Επίλεξε διαδικασία: ΘΑ ΚΑΛΥΨΩ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΑ Σύγκρινε τιμές και δες αξιολογήσεις ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟ ΕΟΠΥΥ Επίλεξε διαγνωστικό κέντρο

Εδώ θα βρεις τους καλύτερους γιατρούς για...

Φωτογραφίες ιατρείου

Υπηρεσίες

ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ,ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ,
ΟΜΑΔΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ, ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ-ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ.

 ΈΝΑΡΞΗ ΟΜΑΔΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ  ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ (ΤΟΠΟΣ:ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΙ ΜΟΙΡΕΣ)
1.   ΕΦΗΒΩΝ
2.   ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ
3.   ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΕΝΘΟΥΝΤΩΝ
4. ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΕΧΝΗΣ (ART THERAPY)          
5.  
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
Για κάθε διευκρίνιση και επιπλέον πληροφορία σε σχέση με τις ομάδες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου. Θα χαρώ` να σας γνωρίσω από κοντά και να συζητήσουμε σε μια πρώτη δωρεάν προσωπική επαφή, τις αναζητήσεις και τους προβληματισμούς σας.
( https://www.facebook.com/mkidonakipsychologist)


2

Βιογραφικό - Κυδωνάκη Μαρία

ΣΠΟΥΔΕΣ
  • Η Μαρία Χ .Κυδωνάκη σπούδασε Ψυχολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (2002-2007), ολοκλήρωσε την πρακτική της άσκηση στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας Θεσ/νίκης, ενώ εργάστηκε :σε κατασκηνωτικά προγράμματα για Άτομα με ειδικές ανάγκες (Π.Ο.Γ.Γ.Κ.Α.με.Α 2005,2006), και εθελοντικά σε ενδονοσοκομειακές δομές και σε Προστατευόμενα Διαμερίσματα στα πλαίσια προγράμματος ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης χρόνιων ψυχικά πασχόντων (Κρατικό Θεραπευτήριο Λέρου Αύγουστος 2005).
  • Έπειτα, έζησε στο Βόλο, όπου εργάστηκε με έφηβους και ενήλικες χρήστες ναρκωτικών ουσιών και τις οικογένειες τους (ΚΕ.ΘΕ.Α ,2007-2012). Παράλληλα στην Αθήνα, παρακολούθησε την βιωματική εκπαίδευση στην Προσωποκεντρική Συμβουλευτική κατακτώντας τον τίτλο Pg Diploma in Person Centered Counselling από το University of Strathclyde(Κ.Ε.Π.Π,2009-2012) . Aπό τον Φεβρουάριο του 2013 έως και σήμερα εκπαιδεύεται ως Θεραπεύτρια Ζευγαριών στην Συναισθηματικά Εστιασμένη Θεραπεία ,στο Κ.Ε.Π.Π.
  • Η ίδια ως συμβουλευόμενη έχει κάνει προσωπική ανάπτυξη (2009-2012) , σε ατομικό και ομαδικό πλαίσιο ενώ συνεχίζει να αναπτύσσεται σαν πρόσωπο και σαν επαγγελματίας μέσω από Ομάδα Προσωπικής και Επαγγελματικής ανάπτυξης Ψυχολόγων-Ψυχοθεραπευτών και της προσωπικής της εποπτείας.
  • Πλέον ζει στην Κρήτη και εργάζεται ιδιωτικά στις Μοίρες και στο Ηράκλειο. Με γνώμονα τον άνθρωπο και πίστη στις δυνατότητες του ,ονειρεύεται να έχει ενέργεια και υγεία ,ώστε να μπορεί να στηρίζει τους συνανθρώπους της και να προσφέρει ,μέσα από την εργασία της, ένα διευκολυντικό περιβάλλον μέσα στο οποίο θα μπορούν να αναπτύσσονται σαν μοναδικές προσωπικότητες

Αξιολογήσεις ασθενών - Κυδωνάκη Μαρία

Επαληθευμένες αξιολογήσεις από πραγματικούς ασθενείς
που επισκέφθηκαν τον γιατρό μέσω Doctoranytime.
10
ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ
10,0
ΕΜΠΕΙΡΟΣ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΣ
10,0
ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΟΣ
10,0
ΣΥΝΕΠΗΣ
10,0
1 αξιολόγηση
ασθενή
ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΣ
ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΟΣ
ΣΥΝΕΠΗΣ
10
1 1

Άψογα, έμεινα ευχαριστημένος

Χάρτης

Αισθάνεσαι ότι υποφέρεις από αυτή την πάθηση;

Σύνδεση στο Doctoranytime!
Για να μάθεις το κόστος πρέπει να είσαι μέλος
 
 
Να με θυμάσαι