Βρες ειδικό
Δες τη διαθεσιμότητα

Γιατί είναι η κατάλληλη για σένα

Η Προκάκη Αριάγνη Αύρα είναι κλινική ψυχολόγος. Διατηρεί το ιδιωτικό της γραφείο στη Νέα Λέσβο Αμαρουσίου Αττικής. Είναι απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου του Κεντ (University of Kent – BSc in Psychology) στο Ηνωμένο Βασίλειο και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Συμβουλευτική Ψυχολογία και Ψυχοθεραπεία από το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος (Deree – American College of Greece, MSc in Counseling Psychology and Psychotherapy). Έχει ολοκληρώσει μετεκπαίδευση στο Trauma Research Foundation των ΗΠΑ σχετικά με τη διαχείριση του μετατραυματικού στρες σε ενήλικες και παιδιά όπου και επικεντρώνεται το κλινικό της ενδιαφέρον (Certificate in Traumatic Stress Studies). Είναι μέλος της Βρετανικής Ψυχολογικής Εταιρείας (British Psychological Society). Στο ιδιωτικό της γραφείο παρέχει υπηρεσίες ψυχικής υγείας σε εφήβους και ενήλικες, καθώς και υπηρεσίες συμβουλευτικής γονέων. Τα ψυχοθεραπευτικά μοντέλα που εφαρμόζει στις συνεδρίες της στηρίζονται στην υπαρξιακή και ψυχαναλυτική προσέγγιση. Συνεχίζει τη μετεκπαίδευσή της ως υπαρξιακή ψυχοθεραπεύτρια στην «Ελληνική Εταιρεία Υπαρξιακής Ψυχολογίας – Γίγνεσθαι». Συνεδρίες παρέχονται στην Ελληνική και στην Αγγλική γλώσσα. Online συνεδρίες παρέχονται κατόπιν συνεννόησης. Συμβεβλημένη με Ασφαλιστικό Ταμείο ΕΟΠΥΥ για Συνεδρίες Εφήβων & Ενηλίκων με γνωμάτευση και παραπεμπτικό ψυχιάτρου

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Εμπειρία

 • Διαταραχές Προσωπικότητας
 • Διαπροσωπικές σχέσεις
 • Αντιμετώπιση τραυματικών εμπειριών
 • Ενδοοικογενειακή βία
 • Διαταραχές άγχους και διάθεσης
 • Υπαρξιακή - Ανθρωπιστική Ψυχοθεραπεία
 • Ψυχοθεραπεία online

Σχετική εμπειρία

Η Αριάγνη Αύρα Προκάκη διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στο Μαρούσι ως κλινική ψυχολόγος. Παράλληλα, προσφέρει εθελοντική εργασία με την ίδια ιδιότητα στις Kοινωνικές Yπηρεσίες του Δήμου Νέου Ηρακλείου. Επίσης, διδάσκει Ψυχολογία στο CLC Educational Institute, προετοιμάζοντας στο πλαίσιο του International Baccalaureate υποψήφιους φοιτητές για την εισαγωγή τους σε διεθνή πανεπιστήμια. Έχει εργαστεί ως ψυχολόγος στην κατασκήνωση «Χαρούμενο Χωριό», καθώς και σε διάφορες δομές ψυχικής υγείας στην Αθήνα (ΕΠΑΨΥ, ΕΛΕΠΑΠ, Συμβουλευτικό Κέντρο του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος).

Σπουδές και κατάρτιση

«Γίγνεσθαι - Ελληνική Εταιρεία Υπαρξιακής Ψυχολογίας», Μετεκπαίδευση στην Υπαρξιακή Ψυχοθεραπεία. Trauma Research Foundation (ΗΠΑ), Certificate in Traumatic Stress Studies. Deree - The American College of Greece, MSc in Counseling Psychology & Psychotherapy. University of Kent, BSc in Psychology

3 συστάσεις ασθενών

Υπηρεσίες

Τα κόστη είναι ενδεικτικά. Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές κατά την επίσκεψη ανάλογα το περιστατικό.

Δεν παρέχει ηλεκτρονική συνταγογράφηση

Υπηρεσίες

Τα κόστη είναι ενδεικτικά. Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές κατά την επίσκεψη ανάλογα το περιστατικό.

Δεν παρέχει ηλεκτρονική συνταγογράφηση

Αξιολογήσεις Ασθενών

Επιβεβαιωμένες αξιολογήσεις από πραγματικούς ασθενείς

Η αξιοπιστία και η διαφάνεια στις αξιολογήσεις είναι η βασική μας προτεραιότητα και για τον λόγο αυτό ελέγχουμε ξεχωριστά κάθε αξιολόγηση ώστε να διασφαλίσουμε ότι συμφωνεί με την Πολιτική Διαχείρισης Αξιολογήσεων.

9.8

Από 3 αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις από 3 ασθενείς
9.8
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
9.7
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
10
Έμπειρος & καταρτισμένος
9.3
Συνεπής
10
Προσιτός & φιλικός
10
 • Όλες (3)
 • Θετικές (3)
 • Ουδέτερες (0)
 • Αρνητικές (0)
10.0
Evagelia G
30 Νοεμβρίου 2023
Επιβεβαιωμένος χρήστης
Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
10.0
Προσιτός & φιλικός
Συνεπής
Έμπειρος & καταρτισμένος
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
Εξαιρετική επαγγελματίας με υψηλή επιστημονική κατάρτιση. Προσεγγίζει τον συνομιλητή της με υπευθυνότητα. Τη συστήνω ανεπιφύλακτα.
10.0
Nikos κ
30 Νοεμβρίου 2023
Επιβεβαιωμένος χρήστης
Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
10.0
Προσιτός & φιλικός
Συνεπής
Έμπειρος & καταρτισμένος
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
Μετά από αρκετές αλλαγές ψυχολόγων επιτέλους βρήκα αυτό που μου ταιριάζει. Εξαιρετική επαγγελματίας που σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια και άνεση από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Ο χώρος είναι πολύ ζεστός και φιλόξενος. Ευχαριστώ για όλα!!
9.4
Georgina V
29 Νοεμβρίου 2023
Επιβεβαιωμένος χρήστης
Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
9.4
Προσιτός & φιλικός
Συνεπής
Έμπειρος & καταρτισμένος
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
Η Αριάγνη έχει ιδιαίτερο ταλέντο στο να σε ακούει και να σε κάνει να νιώθεις άνετα και ήρεμα στην παρουσία της. Είναι ένα πολύ ανοιχτόμυαλο και συμπονετικό άτομο και είμαι πολύ ευγνώμων για τον χρόνο μου μαζί της.

Πρόσβαση και ραντεβού

 • Αριάγνη Αύρα Προκάκη - Κλινική Ψυχολόγος , Μυτιλήνης 23, Μελίσσια , Αττική
  Λεωφορείο
  • 270m ΠΑΛΛΑΔΙΟ
  • 300m ΣΤΟΥΝΤΙΟ
  • 470m ΚΑΛΑΜΠΟΚΗ
  Πρόσβαση για ΑμεΑ
  • Ο χώρος διαθέτει πρόσβαση για ΑμεΑ.
  Parking
  • Υπάρχει εύκολο parking
 • Τρόποι πληρωμής

  Μετρητά

  Πολιτική διαχείρισης ραντεβού

  • Πληρωμή στο ιατρείο
   Κατά την επίσκεψη μπορείς να διαλέξεις τον τρόπο πληρωμής ανάμεσα από τις παραπάνω επιλογές.
  • Ακύρωση
   Μπορείς να ακυρώσεις το ραντεβού σου μέχρι 3 ώρες πριν. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να διαβάσεις την πολιτική ακύρωσης.

  Ασφάλειες

  ΕΟΠΥΥ Συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ

Βιογραφικό και καριέρα

Σπουδές

 • Γίγνεσθαι - Ελληνική Εταιρεία Υπαρξιακής Ψυχολογίας , Υπαρξιακή Ψυχοθεραπεία (2023 - Σήμερα)
 • Certificate, Trauma Research Foundation (ΗΠΑ), Τραύμα και Μετατραυματικό Στρες (2022 - 2023)
 • Master, Deree - The American College of Greece, Συμβουλευτικής Ψυχολογίας και Ψυχοθεραπείας (2018 - 2022)
 • Bachelor's, University of Kent, Ψυχολογία (2014 - 2017)

Επαγγελματική εμπειρία

 • Κλινική Ψυχολόγος , Ιδιωτικό Γραφείο , Ελλάδα (2023 - Σήμερα)
 • Κλινική Ψυχολόγος , Κοινωνικές Υπηρεσίες Δήμου Νέου Ηρακλείου, Νέο Ηράκλειο, Αττικής (2023 - Σήμερα)
 • Ψυχολόγος, Παιδική Κατασκήνωση 'Το Χαρούμενο Χωριό', Βαρυμπόμπη (2022)
 • Ψυχολόγος - Μονάδα Νευροαποκατάστασης Ενηλίκων , ΕΛΕΠΑΠ, Παγκράτι, Αττικής (2021)
 • Ψυχολόγος, Συμβουλευτικό Κέντρο Αμερικανικού Κολεγίου Ελλάδος, Αγία Παρασκευή, Αττικής (2020 - 2022)
 • Ψυχολόγος, ΕΠΑΨΥ, Μαρούσι, Αττικής (2020 - 2021)

Συμμετοχή σε συνέδρια

 • Creating Healthy Workspaces, Mentally and Physically , Deree - The American College of Greece (2021)

Απαντήσεις σε ερωτήσεις ασθενών

 • Άγχος και Στρες

  Καλησπέρα σας. Τα 2 τελευταία χρόνια νοιώθω ότι θελω να πάω σε έναν ψυχολόγο . Κυρίως να μιλήσω, να κάτσει ένας άνθρωπος να με ακουσει και να με συμβουλέψει. Αγχώνομαι όμως. Μέχρι και να πάρω τηλέφωνο να κλείσω ραντεβού με αγχώνει . Νιώθω ότι θα πάω εκεί και θα μπλοκάρω,δεν θα μπορώ να πω λέξη. Να πω εδώ ότι έχω επισκεφτεί ξανά ψυχολόγο, ΜΙΑ φορά όμως. Δεν ξανά πήγα. Νιώθω ότι θελω να πω τόσα πολλά πράγματα , που απλά τα ξεχνάω όλα, και πάμε αυτήν αρχή πάλι... αυτό που με απασχολεί περισσότερο είναι ότι έχω παρά πολλά νεύρα. Νευριαζω με το παραμικρό. Θυμώνω με το παραμικρό. Και θυμώνω πολύ άσχημα . Φωνάζω, βρίζω, κλαίω , βαράω τα χέρια μου στον τοίχο. Πιο μικρή από τα 13 χαρακωνομουν. Στα 17 σταμάτησα να το κάνω. Τώρα είμαι 22. Το έκανα πάλι σε έναν τσακωμο με την μαμά μου πριν κάποιους μήνες. Οι λόγοι που νευριαζω και θυμωνω δεν είναι τόσο σοβαροί, ώστε να φτάνω σε τέτοιο σημείο. Και το κυριότερο δεν ελέγχω ούτε τι λέω, ούτε τι κάνω. Νιώθω ότι βράζω εκείνη την ώρα, θόλωνω και δεν με νοιάζει τίποτα..και αυτό με με βασανίζει πιο πολυ είναι ότι το συναίσθημα του θυμού ΔΕΝ φεύγει. Και ασ έχουν περάσει 2-3 ώρες.. ακομα θα έχω νεύρα με αυτό που έγινε. Και ας μην ήταν λογος να κάνω έτσι.

  • Καλησπέρα σας και ευχαριστούμε πολύ που μοιραστήκατε τις σκέψεις σας εδώ μαζί μας. Είναι απολύτως κατανοητό αυτό που περιγράφετε σχετικά με το άγχος για το ξεκίνημα της θεραπείας και πως θα πάει. Κάπου εδώ θα ήθελα να πω πως είναι πολύ εντάξει εάν σας συμβεί αυτό το μπλοκάρισμα εκείνη τη στιγμή και μπορεί να αντιμετωπιστεί μέσα στο θεραπευτικό δωμάτιο στο εδώ και τώρα εκείνη τη στιγμή. Εξάλλου και αυτό το μπλοκάρισμα που νιώθετε για κάποιο λόγο έρχεται εκείνη τη στιγμή και δουλειά μας είναι να το εξερευνήσουμε εκείνη τη στιγμή να δούμε τι έχει να μας πει. Καταλαβαίνω πως η ανάγκη σας να μιλήσετε είναι πολύ μεγάλη και ότι είναι κάτι που θέλετε... Διάβασε περισσότερα

