Επίλεξε την περιοχή σου και δες τους γιατρούς που είναι κοντά σου.

Επίλεξε διαδικασία: ΘΑ ΚΑΛΥΨΩ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΑ Σύγκρινε τιμές και δες αξιολογήσεις ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟ ΕΟΠΥΥ Επίλεξε διαγνωστικό κέντρο

Εδώ θα βρεις τους καλύτερους γιατρούς για...

Υπηρεσίες

ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ψυχομετρικό Tεστ MMPI για ενήλικες και εφήβους. 
Συμβουλευτική–Ατομική Ενηλίκων.
Ψυχοθεραπεία–Ατομική Ενηλίκων.
Ομαδική Θεραπεία (Group Therapy)–Ενηλίκων.

 

2

Βιογραφικό - Γουδέλη Αγγελική

ΣΠΟΥΔΕΣ
  • Σπούδασε στο Λονδίνο Εφαρμοσμένη Ψυχολογία και Φιλοσοφία στο University of North London (B.Sc. in Applied Psychology & Philosophy).
  • Είναι κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων, ο πρώτος έχει αντικείμενο την Επιχειρησιακή Ψυχολογία (M.Sc. in Business Psychology, University of Westminster) και ο δεύτερος την Ανθρωπιστική Συνθετική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία (Μ.Α. in Humanistic Integrative Counselling & Psychotherapy, University of Middlesex).
  • