Περιγραφή

Ο Όμιλος Affidea σήμερα αποτελεί τον κορυφαίο ιδιωτικό φορέα παροχής ιατρικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης στην Ευρώπη. Δραστηριοποιείται σε 16 χώρες μέσα από ένα δίκτυο 312 ιατρικών κέντρων & 11 χιλ. επαγγελματιών υγείας. Στην Ελλάδα λειτουργεί από το 2005 με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας υψηλής ποιότητας για όλους. Στο πλαίσιο της διαρκούς αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών του δημιούργησε ένα Πανελλαδικό Δίκτυο Διαγνωστικών Κέντρων σε πρότυπους ιατρικούς χώρους, με έμπειρο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, εξασφαλίζοντας τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας. Η αρτιότητα του σύγχρονου εξοπλισμού, η επιβεβαιωμένη αξιοπιστία και η διεθνής αναγνώριση των αποτελεσμάτων του Ομίλου Affidea καταδεικνύονται από τις διακρίσεις και τις στρατηγικές συνεργασίες του στο χώρο της υγείας. Όλα τα κέντρα του Ομίλου Affidea είναι πιστοποιημένα κατά το διεθνές πρότυπο ISO 9001 και τα βιοπαθολογικά εργαστήρια διαπιστευμένα από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.) κατά το ISO 15189. Μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα, σε LinkedIn, Facebook και Instagram

Τμήματα - Affidea Ιατρικό Κρήτης

 • ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ/ ΟΥΡΩΝ
 • ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ
 • ΑΝΔΡΟΛΟΓΙΚΟ
 • ΑΞΟΝΙΚΗΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ
 • ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ
 • ΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ
 • ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
 • ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ
 • ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗΣ
 • ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ
 • ΥΠΕΡΗΧΩΝ

Αξιολογήσεις Ασθενών

Επιβεβαιωμένες αξιολογήσεις από πραγματικούς ασθενείς

Η αξιοπιστία και η διαφάνεια στις αξιολογήσεις είναι η βασική μας προτεραιότητα και για τον λόγο αυτό ελέγχουμε ξεχωριστά κάθε αξιολόγηση ώστε να διασφαλίσουμε ότι συμφωνεί με την Πολιτική Διαχείρισης Αξιολογήσεων.

9.5

Από 5 αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις από 5 ασθενείς
9.5
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
9.2
ΤΥΠΙΚΟΤΗΤΑ
9.2
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
10
 • Όλες (5)
 • Θετικές (5)
 • Ουδέτερες (0)
 • Αρνητικές (0)
10.0
Μαρινα Σ 02 Σεπτεμβρίου 2022
Μαρινα Σ Μέλος από 05 Ιανουαρίου 2021 Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
10.0
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
ΤΥΠΙΚΟΤΗΤΑ
Πολύ καλό!
10.0
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ν 11 Ιουνίου 2022
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ν Μέλος από 06 Ιανουαρίου 2022 Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
10.0
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
ΤΥΠΙΚΟΤΗΤΑ
Τέλεια!!!!
10.0
Γεώργιος Λ 16 Δεκεμβρίου 2021
Γεώργιος Λ Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 0 αξιολογήσεις στο doctoranytime
10.0
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
ΤΥΠΙΚΟΤΗΤΑ
Έμεινα πολύ ικανοποιημένος.
7.0
Pantelis V 21 Σεπτεμβρίου 2021
Pantelis V Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 0 αξιολογήσεις στο doctoranytime
7.0
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
ΤΥΠΙΚΟΤΗΤΑ
Η συμπεριφορά στην ρεσεψιόν του μικρόβιο λογικού εκτός του ότι δεν ήταν επαγγελματική διότι δεν ήξεραν πως να περάσουν το ραντεβού στα συστήματα τους, ενώ εξυπηρετούσαν εμένα, σταματούσαν για να δώσουν τα αποτελέσματα εξετάσεων, σε άλλους, με αποτέλεσμα να μην τηρούνται οι αποστάσεις ασφαλείας. Αντίθετα οταν πήγα το απόγευμα να πάρω τα αποτελέσματα από το γραφείο ενώ ήταν άδειο μου ζήτησαν να πάρω αριθμό. Το doctoranytime πάντως σαν πλατφόρμα λειτουργεί άψογα και το συστήνω ανεπιφύλακτα.
Affidea Ιατρικό Κρήτης
ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑΤΡΟΥ

Πιθανότατα η συνάδελφος που εξυπηρέτησε τον κύριο στην υποδοχή είναι από τις νέες προσλήψεις του τμήματος υποδοχής η οποία για να διασφαλίσει την εγκυρότητα της καταχώρησης ζήτησε κάποιες πληροφορίες από παλιότερη συνάδελφο προς αποφυγήν λάθους. Δεν νομίζω ότι είναι άξιο παρατήρησης. Σε ότι αφορά την ενδιάμεση παράδοση αποτελεσμάτων αφορά rapid test κατά πλειοψηφία τα οποία παραδίδουμε εκτός προτεραιότητας για να αποφύγουμε τον συνωστισμό ασθενών στο χώρο υποδοχής σε ώρες αιχμής. Κατά τη απογευματινή επίσκεψη του ασθενούς στο κέντρο του ζητήθηκε να πάρει σειρά προτεραιότητας λόγο του ότι έχουμε εγκαταστήσει το αυτόματο σύστημα θερμομέτρησης κατά την έκδοση εισιτηρίου η οποία είναι απαραίτητη σε κάθε ασθενή που προσέρχεται στο κέντρο. Στη διάθεση σας για όποια άλλη διευκρίνιση.

10.0
Ευτυχία Φ 08 Αυγούστου 2021
Ευτυχία Φ Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 0 αξιολογήσεις στο doctoranytime
10.0
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
ΤΥΠΙΚΟΤΗΤΑ
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
Η γιατρός παρά πολύ καλή και στη δουλειά της και σαν χαρακτήρας

Χάρτης

 • Πλατεία Ελευθερίας 45, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ, ΚΡΗΤΗ, 71201