Επίλεξε την περιοχή σου και δες τους γιατρούς που είναι κοντά σου.

Επίλεξε διαδικασία: ΘΑ ΚΑΛΥΨΩ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΑ Σύγκρινε τιμές και δες αξιολογήσεις ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟ ΕΟΠΥΥ Επίλεξε διαγνωστικό κέντρο

Εδώ θα βρεις τους καλύτερους γιατρούς για...

Περιγραφή

Απευθυνόμαστε σε πρόσωπα που επιθυμούν να εμβαθύνουν στη συμπεριφορά τους ή χρήζουν ψυχοθεραπείας καθώς αντιμετωπίζουν ζητήματα στα οποία καλούμαστε να ενσκήψουμε. Η κατάθλιψη, το πένθος, οι κρίσεις πανικού, οι αγχώδεις διαταραχές, οι σεξουαλικές αποκλίσεις, οι διαταραχές διάθεσης, η εξάρτηση από τα ναρκωτικά ή το αλκοόλ, καθώς και άλλα σημαντικά ζητήματα, οικογενειακά, σχέσεων, παιδιών και εφήβων. Επίσης, η θεραπεία παρέχεται και μέσω του τηλεφώνου ή του διαδικτύου.

περισσότερα

Φωτογραφίες γραφείου

Υπηρεσίες

ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Οι υπηρεσίες μας στο TherapyNet.gr αποσκοπούν στο να βοηθούν άτομα να αντιμετωπίζουν με επάρκεια την κατάθλιψη, το πένθος, το άγχος, τις κρίσεις πανικού, τις φοβίες, τη χαμηλή αυτοεκτίμηση, τις δυσχέρειες στην επικοινωνίας, τα οικογενειακά ζητήματα με το σύντροφο ή τα παιδιά, θέματα εφηβείας, τις διαπροσωπικές σχέσεις, τον κοινωνικό δισταγμό, την αντιμετώπιση έντονων προκλήσεων ή διλημμάτων, την εξάρτηση από τα ναρκωτικά, το αλκοόλ, τα τυχερά παιχνίδια και πολλά άλλα θέματα που άπτονται της ψυχικής υγείας και της ομαλής εξέλιξης του ανθρώπου.
Επίσης, οι συνεδρίες θεραπείας μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσω Skype ή τηλεφώνου.  Εύκολα, προσιτά & αποτελεσματικά

2

Εμπειρία - Κωνσταντινίδης Ιωάννης

  • Κατάθλιψη
  • Πένθος
  • Κρίσεις πανικού

Βιογραφικό - Κωνσταντινίδης Ιωάννης

ΣΠΟΥΔΕΣ
  • Γεννήθηκα στην Κάρπαθο και μεγάλωσα στον Πειραιά – δεύτερος μέσα σε τέσσερα αγόρια. Σε ηλικία 18 ετών μετανάστευσα στην Αυστραλία, όπου και πραγματοποίησα τις βασικές σπουδές στο University of New England (Armidale) και τις μεταπτυχιακές στο Macquarie University (Sydney). Η διατριβή μου είχε ως θέμα "Inter-generational patterns of drug (mis)use in the Greek Community of Sydney".
  • Είμαι κάτοχος άδειας άσκησης επαγγέλματος του ψυχολόγου στην Ν.S.W. (Αυστραλίας) από το 1991, και στην Ελλάδα από το 1993. Είμαι, επίσης, κάτοχος διπλώματος μεταφραστή (Αγγλικά → Ελληνικά) από την Αρχή National Accreditation Authority for Translator and Interpreters
  • Υπηρέτησα ως κλινικός και ερευνητικός ψυχολόγος σε διάφορους οργανισμούς. Μεταξύ αυτών στην υπηρεσία LifeLine Sydney, ως προϊστάμενος ψυχολόγος στο τμήμα ουσιοεξάρτησης. Μετά την παλιννόστησή μου στην Ελλάδα, εργάστηκα στο Ερευνητικό και Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγιεινής, του Πανεπιστημίου Αθηνών (epipsi.gr), ως συντονιστής επιδημιολογικής έρευνας.
  • Από το 1994 είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και συνιδρυτής του Ψυχολογικού Κέντρου στον Πειραιά. Το TherapyNet.gr είναι μία επέκταση των δραστηριοτήτων του Κέντρου, ώστε να παρέχει υπηρεσίες μέσω του διαδικτύου σε απόμακρες περιοχές.
  • Άρθρα μου έχουν δημοσιευθεί σε επιστημονικά περιοδικά, καθώς και σε έντυπα ευρείας κυκλοφορίας. Έχω εκπονήσει, επίσης, το βιβλίο ‘Ο Μίτος της Αριάδνης’, όπου με αμεσότητα και σαφήνεια προσπαθώ να αναλύσω το φαινόμενο της εξάρτησης από την ηρωίνη και τα ναρκωτικά, γενικότερα, και να ρίξω φως σ’ ένα τόσο παρεξηγημένο ζήτημα.
  • Είμαι έγγαμος με την καθηγήτρια μουσικής Ζηνοβία Μασάλη και έχουμε δύο αγόρια τον Κωστή και τον Παναγιώτη. Τα ενδιαφέροντά μου επικεντρώνονται στην προσωπική ανάπτυξη, καθώς και την ανάπτυξη της ευρύτερης οικογένειας και των πελατών μου. Απολαμβάνω το συγγραφικό έργο και εκτιμώ τα οφέλη που εισπράττω από αυτό. Μου αρέσει να καλλιεργώ την αγάπη και τη φιλία, τα οποία πιστεύω ότι είναι τα κύρια και απαραίτητα στοιχεία της ανθρώπινης ευημερίας και προσωπικής ανάπτυξης. Χαίρομαι την καλή παρέα και την ώριμη συζήτηση. Είμαι φυσιολάτρης, με βαθιά ριζωμένη οικολογική συνείδηση​​, και προσπαθώ να έρχομαι σε επαφή και να δέχομαι τα ευεργετήματα της φύσης με κάθε ευκαιρία.

Αξιολογήσεις ασθενών - Κωνσταντινίδης Ιωάννης

Επαληθευμένες αξιολογήσεις από πραγματικούς ασθενείς
που επισκέφθηκαν τον επιστήμονα υγείας μέσω Doctoranytime.
10
ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ
10,0
ΕΜΠΕΙΡΟΣ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΣ
10,0
ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΟΣ
10,0
ΣΥΝΕΠΗΣ
10,0
1 αξιολόγηση
ασθενή
ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΣ
ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΟΣ
ΣΥΝΕΠΗΣ
10
1 1

Έμεινα πολύ ευχαριστημένη

Χάρτης

Αισθάνεσαι ότι υποφέρεις από αυτή την πάθηση;

Σύνδεση στο Doctoranytime!
Για να μάθεις το κόστος πρέπει να είσαι μέλος
 
 
Να με θυμάσαι