Επίλεξε την περιοχή σου και δες τους γιατρούς που είναι κοντά σου.

Επίλεξε διαδικασία: ΘΑ ΚΑΛΥΨΩ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΑΣύγκρινε τιμές και δες αξιολογήσεις ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟ ΕΟΠΥΥΕπίλεξε διαγνωστικό κέντρο

Εδώ θα βρεις τους καλύτερους γιατρούς για...

Χρησιμοποίησε τα φίλτρα για να βρεις τον πιο εξειδικευμένο γιατρό για σένα!

Κέντρο Λογοθεραπείας Εμείς και ο Λόγος

Ψυχολόγος Παλαιό Φάληρο

Δες τον χάρτη
  • Αφροδίτης 116 , Παλαιό Φάληρο ΑΤΤΙΚΗ
Κάλεσε και συνδέσου με το γραφείο του ειδικού. Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Αυτός ο τηλεφωνικός αριθμός εκτρέπει στο σταθερό τηλέφωνο του γραφείου του ειδικού και η χρέωση είναι αστική.
ΙΔΙΟΤΗΤΑ Ψυχολόγος
ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ Δωρεάν η 1η αναγνωριστική επίσκεψη
10.0
είναι ο μέσος όρος από αξιολογήσεις ασθενών
1
επιβεβαιωμένος ασθενής προτείνει τον ειδικό

Περιγραφή

Το κέντρο «Εμείς και ο Λόγος» είναι ένας χώρος για το παιδί, τον έφηβο και τους γονείς. Σκοπός μας είναι η πρώιμη διάγνωση, παρέμβαση και αποκατάσταση αναπτυξιακών δυσκολιών. Είμαστε μια ομάδα καταρτισμένων επιστημόνων με εμπειρία γνώση και αγάπη για το παιδί. Η ομάδα μας αποτελείται από λογοθεραπευτή, ειδικό παιδαγωγό, εργοθεραπευτή, ψυχολόγο.

περισσότερα

Φωτογραφίες γραφείου

free online rantevou
H υπηρεσία του online ραντεβού προσφέρεται από εμάς δωρεάν! Εσύ επιβαρύνεσαι μόνο με το κόστος του επιστήμονα υγείας.

Υπηρεσίες

2

Βιογραφικό - Κέντρο Λογοθεραπείας Εμείς και ο Λόγος

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
  • Η Ευγενία Μαραγκού είναι ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια. Αποφοίτησε από το τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Dundee της Σκωτίας το 2003. Ολοκλήρωσε μεταπτυχιακές σπουδές το 2004 στο Πανεπιστήμιο του Reading της Μεγάλης Βρετανίας στην Αναπτυξιακή Ψυχοπαθολογία. Εργάστηκε σε ψυχιατρική κλινική στο εθνικό σύστημα υγείας (NHS) στο Durham της Αγγλίας, στο Maudsley Hospital και στο Institute of Psychiatry (IOP) του Πανεπιστημίου του Kings College του Λονδίνου. Από το 2007 ήταν συνεργάτης της Μονάδας Εφηβικής Υγείας της Β’ Παιδιατρικής κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, όπου ασχολήθηκε με την αξιολόγηση και την θεραπευτική αντιμετώπιση εφήβων με αναπτυξιακές, συναισθηματικές και μαθησιακές δυσκολίες.Από το 2009 έως το 2014 εργάστηκε ως ψυχολόγος στο ιδιωτικό σχολείο Ελληνοαγγλική Αγωγή.Από το 2014 έως σήμερα εργάζεται ως ψυχολόγος στη Σχολή Μωραΐτη. Έχει συμμετάσχει στη συγγραφή επιστημονικών βιβλίων, σε εκπαιδευτικά σεμινάρια και σε ημερίδες σχετικά με τη ΔΕΠ-Υ και με την Ασφαλή χρήση του διαδικτύου και την Εφηβική ηλικία. Έχει εκπαιδευτεί στη Γνωσιακή Συμπεριφοριστική ψυχοθεραπεία και εκπαιδεύεται Dasein analysis – Υπαρξιακή Φαινομενολογική Ανάλυση και Ψυχοθεραπεία.
  • Η Ντόρα Λουκίδη είναι Σχολική Ψυχολόγος και Ψυχοθεραπεύτρια. Αποφοίτησε από το Πρόγραμμα Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών το 2001. Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη Σχολική Ψυχολογία στο Institute of Education του Πανεπιστημίου του Λονδίνου. Απασχολήθηκε ως Σχολική Ψυχολόγος στο νηπιαγωγείο και στην Α’ και Β’ δημοτικού στα Εκπαιδευτήρια «Γείτονα» στη Βάρη Αττικής, ενώ από το 2007 εργάζεται στα δύο δημοτικά σχολεία του Λεοντείου Λυκείου Νέας Σμύρνης, όπου ασχολείται με την προαγωγή της ψυχικής υγείας και της συναισθηματικής νοημοσύνης των μαθητών και μαθητριών μέσα από ομαδικά προγράμματα συναισθηματικής αγωγής, με την αξιολόγηση μαθητών και μαθητριών που παρουσιάζουν μαθησιακές, αναπτυξιακές και συναισθηματικές δυσκολίες, με τη συμβουλευτική γονέων, καθώς και με την επιμόρφωση γονέων και εκπαιδευτικών. Έχει εκπαιδευθεί στην Ψυχοθεραπεία Gestalt και εξακολουθεί να παρακολουθεί σεμινάρια συνεχιζόμενης εκπαίδευσης σχετικά με αυτή την προσέγγιση.
  • Η Χρύσα Ματούκογλου σπούδασε Ψυχολογία στο Αμερικάνικο Κολέγιο Ελλάδος (Deree College) και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στη Συμβουλευτική Ψυχοθεραπεία στο Πανεπιστήμιο του Εδινβούργου (University of Edinburgh). Επιπρόσθετα, εκπαιδεύτηκε στην Συστημική Ψυχοθεραπεία, την Παιγνιοθεραπεία, και την Εφαρμοσμένη Ανάλυση της Συμπεριφοράς (ΑΒΑ). Συνεργάστηκε με θεραπευτικές δομές για την συμβουλευτική υποστήριξη παιδιών που αντιμετωπίζουν προβλήματα συμπεριφοράς, για την συμβουλευτική γονέων (Place2Be- Edinburgh), καθώς επίσης και για την καταπολέμηση των εξαρτήσεων (ΚΕΘΕΑ, Αθήνα). Διεξήγαγε θεραπευτικές συνεδρίες (Applied Behavioural Analysis) για παιδιά με Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές (ΔΑΔ) και σεμινάρια τέχνης για ενήλικες με ΔΑΔ (Upward Mobility Project Ltd.- Edinburgh). Τα τελευταία χρόνια η επαγγελματική της ενασχόληση αφορά στην συμβουλευτική ψυχοθεραπεία παιδιών και ενηλίκων, ενώ θεραπευτικά χρησιμοποιεί το συμβολικό παιχνίδι ως το πιο άμεσο μέσο έκφρασης συναισθημάτων και σκέψεων για παιδιά σχολικής και προσχολικής ηλικίας. Παρακολουθεί εκπαιδευτικά σεμινάρια Υπαρξιακής Ψυχοθεραπείας.

Αξιολογήσεις ασθενών - Κέντρο Λογοθεραπείας Εμείς και ο Λόγος

Επαληθευμένες αξιολογήσεις από πραγματικούς ασθενείς
που επισκέφθηκαν τον επιστήμονα υγείας μέσω Doctoranytime.
10
ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ/ΠΑΘΗΣΗ ΜΟΥ
10,0
ΕΜΠΕΙΡΟΣ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΣ
10,0
ΜΟΥ ΕΝΕΠΝΕΥΣΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
10,0
ΣΥΝΕΠΗΣ
10,0
ΠΡΟΣΙΤΟΣ & ΦΙΛΙΚΟΣ
10,0
1 ασθενής
προτείνει τον ειδικό
2 αξιολογήσεις
ασθενείς
ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ/ΠΑΘΗΣΗ ΜΟΥ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΣ
ΜΟΥ ΕΝΕΠΝΕΥΣΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
ΣΥΝΕΠΗΣ
ΠΡΟΣΙΤΟΣ & ΦΙΛΙΚΟΣ
10
1 1

Η ψυχολόγος είναι πάρα πολύ καλή και με διαφορετική προσέγγιση! Είναι νέα και πολύ δοτική!

ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ/ΠΑΘΗΣΗ ΜΟΥ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΣ
ΜΟΥ ΕΝΕΠΝΕΥΣΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
ΣΥΝΕΠΗΣ
10
1 1

Μείναμε αρκετά ικανοποιημένοι, ολα πήγαν καλα!

Καμπάνιες

Προσπαθώ για μια καλύτερη ζωή...

Δωρεάν η 1η αναγνωριστική επίσκεψη

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Χάρτης

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
10.0
είναι ο μέσος όρος από αξιολογήσεις ασθενών
1
επιβεβαιωμένος ασθενής προτείνει τον ειδικό

Αισθάνεσαι ότι υποφέρεις από αυτή την πάθηση;

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime.gr. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας.Εντάξει

Σύνδεση στο Doctoranytime!
Σύνδεση στο Doctoranytime!
 
 
Να με θυμάσαι