Κοσμοϊατρική

Αθήνα, ΑΤΤΙΚΗ

ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ/ ΟΥΡΩΝ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ ΑΝΔΡΟΛΟΓΙΚΟ ΑΞΟΝΙΚΗΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΙΚΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΡΙΑΚΟ/ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΝΕΥΡΟΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗΣ ΥΠΕΡΗΧΩΝ
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ Ιδιωτικό ραντεβού ΠΕΔΥ - ΕΟΠΥΥ

Περιγραφή

Η ΚΟΣΜΟΪΑΤΡΙΚΗ Α.Ε. λειτουργεί από το 2000 στην οδό Πατησίων με κεντρικό στόχο την άμεση εξυπηρέτηση, με σεβασμό και υπευθυνότητα στο κλινικό πρόβλημα του εξεταζομένου. Αυτό αποτελεί τον πρωταρχικό στόχο της Διοίκησης, των ιατρών και του προσωπικού.

περισσότερα

Φωτογραφίες διαγνωστικού κέντρου

Υπηρεσίες

 • Κατ' οίκον επισκέψεις
  Πραγματοποιούνται κατ’οίκον επισκέψεις για αιμοληψίες.
 • Εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής
  Παρέχεται η δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα.
 • Μέσος χρόνος λήψης αποτελεσμάτων
  Τα αποτελέσματα των υπερήχων, των ακτινογραφιών, τα triplex καρδιάς και η μέτρηση οστικής πυκνότητας παρέχονται άμεσα. Τα αποτελέσματα των μαγνητικών και αξονικών τομογραφιών καθώς και των αιματολογικών εξετάσεων, εκτός των εξειδικευμένων, παρέχονται σε μια εργάσιμη ημέρα. Τα αποτελέσματα των μαστογραφιών παρέχονται σε δύο εργάσιμες ημέρες.
 • Αποστολή αποτελεσμάτων
  Παρέχεται η δυνατότητα ηλεκτρονικής αποστολής των γνωματεύσεων των εξετάσεων καθώς και των αιματολογικών εξετάσεων με fax και email.

Αξιολόγηση και σχόλια ασθενών διαγνωστικού κέντρου - Κοσμοϊατρική

Όλες οι αξιολογήσεις είναι από επαληθευμένους ασθενείς που έχουν κλείσει ραντεβού μέσω doctoranytime.gr

Το διαγνωστικό κέντρο έχει αξιολογηθεί από 223 ασθενείς, από τους οποίους το προτείνουν οι 214.

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
ΤΥΠΙΚΟΤΗΤΑ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
ΣΧΟΛΙΟ ΑΣΘΕΝΟΥΣ

περισσότερα
31 Δεκεμβρίου 2019

Άργησαν πάρα πολύ τα αποτελέσματα. Περιμένω πάνω από 9 ημέρες.

περισσότερα
28 Δεκεμβρίου 2019
ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

Σας ευχαριστούμε για την επισήμανσή σας. Μας δίνετε την δυνατότητα να εξηγήσουμε ότι το αποτέλεσμα της εξέτασης που κάνατε ήταν έτοιμο σε τρεις (3) εργάσιμες μέρες. Λόγω των εορταστικών αργιών των Χριστουγέννων δεν μπορέσατε να παραλάβατε αφού το κέντρο ήταν κλειστό. Λυπούμαστε γιατί λόγω σοβαρού τεχνικού προβλήματος στο δίκτυό μας δεν μπορέσαμε να αποστείλουμε την εξέταση την ημέρα που ήταν έτοιμη για παραλαβή και αυτό σας προκάλεσε αναστάτωση. Είμαστε στη διάθεσή σας για ότι άλλο χρειαστείτε. Σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά.

περισσότερα
25 Δεκεμβρίου 2019

ΕΙΧΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑΤΡΟΥ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ ΞΕΧΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΚΑΙ 1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΘΥΜΗΘΗΚΑ. ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ DOCTOR ANY TIME. ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΗΚΑ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΙΟΛΑΣ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΝ DOCTOR ANY TIME and keep in touch ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΩ. ΤΗΝ ΣΥΝΙΣΤΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ!!!

περισσότερα
4 Δεκεμβρίου 2019

Όλα τέλεια όπως πάντα, είναι πραγματικά εξαιρετικό διαγνωστικό κέντρο και το λέω εγώ που πήγαινα περισσότερο για εξετάσεις στον δημόσιο τομέα παρά στον ιδιωτικό, τώρα όμως πάω ΜΟΝΟΝ εκεί

περισσότερα
14 Νοεμβρίου 2019

περισσότερα
11 Νοεμβρίου 2019

περισσότερα
5 Νοεμβρίου 2019

περισσότερα
10 Οκτωβρίου 2019

Άψογο προσωπικό, νέος εξοπλισμός και κτίρια. Πραγματικοί επαγγελματίες.

περισσότερα
6 Οκτωβρίου 2019

Άμεση εξυπηρέτηση, ευγενεστατο προσωπικό.

περισσότερα
28 Σεπτεμβρίου 2019
ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΩΝ

Κλείσε το ραντεβού σου σε 1'

Επίλεξε ημέρα και ώρα ραντεβού για τις εξετάσεις σου

ΠΡΟΣΟΧΗ.Δεν μπορείς να κλείσεις ραντεβού σε διαφορετικά τμήματα την ίδια ημέρα και ώρα.

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει