Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Τομείς που εξειδικεύεται

 • Συστημική Προσέγγιση Ψυχοθεραπεία

Πληροφορίες Γραφείου

 • 28ης Οκτωβρίου 39, Λουτράκι, Νομός Κορινθίας

Βιογραφικό και καριέρα

ΣΠΟΥΔΕΣ

 • Αποφοίτησε το 2008 από το Τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου.
 • Το 2009 παρακολούθησε το διετές πρόγραμμα «Δεξιότητες και Παρεμβάσεις Συστημικής Συμβουλευτικής» στο Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρωπίνων Σχέσεων με εκπαιδευτή και επόπτη τον Κο Ζιούβα Χρήστο.
 • Από το 2009 είναι Εκπαιδεύτρια – Συντονίστρια Σχολών Γονέων, αφού παρακολούθησε το Σεμινάριο του Πανελληνίου Συνδέσμου Σχολών Γονέων.
 • Το 2011 παρακολούθησε το ετήσιο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Αποκατάστασης Μαθησιακών Δυσκολιών για μαθητές Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Κας Μαυροειδή.
 • Το 2012 εκπαιδεύτηκε στη χορήγηση και βαθμολόγηση κλιμάκων αξιολόγησης νοητικού δυναμικού, στην ερμηνεία των αποτελεσμάτων, καθώς και στη σύνταξη ψυχολογικής αναφοράς χρησιμοποιώντας το σταθμισμένο, στα ελληνικά δεδομένα, ψυχομετρικό εργαλείο WISC III στο ιδιωτικό Ερευνητικό Κέντρο «Λόγω Ψυχής».
 • Ακόμα, το 2013 παρακολούθησε το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Αξιολόγησης Μαθησιακών Δυσκολιών της Κας Μαυροειδή, όπου και εκπαιδεύτηκε στη χορήγηση του Αξιολογητικού Υλικού Μαυροειδή, στην ερμηνεία των αποτελεσμάτων, καθώς και στη μεθοδολογία σύνταξης Αξιολογητικής Έκθεσης.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

 • Το 2008 εργάστηκε ως Ψυχολόγος στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δημοτικού Οργανισμού (Δ.Ο.Υ.ΚΑ.Λ-Π.) Λουτρακίου στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι».
 • Εργάζεται ως Ψυχολόγος- Ειδική Παιδαγωγός παρέχοντας υπηρεσίες συμβουλευτικού χαρακτήρα σε ενηλίκους, γονείς και εφήβους.
 • Ασχολείται με την Αξιολόγηση και Αποκατάσταση Μαθησιακών Δυσκολιών σε μαθητές.
 • Από το 2012 συνεργάζεται με την επιστημoνική ομάδα της Κας Μαυροειδή ως Ειδική Παιδαγωγός με εποπτείες περιστατικών από την ίδια και δημιουργία εκπαιδευτικού υλικού σε συνεργασία μαζί της.
Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Για τηλεφωνικό ραντεβού κάλεσε στο 215 50 50005

Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00 - 20:00


Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει