Κοσμοϊατρική

Αθήνα, ΑΤΤΙΚΗ

ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ/ ΟΥΡΩΝ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ ΑΝΔΡΟΛΟΓΙΚΟ ΑΞΟΝΙΚΗΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΡΙΑΚΟ/ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΝΕΥΡΟΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗΣ ΥΠΕΡΗΧΩΝ
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ Ιδιωτικό ραντεβού ΠΕΔΥ - ΕΟΠΥΥ

Περιγραφή

Η ΚΟΣΜΟΪΑΤΡΙΚΗ Α.Ε. λειτουργεί από το 2000 στην οδό Πατησίων με κεντρικό στόχο την άμεση εξυπηρέτηση, με σεβασμό και υπευθυνότητα στο κλινικό πρόβλημα του εξεταζομένου. Αυτό αποτελεί τον πρωταρχικό στόχο της Διοίκησης, των ιατρών και του προσωπικού.

περισσότερα

Φωτογραφίες διαγνωστικού κέντρου

Υπηρεσίες

 • Κατ' οίκον επισκέψεις
  Πραγματοποιούνται κατ’οίκον επισκέψεις για αιμοληψίες.
 • Εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής
  Παρέχεται η δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα.
 • Μέσος χρόνος λήψης αποτελεσμάτων
  Τα αποτελέσματα των υπερήχων, των ακτινογραφιών, τα triplex καρδιάς και η μέτρηση οστικής πυκνότητας παρέχονται άμεσα. Τα αποτελέσματα των μαγνητικών και αξονικών τομογραφιών καθώς και των αιματολογικών εξετάσεων, εκτός των εξειδικευμένων, παρέχονται σε μια εργάσιμη ημέρα. Τα αποτελέσματα των μαστογραφιών παρέχονται σε δύο εργάσιμες ημέρες.
 • Αποστολή αποτελεσμάτων
  Παρέχεται η δυνατότητα ηλεκτρονικής αποστολής των γνωματεύσεων των εξετάσεων καθώς και των αιματολογικών εξετάσεων με fax και email.

Αξιολόγηση και σχόλια ασθενών διαγνωστικού κέντρου - Κοσμοϊατρική

Όλες οι αξιολογήσεις είναι από επαληθευμένους ασθενείς που έχουν κλείσει ραντεβού μέσω doctoranytime.gr

Το διαγνωστικό κέντρο έχει αξιολογηθεί από 300 ασθενείς, από τους οποίους το προτείνουν οι 282.

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
ΤΥΠΙΚΟΤΗΤΑ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
ΣΧΟΛΙΟ ΑΣΘΕΝΟΥΣ

Lipon to radevou mou itane 13.30Piga stis 13.00 tus lew exw klisi randevou stis 13.30 dhen ixane idea telos pandon mu zitisane ta stixia mou i pliromi egine stis 13.15 perimena mexri tis 2.20 gia ipothesi 5 lepton.teliosa stis 2.40 ektos afou ipirxane katzarides stw xoro mia apo tis kopeles tin petakse kato ke tin patise ..aparadekti dhen ksana paw allo .....

περισσότερα
2 Νοεμβρίου 2021
ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

Έπειτα από εσωτερικό έλεγχο στη μονάδα των Πατησίων, θα θέλαμε να σας διευκρινίσουμε τα παρακάτω. Το πρωί της Δευτέρας στις 10.44 έγινε το αίτημα μέσω Doctor Anytime για μια πανοραμική. Το ραντεβού σας επιβεβαιώθηκε άμεσα από την Υπεύθυνη Βάρδιας. Σύμφωνα με το σύστημά μας προσήλθατε στη μονάδα στις 13:12 στο ισόγειο και προωθηθήκατε άμεσα στον 4ο όροφο για να εξυπηρετηθείτε. Η συνάδελφος στη γραμματεία γνώριζε για το ραντεβού και μάλιστα ζήτησε διευκρίνηση για την εξέταση, το οποίο είναι η πολιτική μας σε όλες τις οδοντιατρικές εξετάσεις, ώστε να αποφεύγονται αστοχίες. Η καταχώρησή σας ξεκίνησε στις 13:14 και ολοκληρώθηκε σε περίπου 10 λεπτά. Η εξέταση σας πραγματοποιήθηκε στις 13:45 και πήρατε απάντηση στις 14:10 καθώς η ψηφιακή μορφή της εξέτασης (cd) χρειάζεται κάποιο χρόνο επεξεργασίας, ο οποίος σαφώς υπερβαίνει τα πέντε λεπτά. Σχετικά με την καθαριότητα των χώρων, σας ενημερώνουμε ότι από τη μεριά μας τηρούμε όλα τα μέτρα προστασίας με συχνούς και σχολαστικούς καθαρισμούς των μονάδων μας μαζί με τις προβλεπόμενες απολυμάνσεις, για τις οποίες διαθέτουμε και τα αντίστοιχα πιστοποιητικά.

Επαγγελματική αντιμετώπιση

περισσότερα
28 Σεπτεμβρίου 2021

περισσότερα
26 Σεπτεμβρίου 2021

περισσότερα
25 Σεπτεμβρίου 2021

αξιόπιστο κέντρο

περισσότερα
24 Σεπτεμβρίου 2021

1) Μου πήραν αίμα, δεν πόνεσα καθόλου...2) Μου έγραψαν σε κάρτα να περάσω στις 17.00 την επομένη για τα αποτελέσματα, πήγα στις 17.30 για την παραλαβή, και μου είπαν ότι θα είναι έτοιμα στις 18.00 και ότι μέσα στο σύστημα φαίνεται 18.00 και ότι από λάθος έγραψαν 17.00, έδωσα το e-mail μου και περιμένω να μου τα στείλουν...θεωρώ ότι υπάρχει καλή θέληση και θετικότητα από όλους τους εργαζομένους του κέντρου...οπότε με λίγη μεγαλύτερη προσπάθεια θα γίνουν ΑΡΙΣΤΟΙ...

περισσότερα
24 Σεπτεμβρίου 2021

Το ραντεβού για ακτινογραφία βρήκα την ίδια μέρα που έψαχνα-χαρικα!

περισσότερα
23 Σεπτεμβρίου 2021

Πολύ καλή εξυπηρέτηση,οργάνωση,όμορφος, καθαρός χώρος!!

περισσότερα
21 Αυγούστου 2021

Το ραντεβού μου πραγματοποιήθηκε στην Κοσμοϊατρική της Χαλκίδος 12 και η ακτινολόγος στον υπέρηχο μαστού ήταν πολύ ευγενική, εξηγούσε τη διαδικασία και ήταν ενδελεχής σατη δουλειά της, έμεινα ειλικρινά ευχαριστημένη.

περισσότερα
18 Αυγούστου 2021

Ήταν όλα εξαιρετικά. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη !

περισσότερα
29 Ιουλίου 2021
ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΩΝ

Κλείσε το ραντεβού σου σε 1'

Επίλεξε ημέρα και ώρα ραντεβού για τις εξετάσεις σου

ΠΡΟΣΟΧΗ.Δεν μπορείς να κλείσεις ραντεβού σε διαφορετικά τμήματα την ίδια ημέρα και ώρα.