Βρες ειδικό
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Γιατί είναι η κατάλληλη για σένα

Η Δρ. Χριστίνα Πατίτσα είναι Ψυχολόγος με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και εργάζεται ιδιωτικά στο γραφείο της στο Παλαιό Φάληρο. Είναι διδάκτωρ Παντείου Παν/μιου με αντικείμενο μελέτης τη συμβουλευτική σχέσεων και την επιλογή συντρόφου. Πραγματοποίησε τις σπουδές της στην Ψυχολογία στη Βοστώνη της Αμερικής, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη συμβουλευτική ψυχολογία από το Boston College και έχει εκπαιδευτεί στη Γνωσιακή Συμπεριφορική Θεραπεία και στη Συμβουλευτική. Παρακολούθησε πλήθος μετεκπαιδευτικών προγραμμάτων ανάμεσα σε αυτά στο Harvard Medical School και στο Benson Institute σχετικά με τη θετική ψυχολογία και τη θεραπεία οικογένειας. Διαθέτει δεκαετή κλινική εμπειρία και έχει εργαστεί σε διάφορες δομές. Παρέχει ψυχολογική υποστήριξη ενηλίκων, είτε ατομικά είτε ζεύγους καθώς και online για ένα μεγάλο φάσμα προβλημάτων, όπως: προβλήματα άγχους, διαπροσωπικών σχέσεων, θυμού, αυτοεκτίμησης, υπογονιμότητας, διαχείρισης κρίσεων,, επαγγελματικού στρες. Έχει πλούσιο διδακτικό και αναγνωρισμένο συγγραφικό και ερευνητικό έργο πάνω σε θέματα ψυχικής υγείας.

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Εξειδίκευση και εμπειρία

 • Αγχώδεις Διαταραχές
 • Κατάθλιψη
 • Συμβουλευτική ζεύγους
3 συστάσεις ασθενών

Αξιολογήσεις Ασθενών

Επιβεβαιωμένες αξιολογήσεις από πραγματικούς ασθενείς

Η αξιοπιστία και η διαφάνεια στις αξιολογήσεις είναι η βασική μας προτεραιότητα και για τον λόγο αυτό ελέγχουμε ξεχωριστά κάθε αξιολόγηση ώστε να διασφαλίσουμε ότι συμφωνεί με την Πολιτική Διαχείρισης Αξιολογήσεων.

10

Από 3 αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις από 3 ασθενείς
10
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
10
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
10
Έμπειρος & καταρτισμένος
10
Συνεπής
10
Προσιτός & φιλικός
10
 • Όλες (3)
 • Θετικές (3)
 • Ουδέτερες (0)
 • Αρνητικές (0)
10.0
Panagiotis P 01 Δεκεμβρίου 2022
Panagiotis P Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
10.0
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Έμπειρος & καταρτισμένος
Συνεπής
Προσιτός & φιλικός
Η δική μου εμπειρία όπως και αυτή της συζύγου μου από τις συμβουλευτικές υπηρεσίες για το ζευγάρι και για γονεϊκά θέματα ήταν πολύ θετική κρίνοντας από τα αποτελέσματα. Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι πλέον σε σημαντικά θέματα νοιώθουμε εμπιστοσύνη και πάντα αναζητούμε τη συμβουλή της. Ειδικά στη συμβουλευτική ζεύγους θεωρώ ότι η σύμβουλος μπόρεσε μα μας βοηθήσει να ενισχύσουμε τα θετικά χαρακτηριστικά μας και να κατανοήσουμε τις αρνητικές πλευρές ώστε να μπορέσουμε να τις διορθώσουμε και να τις διαχειριστούμε καλύτερα.
10.0
Katerina T 01 Δεκεμβρίου 2022
Katerina T Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
10.0
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Έμπειρος & καταρτισμένος
Συνεπής
Προσιτός & φιλικός
Η εμπειρία μου με τη σύμβουλο Χριστίνα Πατίτσα, είναι πολύ θετική. Την συνάντησα διότι βρισκόμουν σε σοβαρές δυσκολίες με την οικογένειά μου. Αμέσως φάνηκε πως είχε την ικανότητα να είναι εποπτική, με αποτέλεσμα να κατέχει τη συνολική εικόνα των καταστάσεων. Αυτό βοήθησε πολύ τις συνεδρίες μας, γιατί με ευστοχία μπορούσε να δώσει τις σωστές συμβουλές, αλλά επιπλέον να υποδείξει και τον τρόπο που θα έπρεπε να εφαρμόσω τις συμβουλές της. Τα σοβαρά και κεντρικά θέματα που αντιμετώπιζα, βρίσκονται εδώ και καιρό σε πολύ καλύτερο σημείο, με τρόπο ώστε να μπορούμε να είμαστε λειτουργικοί και το σημαντικότερο από όλα, μέσα από τις συνεδρίες μας, διδάχτηκα εγώ η ίδια να αντιμετωπίζω καλύτερα τον εαυτό μου, τους γύρω μου και τις καταστάσεις που προκύπτουν ανάμεσά μας. Την ευχαριστώ πολύ και εύχομαι να είναι πάντα καλά !!
10.0
Αικατερίνη Σ 29 Νοεμβρίου 2022
Αικατερίνη Σ Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
10.0
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Έμπειρος & καταρτισμένος
Συνεπής
Προσιτός & φιλικός
Ένιωσα από τη πρώτη συνεδρία άνετα και ότι μπορώ να της πω τα προβλήματα μου! Γνωρίζει πολύ καλά τη δουλειά της! Τη συστήνω σίγουρα!

Πρόσβαση

 • Αλκυόνης 38, Παλαιό Φάληρο , Αττική
  Parking
  • Δεν διαθέτει parking
 • Τρόποι πληρωμής

  Πληρωμή με κάρτα
  Μετρητά

Βιογραφικό και καριέρα

Σπουδές

 • Διδακτορικό Κοινωνικής Ψυχολογίας Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, Ειδίκευση: Κοινωνική Ψυχολογία , Βαθμός Διατριβής : 10/10 Άριστα).
 • Αdvanced Certificate Program in Clinical Work with Children &Families Boston University, School of Social Work, Professional Education Programs.
 • Διετές Μεταπτυχιακό-Mental Health Counseling (Master of Arts) Boston College, Lynch School of Education, GPA: 3,994/4.00 Άριστα (Dean’s Award).ΔΟΑΤΑΠ (αρ. 25 1- 1793)
 • Πτυχίο Ψυχολογίας με ειδίκευση στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων Hellenic College, BA in Human Development with minor in Business and Administration, GPA: 9.1/10 (με την υψηλότερη διάκριση), ΔΟΑΤΑΠ: (αρ. 25 1- 45/2012)
 • Πτυχίο Κοινωνιολογίας Πάντειο Πανεπιστήμιο Πολιτικών και Κοινωνικών Επιστημών, Βαθμός: 8,58(Άριστα).

Ακαδημαϊκές δημοσιεύσεις

 • Πλήθος δημοσιεύσεων σε επιστημονικά περιοδικά/ Συλλογικούς τόμους
Το doctoranytime είναι ένα end-to-end solution που υποστηρίζει τον χρήστη από τη στιγμή που αντιμετωπίζει ένα ιατρικό σύμπτωμα μέχρι τη στιγμή της λύση του, δίνοντας του τη δυνατότητα να βρεί τον καλύτερο γιατρό για εκείνον, να ζητήσει καθοδήγηση μέσω chat και να μιλήσει μαζί του μέσω βιντεοκλήσης. Η Πατίτσα Χριστίνα έχει συμπληρώσει τις πληροφορίες που αναγράφονται, οι οποίες τίθενται υπό επεξεργασία από την ομάδα του doctoranytime.
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας

Συνέχεια με

ή κάνε εγγραφή με το email σου

Ο κωδικός πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 6 χαρακτήρες (λατινικά γράμματα, αριθμούς, σύμβολα) και 1 κεφαλαίο.
Δημιουργήστε νέο κωδικό

Συμπλήρωσε το email που χρησιμοποιείς στο doctoranytime και θα λάβεις σύνδεσμο για τη δημιουργία νέου κωδικού

Τα στοιχεία σου είναι σε καλά χέρια
doctor-graphic doctor-graphic

Στο doctoranytime λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν τόσο την υγεία σου όσο και τα προσωπικά σου δεδομένα!

Για να εξασφαλίσουμε ότι:

 • θα έχεις τη βέλτιστη δυνατή μεταχείριση από τους συνεργαζόμενους γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα
 • θα μπορείς να κλείνεις εύκολα και γρήγορα τα ραντεβού σου διατηρώντας το δικαίωμα της αξιολόγησης
 • θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για έκτακτες αλλαγές σχετικά με το ραντεβού σου
 • θα έχεις τη δυνατότητα να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και προτάσεις για θέματα υγείας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν

είναι απαραίτητο για εμάς να συλλέγουμε και να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα στο βαθμό που μας επιτρέπεις.

Γι αυτό το λόγο θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων, σύμφωνα με τον Νέο Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (“GDPR”), τους όρους της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του doctoranytime (τους οποίους μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά εδώ) και τις προϋποθέσεις της νομοθεσίας.

Για οποιαδήποτε απορία αναφορικά με την προστασία της ιδιωτικότητας σου από τo doctoranytime ή εάν επιθυμείς να ασκήσεις τα δικαιώματα που σου παρέχει ο GDPR ως προς τα προσωπικά σου δεδομένα (ενημέρωση, πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή, περιορισμός της επεξεργασίας, φορητότητα των δεδομένων σου, εναντίωση και δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα) μπορείς να επικοινωνήσεις με τον Data Protection Officer του doctoranytime στο e-mail: [email protected]

Όροι χρήσης

Συγχαρητήρια!!

Η εγγραφή σου ολοκληρώθηκε.

Είστε Πατίτσα Χριστίνα?