Βρες ειδικό
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Γιατί είναι η κατάλληλη για σένα

Η Βαγιωνάκη Πολυξένη είναι Ψυχολόγος - Παιδοψυχολόγος (MSc), ειδικευόμενη Οικογενειακή - Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια και εκπαιδευτικός με ιδιωτικό γραφείο στο Νέο Ηράκλειο. Ξεκίνησε την εκπαιδευτική της πορεία στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, όπου και ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές σπουδές της στο Παιδαγωγικό τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης των Επιστημών Αγωγής. Στη συνέχεια, μετακόμισε στην Αγγλία όπου και σπούδασε, σε προπτυχιακό επίπεδο, Ψυχολογία στο πανεπιστήμιο του Westminster στο Λονδίνο. Κατόπιν, ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο πανεπιστήμιο του Leiden στην Ολλανδία, παρακολουθώντας το μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Ψυχολογία Παιδιών κι Εφήβων». Το 2020 ξεκίνησε το τετραετές πρόγραμμα ειδίκευσης στη Συστημική Ψυχοθεραπεία στο Εργαστήριο Διεύρυνσης Ανθρώπινων Σχέσεων. Παράλληλα, έχει εκπαιδευτεί στη Συμπεριφοριστική Θεραπεία (BT), στη Γνωσιακή-Συμπεριφοριστική Θεραπεία (CBT) και στη Solution-Focused θεραπεία. Στο γραφείο της ασχολείται με ενήλικες σε ψυχοθεραπευτικό και συμβουλευτικό επίπεδο πάνω σε διάφορα θέματα ψυχικής υγείας αλλά και διαπροσωπικά. Οι συνεδρίες με ενήλικες που πραγματοποιούνται είναι ατομικές, ομαδικές ή οικογενειακές. Ενδεικτικά θέματα που διαπραγματεύονται είναι το άγχος, οι κρίσεις πανικού, οι φοβίες, η κατάθλιψη, οι διαταραχές της διάθεσης, τα προβλήματα διαπροσωπικών σχέσεων, οι εξαρτήσεις. Πέραν της χορήγησης ψυχομετρικών τεστ σε παιδιά και εφήβους, η θεραπεύτρια διεκπεραιώνει αξιολογήσεις σχολικής ετοιμότητας καθώς και ψυχοπαιδαγωγικές αξιολογήσεις μαθησιακών δυσκολιών. Έχει δουλέψει με παιδιά από το 2013 έως το 2021 ως παιδαγωγός, ενώ από το 2015 ξεκίνησε να ασχολείται με τη συμβουλευτική γονέων (parents΄ training) σε ελληνικό σχολείο του βόρειου Λονδίνου. Η διττή της επαγγελματική ιδιότητα αλλά και εργασιακή εμπειρία έχουν συμβάλει καθοριστικά στην κατανόηση τόσο της τυπικής όσο και της άτυπης ανάπτυξης των παιδιών, των ψυχοσυναισθηματικών τους δυσκολιών, και κατ’ επέκταση στη δημιουργία μίας θετικής θεραπευτικής σχέσης.

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Πρόσβαση

 • Νεότητος 20, Νέο Ηράκλειο , Αττική
  Parking
  • Δεν διαθέτει parking
 • Τρόποι πληρωμής

  Πληρωμή με κάρτα
  Μετρητά

Βιογραφικό και καριέρα

Σπουδές

 • Πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Συστημική Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία, Εργαστήρι Διεύρυνσης Ανθρώπινων Σχέσεων, Αθήνα, Ελλάδα (2020 - Σήμερα)
 • Εκπαίδευση: Solution Focused Therapy, τμήμα Κοινωνικών Επιστημών, Πανεπιστήμιο του Leiden, Ολλανδία (2018 - 2018)
 • Εκπαίδευση: Γνωσιακή - Συμπεριφοριστική Θεραπεία (CBT), τμήμα Κοινωνικών Επιστημών, Πανεπιστήμιο του Leiden, Ολλανδία (2018 - 2018)
 • Εκπαίδευση: Συμπεριφοριστική Θεραπεία (BT), τμήμα Κοινωνικών Επιστημών, Πανεπιστήμιο του Leiden, Ολλανδία (2017 - 2018)
 • Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα (MSc): Ψυχολογία Παιδιών κι Εφήβων, τμήμα Κοινωνικών Επιστημών, Πανεπιστήμιο του Leiden, Ολλανδία (2017 - 2018)
 • Πτυχίο Ψυχολογίας (BSc), τμήμα Επιστημών, Πανεπιστήμιο του Westminster, Λονδίνο, Αγγλία (2014 - 2017)
 • Παιδαγωγικό τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης, Πανεπιστήμιο Κρήτης, Ελλάδα (2009 - 2014)

Επαγγελματική εμπειρία

 • Ψυχολόγος - Παιδοψυχολόγος, ιδιωτικό γραφείο, Νέο Ηράκλειο, 2018 έως σήμερα
 • Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας, Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια, Αθήνα, 2018 -2021
 • Ψυχολόγος - Παιδοψυχολόγος, Λάιντεν, Ολλανδία, 2017-2018
 • Σύμβουλος Νέων , Barnardo's, Λονδίνο, 2017
 • Σύμβουλος Γονέων - Εκπαιδευτικός, Λονδίνο, 2015-2017
Το doctoranytime είναι ένα end-to-end solution που υποστηρίζει τον χρήστη από τη στιγμή που αντιμετωπίζει ένα ιατρικό σύμπτωμα μέχρι τη στιγμή της λύση του, δίνοντας του τη δυνατότητα να βρεί τον καλύτερο γιατρό για εκείνον, να ζητήσει καθοδήγηση μέσω chat και να μιλήσει μαζί του μέσω βιντεοκλήσης. Η Βαγιωνάκη Πολυξένη έχει συμπληρώσει τις πληροφορίες που αναγράφονται, οι οποίες τίθενται υπό επεξεργασία από την ομάδα του doctoranytime.
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας

Συνέχεια με

ή κάνε εγγραφή με το email σου

Ο κωδικός πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 6 χαρακτήρες (λατινικά γράμματα, αριθμούς, σύμβολα) και 1 κεφαλαίο.
Δημιουργήστε νέο κωδικό

Συμπλήρωσε το email που χρησιμοποιείς στο doctoranytime και θα λάβεις σύνδεσμο για τη δημιουργία νέου κωδικού

Τα στοιχεία σου είναι σε καλά χέρια
doctor-graphic doctor-graphic

Στο doctoranytime λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν τόσο την υγεία σου όσο και τα προσωπικά σου δεδομένα!

Για να εξασφαλίσουμε ότι:

 • θα έχεις τη βέλτιστη δυνατή μεταχείριση από τους συνεργαζόμενους γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα
 • θα μπορείς να κλείνεις εύκολα και γρήγορα τα ραντεβού σου διατηρώντας το δικαίωμα της αξιολόγησης
 • θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για έκτακτες αλλαγές σχετικά με το ραντεβού σου
 • θα έχεις τη δυνατότητα να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και προτάσεις για θέματα υγείας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν

είναι απαραίτητο για εμάς να συλλέγουμε και να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα στο βαθμό που μας επιτρέπεις.

Γι αυτό το λόγο θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων, σύμφωνα με τον Νέο Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (“GDPR”), τους όρους της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του doctoranytime (τους οποίους μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά εδώ) και τις προϋποθέσεις της νομοθεσίας.

Για οποιαδήποτε απορία αναφορικά με την προστασία της ιδιωτικότητας σου από τo doctoranytime ή εάν επιθυμείς να ασκήσεις τα δικαιώματα που σου παρέχει ο GDPR ως προς τα προσωπικά σου δεδομένα (ενημέρωση, πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή, περιορισμός της επεξεργασίας, φορητότητα των δεδομένων σου, εναντίωση και δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα) μπορείς να επικοινωνήσεις με τον Data Protection Officer του doctoranytime στο e-mail: [email protected]

Όροι χρήσης

Συγχαρητήρια!!

Η εγγραφή σου ολοκληρώθηκε.

Είστε Βαγιωνάκη Πολυξένη?