   Προκάκη Αριάγνη Αύρα

   Προκάκη Αριάγνη Αύρα

 • Άγχος και Στρες

  Μασ παράτησε η μάνα μου πριν το καλοκαίρι κ έτσι εγώ φρόντιζα τα αδέρφια μ (17 είμαι).Με τα πολλά όμως μας φιλοξένησαν σε νοσοκομείο για 3μηνεσ μαζί με την γιαγιά που μας ανέλαβε γτ κ εμάς κ αυτήν μας εδιωξαν από τα σπίτια π μέναμε.Περασα γενικά δύσκολα αλλά όλα τα κρατούσα μέσα μου και συνεχίζω να τα κρατάω.Και το λοιπόν πριν 2 μήνες στο σχολείο με έπιασε μια ξαφνική ζαλάδα,κοκκίνισα κ ζεστάθηκα ξαφνικα.Φοβηθηκα και δεν ξανά πήγα σχολείο,όμως πριν 1 μήνα πήγα κ έκανα γενικές εξετάσεις,βγήκαν καθαρές κ απλα μ είπαν να παίρνω βιταμίνες κλπ.Και εννοείτε δεν σταμάτησα να αγχώνομαι.Να πω σε αυτό το σημείο πως το αγόρι μ είχε φύγει 2 μήνες ταξιδι κ σήμερα γύρισε,από την μία χαιρόμουν αλλά από την άλλη φοβόμουν μην πάθω κάτι.Εφτασε κ ηρθε να τον δω κ στα ξαφνικα δν ένιωθα το σώμα μ για κάποια λεπτά,ταχυπαλμιες γρήγορες κ η καρδιά να χτυπάει σαν τουμπερλεκι.Με πήρε κ πήγαμε βόλτα (μετά από 2 μήνες βγήκα από το σπίτι) και ηρέμησα κάπως.Ομως με κυριεύει συνεχώς ένα άγχος κ ένας φόβος μην μου συμβεί κάτι κακό.Τα συμπτώματα μου είναι:ταχυπαλμιες,πόνο στο στήθος,φόβος,άγχος,δυσπνοια,ημικρανίες/πονοκεφάλους,αϋπνίες (έτσι κ έτσι),ζαλάδες,ζεσταινομαι στα ξαφνικα κλπ.Δεν ξέρω αν όλα αυτά που πέρασα μ έπεσαν τώρα ψυχολογικά βαριά ή αν είναι κάτι άλλο πάντως φοβάμαι και δεν ξέρω πως να ανταπεξέλθω. ΥΓ1:πριν γυρίσει το αγόρι μ ήμουν 24/7 ξαπλωμένη κ όλη μέρα στο κινητό. ΥΓ2:πριν κτ μέρες με έπιασε κάτι σαν σπασμος και ένιωσα να τρέμω για δευτερόλεπτα κ με τρόμαξε ΥΓ3:έχω μια φίλη που είχε τα ίδια κ για 6μηνες φοβόταν μην πεθάνει κλπ. ΥΓ4:Ευχαριστώ που το διαβάσατε και ελπίζω να βρεθεί λύση γτ πραγματικά νιώθω χάλια με όλο αυτό κ συνεχώς με κυριεύει ένας φόβος για όλα!!

  • Καλησπέρα και ευχαριστούμε πολύ που μοιράστηκες μαζί μας τις σκέψεις και τα συναισθήματα σου. Ακούγεται σαν να έχουνε προκύψει πάρα πολλές και σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου τον τελευταίο καιρό και να έχει συσσωρευτεί και μια έντονη αίσθηση πίεσης και ευθύνης πάνω σου ώστε να μπορέσεις ανταπεξέλθεις στις καινούργιες συνθήκες οι οποίες ακούγονται να είναι και αρκετά δύσκολες, τρομακτικές αλλά και απρόβλεπτες. Μια τόσο απότομη αλλαγή στη ζωή αλλά και στη καθημερινότητα σου που κρύβει και το απρόβλεπτο στοιχείο μπορεί εύκολα να μας κάνει να νιώσουμε ότι χάνουμε τον έλεγχο και να φέρει διάφορα περίεργα συμπτώματα όπως αυτά που μας περιγράφεις ότι... Διάβασε περισσότερα

   Προκάκη Αριάγνη Αύρα

   Προκάκη Αριάγνη Αύρα

 • Γενικά θέματα

  Καλημερα, εδώ και 4 εβδομάδες λαμβάνω εσιταλοπραμη για αγχώδη κατάθλιψη αντιδραστικού τύπου, επι εδάφους μεταδιασεισικου συνδρόμου. Ξεκίνησα στα10 mg και στη συνέχεια , εδώ και 20 μέρες περίπου λαμβάνω 15 mg, μαζί με αλπραζολαμη. Τις τελευταίες 10 ημέρες παθαίνω επεισόδια ξαφνικά, με έντονη εφίδρωση, αίσθημα καψίματος στον αυχένα, πονοκέφαλο και ταχυκαρδία που έχει φτάσει έως 150 παλμούς. Έχω αυξήσει το Xanax αλλά αυτά συνεχίζουν, όχι σε καθημερινή βάση. Θα ηθελα τη γνώμη σας. Ευχαριστω

