Βρες ειδικό
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Γιατί είναι η κατάλληλη για σένα

Η Κόκκορη Ειρήνη είναι πιστοποιημένη Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας – Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Ψυχοθεραπεύτρια. Απόφοιτος του τμήματος Συμβουλευτικής Ψυχολογίας του University of Derby και του Κέντρου Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής. Περάτωσε την εκπαίδευση της στη Γνωσιακή Συμπεριφοριστική θεραπεία στο Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας. Στα πλαίσια της δια βίου εκπαίδευσης και της συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης, η ίδια έχει παρακολουθήσει case studies, επιμορφωτικά σεμινάρια και ημερίδες όπως τα ετήσια επιμορφωτικά προγράμματα με τίτλους «Ψυχιατρική Κλινική Ενηλίκων» και «Ψυχική Υγεία παιδιών και εφήβων» στο Ψυχιατρικό τμήμα του ΓΝΑ. « Σισμανόγλειο – Αμαλία Φλέμιγκ», το Διατμηματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα « Δεξιότητες και Τεχνικές Παρέμβασης στο Γνωσιακό Συμπεριφοριστικό Μοντέλο κατά Aaron Beck» που πραγματοποιήθηκε από το ΨΝΑ Δρομοκαΐτειο, κα. Συνεχίζει ενεργά να συμμετέχει σε σεμινάρια, επιμορφωτικά προγράμματα, ημερίδες και συνέδρια προκειμένου να ενημερώνεται για θέματα που αφορούν την επιστήμη της Ψυχολογίας. Σήμερα εκπαιδεύεται στα μοντέλα της Γνωσιακής Συμπεριφοριστικής Θεραπείας τρίτης γενιάς. Αποτελεί τακτικό μέλος στη Ελληνική και Ευρωπαϊκή Εταιρία Συμβουλευτικής. Έχει κλινική και ψυχοθεραπευτική εμπειρία σε ιδιωτικά γραφεία και αναλαμβάνει ενήλικες, παρέχοντας ψυχοθεραπευτικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες στο πλαίσιο ατομικής συνεδρίας ή διαδικτυακά, υπό συνεχιζόμενη εποπτεία και προσωπική ατομική θεραπεία, σύμφωνα με τις ερευνητικά τεκμηριωμένες θεραπευτικές αρχές της Γνωσιακής και Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας και της Συμβουλευτικής. Ειδικότερα αναλαμβάνει περιπτώσεις που σχετίζονται με: αγχώδεις διαταραχές ( διαταραχή πανικού, γενικευμένη αγχώδη διαταραχή, κοινωνική αγχώδης διαταραχή, φοβίες, διαταραχή τραύματος και τραυματικού στρες κα.), ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή, διαταραχές της διάθεσης ( κατάθλιψη, διπολική διαταραχή, κα.), διαταραχές πρόσληψης τροφής (ψυχογενής βουλιμία, συναισθηματική υπερφαγία), διαταραχές του ύπνου, ψυχώσεις ( σε συνεργασία με θεράποντα ιατρό, εφόσον το άτομο βρίσκεται σε φαρμακευτική αγωγή), διαταραχές σεξουαλικής σχέσης, επαναπροσδιορισμό και στήριξη μετά από προσωπική κρίση ή μια σημαντική μετάβαση της ζωής ( χωρισμός, πένθος, διαζύγιο, γέννηση ενός μωρού κα.) χαμηλή αυτοεκτίμηση, αναβλητικότητα, συμβουλευτική σταδιοδρομίας και επαγγελματικών στόχων, σύνδρομο επαγγελματικής εξουθένωσης. Στο ιδιωτικό γραφείο υπάρχει σταθερή συνεργασία με ψυχίατρο και διατροφολόγο.

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Πρόσβαση

 • Ανεξαρτησίας 5, Αιγάλεω , Αττική
  Parking
  • Δεν διαθέτει parking
 • Τρόποι πληρωμής

  Μετρητά

Βιογραφικό και καριέρα

Σπουδές

 • Απόφοιτος του τμήματος Συμβουλευτικής Ψυχολογίας του University of Derby και του Κέντρου Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής
 • Εκπαίδευση, Γνωσιακή Συμπεριφοριστική θεραπεία στο Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας
 • Ενεργός συμμετοχή σε σεμινάρια, επιμορφωτικά προγράμματα, ημερίδες και συνέδρια

Επαγγελματική εμπειρία

 • Ιδιωτικό Γραφείο, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας – Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Ψυχοθεραπεύτρια
Το doctoranytime είναι ένα end-to-end solution που υποστηρίζει τον χρήστη από τη στιγμή που αντιμετωπίζει ένα ιατρικό σύμπτωμα μέχρι τη στιγμή της λύση του, δίνοντας του τη δυνατότητα να βρεί τον καλύτερο γιατρό για εκείνον, να ζητήσει καθοδήγηση μέσω chat και να μιλήσει μαζί του μέσω βιντεοκλήσης. Η Ψυχοσύνθεση - Κόκκορη Ειρήνη έχει συμπληρώσει τις πληροφορίες που αναγράφονται, οι οποίες τίθενται υπό επεξεργασία από την ομάδα του doctoranytime.
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας

Συνέχεια με

ή κάνε εγγραφή με το email σου

Ο κωδικός πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 6 χαρακτήρες (λατινικά γράμματα, αριθμούς, σύμβολα) και 1 κεφαλαίο.
Δημιουργήστε νέο κωδικό

Συμπλήρωσε το email που χρησιμοποιείς στο doctoranytime και θα λάβεις σύνδεσμο για τη δημιουργία νέου κωδικού

Τα στοιχεία σου είναι σε καλά χέρια
doctor-graphic doctor-graphic

Στο doctoranytime λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν τόσο την υγεία σου όσο και τα προσωπικά σου δεδομένα!

Για να εξασφαλίσουμε ότι:

 • θα έχεις τη βέλτιστη δυνατή μεταχείριση από τους συνεργαζόμενους γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα
 • θα μπορείς να κλείνεις εύκολα και γρήγορα τα ραντεβού σου διατηρώντας το δικαίωμα της αξιολόγησης
 • θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για έκτακτες αλλαγές σχετικά με το ραντεβού σου
 • θα έχεις τη δυνατότητα να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και προτάσεις για θέματα υγείας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν

είναι απαραίτητο για εμάς να συλλέγουμε και να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα στο βαθμό που μας επιτρέπεις.

Γι αυτό το λόγο θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων, σύμφωνα με τον Νέο Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (“GDPR”), τους όρους της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του doctoranytime (τους οποίους μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά εδώ) και τις προϋποθέσεις της νομοθεσίας.

Για οποιαδήποτε απορία αναφορικά με την προστασία της ιδιωτικότητας σου από τo doctoranytime ή εάν επιθυμείς να ασκήσεις τα δικαιώματα που σου παρέχει ο GDPR ως προς τα προσωπικά σου δεδομένα (ενημέρωση, πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή, περιορισμός της επεξεργασίας, φορητότητα των δεδομένων σου, εναντίωση και δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα) μπορείς να επικοινωνήσεις με τον Data Protection Officer του doctoranytime στο e-mail: [email protected]

Όροι χρήσης

Συγχαρητήρια!!

Η εγγραφή σου ολοκληρώθηκε.

Είστε Ψυχοσύνθεση - Κόκκορη Ειρήνη?