Βρες ειδικό
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Γιατί είναι η κατάλληλη για σένα

Η Δαμουλάκη Μαρίσσα (WeCope) είναι Ψυχολόγος και εργάζεται ιδιωτικά στο γραφείο WeCope, Critical Outlook & Practical Enhancement of Mental Health στα Χανιά. Παράλληλα, αρθρογραφεί στα «Χανιώτικα Νέα» για θέματα ψυχολογίας και πολιτισμού. Είναι πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κρήτης. Αφού ολοκλήρωσε την πρακτική της άσκηση στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας στο Ρέθυμνο και παρακολούθησε σεμινάρια δραματοθεραπείας και πρόληψης κι αντιμετώπισης ενδοοικογενειακής βίας, ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Χρόνινγκεν στην Ολλανδία με τίτλο «Ιστορία και Θεωρία της Ψυχολογίας» το 2021. Δουλεύει τόσο με ενήλικες όσο και με παιδιά βασισμένη στις αρχές της Κριτικής Ψυχολογίας. Αυτό σημαίνει ότι αποφεύγει τη χρήση διαγνωστικής ορολογίας, εμπνέεται από τη συστημική θεωρία και δουλεύει όσο το δυνατόν συνθετικά, αντλώντας τεχνικές από διάφορα ρεύματα ψυχοθεραπείας για τη διαμόρφωση ενός πλάνου συνεργασίας στα μέτρα του καθενός και της καθεμιάς ξεχωριστά. Με επίκεντρο τη δεοντολογία στην κλινική πράξη, το ερευνητικό της ενδιαφέρον αφορά στην ψυχολογιοποίηση, δηλαδή την εκλαΐκευση της ψυχολογικής γνώσης. Με αφορμή την ύπαρξη ιστορικών παραδειγμάτων που στο παρελθόν αποτελούσαν ψυχολογική διαταραχή, αλλά τώρα πια θεωρούνται φυσιολογική συμπεριφορά, όπως η ομοφυλοφιλία, εξετάζει το κατά πόσο η εδραίωση της ψυχολογίας στον επιστημονικό κόσμο αλλά και στον κοινό νου και η αυξημένη τάση αυτοδιάγνωσης μετατρέπουν το αποκλίνον σε αναμενόμενο -«όλοι έχουν ψυχολογικά»- κι έτσι εντείνουν ή ανατρέπουν τον κοινωνικό στιγματισμό της ψυχικής ασθένειας. Στο πλαίσιο της θεραπείας στοχεύει να αφυπνίσει το άτομο να δει τον κόσμο και τον εαυτό του μέσα και πέρα -αν το θέλει- από τις ταμπέλες του υγιούς και του ασθενή και να χειραφετηθεί από τον φόβο ότι «κάτι δεν πάει καλά μ’ αυτόν».

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Αξιολογήσεις Ασθενών

Επιβεβαιωμένες αξιολογήσεις από πραγματικούς ασθενείς

Η αξιοπιστία και η διαφάνεια στις αξιολογήσεις είναι η βασική μας προτεραιότητα και για τον λόγο αυτό ελέγχουμε ξεχωριστά κάθε αξιολόγηση ώστε να διασφαλίσουμε ότι συμφωνεί με την Πολιτική Διαχείρισης Αξιολογήσεων.

8.9

Από 7 αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις από 7 ασθενείς
8.9
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
8.7
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
8.7
Έμπειρος & καταρτισμένος
8
Συνεπής
10
Προσιτός & φιλικός
9
 • Όλες (7)
 • Θετικές (6)
 • Ουδέτερες (1)
 • Αρνητικές (0)
10.0
Κατερίνα Κ 20 Οκτωβρίου 2022
Κατερίνα Κ Μέλος από 18 Οκτωβρίου 2022 Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
10.0
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Έμπειρος & καταρτισμένος
Συνεπής
Προσιτός & φιλικός
Με κέρδισε από την πρώτη στιγμή με τον επαγγελματισμό της και την κατάρτισή της. Οι ερωτήσεις της ήταν καίριες και ουσιαστικές και παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει το χάρισμα της διεισδυτικής ματιάς στα πράγματα. Η φιλική προσέγγισή της με έκανε να αισθανθώ πολύ άνετα και να ξεπεράσω το άγχος και τις αναστολές της πρώτης συνάντησης.
10.0
Βαλέριος Ζ 06 Οκτωβρίου 2022
Βαλέριος Ζ Μέλος από 05 Οκτωβρίου 2022 Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
10.0
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Έμπειρος & καταρτισμένος
Συνεπής
Προσιτός & φιλικός
Εμπνέει απίστευτη άνεση και ηρεμία, ασχολείται πραγματικά και εις βάθος με τα θέματα μου, ταυτόχρονα προσεγγίζει την ψυχοθεραπεία με ένα ύφος πολύ πιο αποτελεσματικό και ανθρώπινο και βλέπω σταδιακή βελτίωση μεσα μου σε όλο αυτό το διάστημα. Σας την προτείνω ανεπιφύλακτα!
10.0
Δημήτρης Σ 04 Οκτωβρίου 2022
Δημήτρης Σ Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
10.0
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Έμπειρος & καταρτισμένος
Συνεπής
Προσιτός & φιλικός
Σε κάνει να νιώθεις οικεία ηρεμία στοχεύει στο πρόβλημα και δίνει λύσεις απλα εξαιρετική σε κάνει να θες να ,υπάρχεις σε αυτό το κόσμο
10.0
Dimitra X 04 Οκτωβρίου 2022
Dimitra X Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
10.0
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Έμπειρος & καταρτισμένος
Συνεπής
Προσιτός & φιλικός
Η Μαρισσα Δαμουλακη σαν ψυχολόγος μου πολυ ειναι πολυ επικοινωνιακη και κατανοητικη με τους πελάτες. Είμαι απόλυτα ικανοποιημενη με κάνει να νιωθω ασφάλεια και αισιοδοξία ότι το πρόβλημα θα λυθεί. Εχω βοηθηθεί αρκετά μέσα σε μόλις λίγες συνεδρίες. Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό στις συνεδρίες μας που δεν το εχω βρει ως τώρα με άλλο ψυχολόγο /ψυχίατρο είναι αληθινή ανθρώπινη με κατανόηση και την ξεχωρίζω για το πραγματικό ενδιαφέρον που δείχνει για το πρόβλημα του πελάτη της.
6.6
ELENI K 28 Σεπτεμβρίου 2022
ELENI K Μέλος από 28 Φεβρουαρίου 2020 Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 2 αξιολογήσεις στο doctoranytime
6.6
Συνεπής
Έμπειρος & καταρτισμένος
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Προσιτός & φιλικός
Περίμενα μια πιο εξειδικευμένη προσέγγιση.
Δαμουλάκη Μαρίσσα (WeCope)
ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑΤΡΟΥ

Καλώς υπάρχει η αξιολόγηση της Ελένης εδώ, για να φαίνεται ότι δεν αναμένεται να καρπίσουν όλες οι σχέσεις. Κάποιες θα περάσουν απ’ το στάδιο της γνωριμίας στο στάδιο της συνεργασίας, ενώ άλλες δε θα τα καταφέρουν. Αυτό διακυβεύεται στη συνεδρία γνωριμίας, που να σημειωθεί, γίνεται δωρεάν ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο: επειδή μπορεί το άτομο να μη βρει με τη μία έναν άνθρωπο που να του ταιριάζει και να πρέπει να ψάξει περαιτέρω. Ε, αυτή η ατυχία δε χρεώνεται. Ατυχή θα χαρακτηρίσω κι εγώ τη συνάντησή μας με την Ελένη, αφού δεν καταφέραμε να βρούμε έδαφος βολικό και για τις δύο για να συνεργαστούμε. Η Ελένη ήθελε να ανακουφιστεί άμεσα από το σύμπτωμά της, κι εγώ αυτό που είχα να προτείνω ήταν ενδελεχής, απαιτητική διερεύνηση των αιτιών που συσσωρεύτηκαν και οδήγησαν στη διαμόρφωση του συμπτώματος με το οποίο έφτασε στο γραφείο. Εύχομαι να βρήκε επαγγελματία με τον οποίο ταίριαξε καλύτερα. Καλώς καταγράφεται η εμπειρία της Ελένης. Θα ταν μη ρεαλιστικό να περιμένουμε ότι η ύπαρξη επιτυχημένων συνεργασιών αποκλείει την ύπαρξη αποτυχημένων και το αντίστροφο. Σε κάθε περίπτωση, είναι προϊόν επιστημονικής έρευνας η γνώση ότι το θεραπευτικό αποτέλεσμα κρίνεται από δύο παράγοντες: 1) τα κίνητρα του ατόμου που προσέρχεται στη θεραπεία, δηλαδή το πώς έχει φανταστεί τη διαδικασία και τον εαυτό του σ’ αυτήν, πόσο έχει προαποφασίσει ότι θα προσπαθήσει ή δε θα προσπαθήσει, τι συμβιβασμούς θα κάνει, τι ρίσκα θα πάρει και σε τι αποσκοπεί και 2) η χημεία μεταξύ θεραπευτή/-τριας και θεραπευόμενου/-ης. Οι τεχνικές και η προσέγγιση έχουν, όπως θα μάντευε κανείς τη μικρότερη σημασία.

10.0
ATHINA A 28 Σεπτεμβρίου 2022
ATHINA A Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
10.0
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Έμπειρος & καταρτισμένος
Συνεπής
Προσιτός & φιλικός
Άψογη συνεργασία, απο την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι είναι αυτό που μου ταιριάζει . Ένιωσα μεγάλη ανακούφιση με το ότι δεν βασιζόμαστε σε όρους επιστημονικούς. Μου ταιριάζει ο τρόπος που το προσεγγίζει. Νιώθω άνετα να ανοίξω όλα μου τα χαρτιά για να βοηθηθώ και να ενδυναμωθώ με την σημαντική, καθοδηγητική της υποστήριξη. Δεν θα μπορούσα να λειτουργήσω σε ένα περιβάλλον όπου ο ψυχοθεραπευτής θα με αντιμετώπιζε αφ' υψηλού με επικριτικό τρόπο, προσπαθώντας να προσδιορίσουμε και να βάζουμε ταμπέλες στα προβλήματα μου. Μια γνωριμία μαζί της θα σας πείσει.
10.0
Filio X 27 Σεπτεμβρίου 2022
Filio X Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
10.0
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Έμπειρος & καταρτισμένος
Συνεπής
Προσιτός & φιλικός
Φιλική, πλήρως καταρτισμένη ψυχολόγος που σε εκπλήσσει ευχάριστα. Οι προτάσεις- παρεμβάσεις της είναι ακριβώς "to the point" και έχει πολύ καλή σχέση με τα παιδιά. Ο χώρος είναι καινούριος, εύκολα προσβάσιμος,ισόγειο, με δικό του parking. Ανεπιτήδευτα κερδίζει την εμπιστοσύνη σου. Τη συστήνω ανεπιφύλακτα!

Πρόσβαση

 • Ι. Καποδιστρίου 51-53, Χανιά , Κρήτη
  Πρόσβαση για ΑΜΕΑ
  • Ο χώρος διαθέτει πρόσβαση για ΑΜΕΑ.
  Parking
  • Δεν διαθέτει parking
 • Τρόποι πληρωμής

  Πληρωμή με κάρτα
  Μετρητά

Βιογραφικό και καριέρα

Σπουδές

 • Master of Science in Theory and History of Psychology, University of Groningen, Ολλανδία, 2020-2021
 • Πτυχίο Ψυχολογίας, Πανεπιστήμιο Κρήτης, 2012-2017

Επαγγελματική εμπειρία

 • Ψυχολόγος, ιδιωτικό γραφείο "WeCope", Critical & Practical Enhancement of Mental Health, Χανιά, 2022 έως σήμερα
 • Πρακτική Άσκηση από το Πανεπιστήμιο Κρήτης, Κέντρο Ψυχικής Υγείας Ρεθύμνου, 2017

Μέλος συλλόγων

 • Σύλλογος Ψυχολόγων Χανίων
Το doctoranytime είναι ένα end-to-end solution που υποστηρίζει τον χρήστη από τη στιγμή που αντιμετωπίζει ένα ιατρικό σύμπτωμα μέχρι τη στιγμή της λύση του, δίνοντας του τη δυνατότητα να βρεί τον καλύτερο γιατρό για εκείνον, να ζητήσει καθοδήγηση μέσω chat και να μιλήσει μαζί του μέσω βιντεοκλήσης. Η Δαμουλάκη Μαρίσσα (WeCope) έχει συμπληρώσει τις πληροφορίες που αναγράφονται, οι οποίες τίθενται υπό επεξεργασία από την ομάδα του doctoranytime.
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας

Συνέχεια με

ή κάνε εγγραφή με το email σου

Ο κωδικός πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 6 χαρακτήρες (λατινικά γράμματα, αριθμούς, σύμβολα) και 1 κεφαλαίο.
Δημιουργήστε νέο κωδικό

Συμπλήρωσε το email που χρησιμοποιείς στο doctoranytime και θα λάβεις σύνδεσμο για τη δημιουργία νέου κωδικού

Τα στοιχεία σου είναι σε καλά χέρια
doctor-graphic doctor-graphic

Στο doctoranytime λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν τόσο την υγεία σου όσο και τα προσωπικά σου δεδομένα!

Για να εξασφαλίσουμε ότι:

 • θα έχεις τη βέλτιστη δυνατή μεταχείριση από τους συνεργαζόμενους γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα
 • θα μπορείς να κλείνεις εύκολα και γρήγορα τα ραντεβού σου διατηρώντας το δικαίωμα της αξιολόγησης
 • θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για έκτακτες αλλαγές σχετικά με το ραντεβού σου
 • θα έχεις τη δυνατότητα να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και προτάσεις για θέματα υγείας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν

είναι απαραίτητο για εμάς να συλλέγουμε και να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα στο βαθμό που μας επιτρέπεις.

Γι αυτό το λόγο θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων, σύμφωνα με τον Νέο Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (“GDPR”), τους όρους της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του doctoranytime (τους οποίους μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά εδώ) και τις προϋποθέσεις της νομοθεσίας.

Για οποιαδήποτε απορία αναφορικά με την προστασία της ιδιωτικότητας σου από τo doctoranytime ή εάν επιθυμείς να ασκήσεις τα δικαιώματα που σου παρέχει ο GDPR ως προς τα προσωπικά σου δεδομένα (ενημέρωση, πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή, περιορισμός της επεξεργασίας, φορητότητα των δεδομένων σου, εναντίωση και δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα) μπορείς να επικοινωνήσεις με τον Data Protection Officer του doctoranytime στο e-mail: [email protected]

Όροι χρήσης

Συγχαρητήρια!!

Η εγγραφή σου ολοκληρώθηκε.

Είστε Δαμουλάκη Μαρίσσα (WeCope)?