  • Καλησπέρα σας! Η καλύτερη συμβουλή που θα μπορούσαμε να σας δώσουμε σε μια πρώτη φάση είναι να απευθυνθείτε στον γιατρό που σας παρακολουθεί και σας έχει συνταγογραφήσει τα φάρμακα αυτά καθώς μπορεί τα συμπτώματα αυτά να είναι κάποια παρενέργεια της πρόσφατης αύξησης της δοσολογίας του φαρμάκου σας. Είναι σημαντικό να τα επικοινωνήσετε όλα αυτά στον γιατρό σας ώστε να σας καθοδηγήσει και να σας συμβουλεύσει σωστά για τα επόμενα βήματα.
   Ευχαριστώ πολύ και καλές γιορτές εύχομαι!

   Προκάκη Αριάγνη Αύρα

   Προκάκη Αριάγνη Αύρα

Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο ιατρικής συμβουλευτικής

Ακαδημαϊκές δημοσιεύσεις

 • ‘The Effects of Galvanic Vestibular Stimulation on Induced DayTime Fatigue’ , University of Kent (2017)
 • ‘The Role of Adult Attachment Orientations in Post-Traumatic Stress Disorder Symptomatology in Frontline Healthcare Professionals of the COVID-19 Outbreak in Greece’, Deree - The American College of Greece (2022)
Το doctoranytime είναι ένα end-to-end solution που υποστηρίζει τον χρήστη από τη στιγμή που αντιμετωπίζει ένα ιατρικό σύμπτωμα μέχρι τη στιγμή της λύσης του, δίνοντας του τη δυνατότητα να βρεί τον ειδικό που χρειάζεται, να ζητήσει καθοδήγηση μέσω chat και να μιλήσει μαζί του μέσω βιντεοκλήσης. Η Προκακη Αριαγνη Αυρα έχει συμπληρώσει τις πληροφορίες που αναγράφονται, οι οποίες τίθενται υπό επεξεργασία από την ομάδα του doctoranytime.
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας

Συνέχεια με

ή κάνε εγγραφή με το email σου

Ο κωδικός πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 6 χαρακτήρες (λατινικά γράμματα, αριθμούς, σύμβολα) και 1 κεφαλαίο.
Δημιουργήστε νέο κωδικό

Συμπλήρωσε το email που χρησιμοποιείς στο doctoranytime και θα λάβεις σύνδεσμο για τη δημιουργία νέου κωδικού

Τα στοιχεία σου είναι σε καλά χέρια
doctor-graphic doctor-graphic

Στο doctoranytime λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν τόσο την υγεία σου όσο και τα προσωπικά σου δεδομένα!

Για να εξασφαλίσουμε ότι:

 • θα έχεις τη βέλτιστη δυνατή μεταχείριση από τους συνεργαζόμενους γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα
 • θα μπορείς να κλείνεις εύκολα και γρήγορα τα ραντεβού σου διατηρώντας το δικαίωμα της αξιολόγησης
 • θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για έκτακτες αλλαγές σχετικά με το ραντεβού σου
 • θα έχεις τη δυνατότητα να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και προτάσεις για θέματα υγείας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν

είναι απαραίτητο για εμάς να συλλέγουμε και να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα στο βαθμό που μας επιτρέπεις.

Γι αυτό το λόγο θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων, σύμφωνα με τον Νέο Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (“GDPR”), τους όρους της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του doctoranytime (τους οποίους μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά εδώ) και τις προϋποθέσεις της νομοθεσίας.

Για οποιαδήποτε απορία αναφορικά με την προστασία της ιδιωτικότητας σου από τo doctoranytime ή εάν επιθυμείς να ασκήσεις τα δικαιώματα που σου παρέχει ο GDPR ως προς τα προσωπικά σου δεδομένα (ενημέρωση, πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή, περιορισμός της επεξεργασίας, φορητότητα των δεδομένων σου, εναντίωση και δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα) μπορείς να επικοινωνήσεις με τον Data Protection Officer του doctoranytime στο e-mail: [email protected].

Όροι χρήσης

Συγχαρητήρια!!

Η εγγραφή σου ολοκληρώθηκε.

Είστε Προκάκη Αριάγνη Αύρα?