Επίλεξε την περιοχή σου και δες τους γιατρούς που είναι κοντά σου.

Επίλεξε διαδικασία: ΘΑ ΚΑΛΥΨΩ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΑ Σύγκρινε τιμές και δες αξιολογήσεις ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟ ΕΟΠΥΥ Επίλεξε διαγνωστικό κέντρο

Εδώ θα βρεις τους καλύτερους γιατρούς για...

Χρησιμοποίησε τα φίλτρα για να βρεις τον πιο εξειδικευμένο γιατρό για σένα!

Περιγραφή

Ο Δαρδαγιαννόπουλος Κωνσταντίνος, Ομοιοπαθητικος – Βελονιστής. Στο ιατρείο του μπορεί κάθε ασθενής ανεξαρτήτου ηλικίας να ενημερωθεί σε θέματα που συνδέονται με την Ομοιοπαθητική και τον Βελονισμό. Ο Δαργαγιαννόπουλος Κωνσταντίνος εξειδικευμένος στην Κλασική Ομοιοπαθητική και στον Βελονισμό TCM (Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική) έχει στόχο την αντιμετώπιση των χρόνιων πόνων με εναλλακτικές μεθόδους. Ο Δαρδαγιαννόπουλος Κωνσταντίνος μέσα απο την ειδικότητα του Βελονιστή στοχεύει στην αποκατάσταση και διατήρηση της υγείας μέσω ενεργοποίησης ειδικών σημείων του σώματος.Τέλος, μέσα από τη συνεχή του εκπαίδευση ασχολείται με περιστατικά όπως:Κατάθλιψη,Κρίση πανικού,Άγχος,Οξύς πόνος επιγαστρίου / στομάχου,Πονοκέφαλος, Ημικρανία Ιδιοπαθής Υπέρταση Οσφυαλγία (πόνος στην μέση)Ναυτία και εμετός ,Σεξουαλική δυσλειτουργία άρρενος και Εθισμός σε τσιγάρο νικοτίνη - Αλκοόλ – Ουσίες.

περισσότερα

Υπηρεσίες

2

Εμπειρία - Δαρδαγιαννόπουλος Κωνσταντίνος

 • Ο Κωνσταντίνος Δαρδαγιαννόπουλος του Δημητρίου είναι ιατρός, εξειδικευμένος στην Κλασική Ομοιοπαθητική και στον Βελονισμό κατά TCM (Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική).Αντιμετώπιση χρόνιου πόνου με εναλλακτικές μεθόδους.

Βιογραφικό - Δαρδαγιαννόπουλος Κωνσταντίνος

ΣΠΟΥΔΕΣ
 • Ο Κωνσταντίνος Δαρδαγιαννόπουλος του Δημητρίου είναι ιατρός, εξειδικευμένος στην Κλασική Ομοιοπαθητική και τον Βελονισμό – TCM.
 • Msc, Βελονισμός (Acupuncture), Neural-Therapy
 • MSc Ολιστικά Εναλλακτικά Θεραπευτικά Συστήματα – Κλασική Ομοιοπαθητική
 • Γεννήθηκε στο Κρέφελτ Γερμανίας το 1968 και σπούδασε την δεκαετία του ’90 ιατρική στο πανεπιστήμιο Heinrich-Heine του Ντύσσελντορφ (Γερμανία).
 • Το 1994 έως 1995 εκπαιδεύτηκε στον Βελονισμό (Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής – TCM) στο Chengdu (Κίνα) και Βερολίνο.
 • 1993 – ’95 συμμετείχε σε σεμινάρια Κλασικής Ομοιοπαθητικής (Γερμανία), από το 1996 ως το 2006 εκπαιδεύτηκε στην Κλασική Ομοιοπαθητική ( Διεθνής Ακαδημία Κλασικής Ομοιοπαθητικής, Αλόννησος) από τον Γεώργιο Βυθούλκα.
 • Το 2007-09 συμμετείχε στο ΜΠΣ «Ολιστικά Εναλλακτικά Θεραπευτικά Συστήματα – Κλασική Ομοιοπαθητική» στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου (Σύρος), όπου έλαβε το ομώνυμο Master of Science (MSc).
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
 • Εξασκεί αποκλειστικά ιατρική βάσει της Κλασσικής Ομοιοπαθητικής και του Βελονισμού (TCM) σε ιδιωτικό ιατρείο από το 1998.
ΜΕΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
 • Ελληνική Εταιρεία Ομοιοπαθητικών Ιατρών
 • Liga Medicorum Homeopathicae Internationalis
ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ
 • Αγγλικά
 • Γερμανικά

Αξιολογήσεις ασθενών - Δαρδαγιαννόπουλος Κωνσταντίνος

Επαληθευμένες αξιολογήσεις από πραγματικούς ασθενείς
που επισκέφθηκαν τον επιστήμονα υγείας μέσω Doctoranytime.
10
ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ
10,0
ΕΜΠΕΙΡΟΣ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΣ
10,0
ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΟΣ
10,0
ΣΥΝΕΠΗΣ
10,0
ΦΙΛΙΚΟΣ & ΑΜΕΣΟΣ
10,0
1 ασθενής
προτείνει τον ειδικό
1 αξιολόγηση
ασθενή
ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΣ
ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΟΣ
ΣΥΝΕΠΗΣ
ΦΙΛΙΚΟΣ & ΑΜΕΣΟΣ
10
3 1

Εμεινα πολυ ικανοποιημένη από τον κύριο Δαρδαγιαννόπουλο και σίγουρα θα τον πρότεινα!

Χάρτης

Αισθάνεσαι ότι υποφέρεις από αυτή την πάθηση;

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime.gr. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει

Σύνδεση στο Doctoranytime!
Για να μάθεις το κόστος πρέπει να είσαι μέλος
 
 
Να με θυμάσαι