντεβου περίμενα 40’.Επίσης κυκλοφορούσαν άτομα χωρίς μάσκα στον χώρο.Οι υπηρεσίες ηταν καλές αλλα δεν νομιζω να ξαναπάω ,αν εχω αλλη επιλογή.

περισσότερα
27 Μαρτίου 2021
ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

Σας ευχαριστούμε που μας επιλέξατε και αφιερώνετε τον χρόνο σας για να μας γράψετε τα σχόλια σας. Προσπαθούμε να διατηρούμε συνέπεια στους χρόνους των προγραμματισμένων ραντεβού. Μέσα στον προγραμματισμένο χρόνο υπολογίζουμε και την διάρκεια της απολύμανσης του χώρου εξέτασης για τον επόμενο εξεταζόμενο. Ωστόσο, μπορεί να προκύψει καθυστέρηση σε κάθε ιατρείο, καθώς οι Ιατροί και το τεχνικό προσωπικό αντιμετωπίζουν μοναδικά κάθε εξεταζόμενο, ανάλογα με την ηλικία, το ιστορικό, τους λόγους διενέργειας εξετάσεων και την απαίτηση ειδικής προετοιμασίας για ορισμένες εξετάσεις. Για τον λόγο αυτό μπορεί να παραταθεί ο χρόνος παραμονής ενός εξεταζόμενου στο ιατρείο και ιδίως σε περιπτώσεις παθολογικού ευρήματος, ή ακόμα και δυσκολίας συνεργασίας κατά την διάρκεια της εξέτασης. Σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας, θα θέλαμε να γνωρίζετε πως τηρούμε απαρέγκλιτα όλες τις οδηγίες που μας έχουν δοθεί από τους Αρμόδιους Φορείς. Δεν υπάρχει περίπτωση να κυκλοφορεί στον χώρο άτομο χωρίς να φοράει μάσκα και δεν επιτρέπουμε να εισέρχονται στην Μονάδα επισκέπτες χωρίς να φορούν μάσκα και χωρίς να έχουν απολυμάνει τα χέρια τους με ειδικό αντισηπτικό που βρίσκεται στην κεντρική είσοδο. Το προσωπικό μας καταβάλει μεγάλη προσπάθεια να εξυπηρετήσει και να ικανοποιήσει τις ανάγκες κάθε εξεταζόμενου, ανεξαιρέτως, αυτήν την πρωτόγνωρα δύσκολη και εντατική περίοδο που διανύουμε. Μεριμνώντας για την βελτιστοποίηση των υπηρεσιών μας, σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την εμπιστοσύνη σας.

Όλα ήταν πολύ καλά σε σχέση με τις συνθήκες. Μέτρα covid ok

περισσότερα
23 Μαρτίου 2021

Σύγχρονος καθαρός χώρος με καλή οργάνωση

περισσότερα
13 Μαρτίου 2021

Η εμπειρία μου από την επίσκεψη στο διαγωνιστικό κέντρο είναι θετική. Από την υποδοχή στην είσοδο, μέχρι την παραλαβή μου από το ιατρικό προσωπικό και την ώρα των εξετάσεων μου έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη. Σίγουρα θα το συνιστούσα ανεπιφύλακτα!!

περισσότερα
12 Μαρτίου 2021

Άρτια εξυπηρέτηση.

περισσότερα
11 Μαρτίου 2021

Εξαιρετικός εξοπλισμος, αλλά αρκετή καθυστέρηση!

περισσότερα
11 Μαρτίου 2021
ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΩΝ

Κλείσε το ραντεβού σου σε 1'

Επίλεξε ημέρα και ώρα ραντεβού για τις εξετάσεις σου

ΠΡΟΣΟΧΗ.Δεν μπορείς να κλείσεις ραντεβού σε διαφορετικά τμήματα την ίδια ημέρα και ώρα.

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει