Κοσμοϊατρική

Αθήνα, ΑΤΤΙΚΗ

ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ/ ΟΥΡΩΝ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ ΑΝΔΡΟΛΟΓΙΚΟ ΑΞΟΝΙΚΗΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΡΙΑΚΟ/ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΝΕΥΡΟΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗΣ ΥΠΕΡΗΧΩΝ
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ Ιδιωτικό ραντεβού ΠΕΔΥ - ΕΟΠΥΥ

Περιγραφή

Η ΚΟΣΜΟΪΑΤΡΙΚΗ Α.Ε. λειτουργεί από το 2000 στην οδό Πατησίων με κεντρικό στόχο την άμεση εξυπηρέτηση, με σεβασμό και υπευθυνότητα στο κλινικό πρόβλημα του εξεταζομένου. Αυτό αποτελεί τον πρωταρχικό στόχο της Διοίκησης, των ιατρών και του προσωπικού.

περισσότερα

Φωτογραφίες διαγνωστικού κέντρου

Υπηρεσίες

 • Κατ' οίκον επισκέψεις
  Πραγματοποιούνται κατ’οίκον επισκέψεις για αιμοληψίες.
 • Εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής
  Παρέχεται η δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα.
 • Μέσος χρόνος λήψης αποτελεσμάτων
  Τα αποτελέσματα των υπερήχων, των ακτινογραφιών, τα triplex καρδιάς και η μέτρηση οστικής πυκνότητας παρέχονται άμεσα. Τα αποτελέσματα των μαγνητικών και αξονικών τομογραφιών καθώς και των αιματολογικών εξετάσεων, εκτός των εξειδικευμένων, παρέχονται σε μια εργάσιμη ημέρα. Τα αποτελέσματα των μαστογραφιών παρέχονται σε δύο εργάσιμες ημέρες.
 • Αποστολή αποτελεσμάτων
  Παρέχεται η δυνατότητα ηλεκτρονικής αποστολής των γνωματεύσεων των εξετάσεων καθώς και των αιματολογικών εξετάσεων με fax και email.

Αξιολόγηση και σχόλια ασθενών διαγνωστικού κέντρου - Κοσμοϊατρική

Όλες οι αξιολογήσεις είναι από επαληθευμένους ασθενείς που έχουν κλείσει ραντεβού μέσω doctoranytime.gr

Το διαγνωστικό κέντρο έχει αξιολογηθεί από 289 ασθενείς, από τους οποίους το προτείνουν οι 273.

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
ΤΥΠΙΚΟΤΗΤΑ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
ΣΧΟΛΙΟ ΑΣΘΕΝΟΥΣ

περισσότερα
23 Ιουλίου 2021

περισσότερα
15 Ιουλίου 2021

excellent!

περισσότερα
11 Ιουνίου 2021

Τέλεια

περισσότερα
9 Ιουνίου 2021

Πρόβλημα η πρόσβαση στο χώρο λόγω έλλειψης θέσεων στάθμευσης.

περισσότερα
9 Ιουνίου 2021

Έμεινα ικανοποιημένος από όλη τη διαδικασία. Στο ταμείο δεν είχε μεγάλη ουρά, η κοπέλα που μου πήρε αίμα δεν καθυστέρησε να με εξυπηρετήσει, τα αποτελέσματα ήταν στην ώρα τους.

περισσότερα
5 Ιουνίου 2021

Αξιόπιστο και με καλές τιμές.

περισσότερα
1 Ιουνίου 2021

Σας ευχαριστώ! Έμεινα ευχαριστημένη.

περισσότερα
19 Μαΐου 2021

περισσότερα
8 Μαΐου 2021

Επέλεξα το συγκεκριμένο διαγνωστικό κέντρο για σπερμοδιάγραμμα την Πέμπτη. Πέρα από την καθυστέρηση στην υποδοχή και πέρα από τα αδιάκριτα σχόλια στο μικροβιολογικό εργαστήριο του τύπου "Όχι μόνο εμείς οι γυναίκες και εσείς οι άντρες πρέπει να κάνετε εξετάσεις γιατί αν ο σπόρος δεν είναι καλος, το χωράφι δεν σπέρνεται", περίμενα τα αποτελέσματα την Παρασκευή πρωί και έπρεπε να παρακαλέσω με 2 τηλέφωνα για να μου τα στείλουν τελικά το Σάββατο. Απαράδεκτο.

περισσότερα
8 Μαΐου 2021
ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

Σας ευχαριστούμε για το χρόνο που διαθέσατε να μας γράψετε την επώνυμη κριτική σας. Η εξέταση σπερματοδιαγράμματος, απαιτεί τη δειγματοληψία και διεξαγωγή της εξέτασης, χωρίς καθυστέρηση. Ο υπεύθυνος διαχείρισης επισκεπτών αφού σας ρώτησε για το λόγο της επίσκεψης, σας έδωσε άμεση προτεραιότητα και εξυπηρετηθήκατε στο πρώτο διαθέσιμο ταμείο. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων σας ήταν έτοιμα για να τα παραλάβετε αυτοπροσώπως στη γραμματεία από την Παρασκευή. Το Σάββατο σε τηλεφωνική σας επικοινωνία ζητήσατε να τα παραλάβετε ηλεκτρονικώς. Νομικά, ήμασταν υποχρεωμένοι να παραλάβουμε πρώτα από εσάς ηλεκτρονικώς το υπογεγραμμένο έγγραφο συναίνεσης και αμέσως μετά να σας αποστείλουμε τις εξετάσεις, όπως και κάναμε. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την εμπιστοσύνη.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΩΝ

Κλείσε το ραντεβού σου σε 1'

Επίλεξε ημέρα και ώρα ραντεβού για τις εξετάσεις σου

ΠΡΟΣΟΧΗ.Δεν μπορείς να κλείσεις ραντεβού σε διαφορετικά τμήματα την ίδια ημέρα και ώρα.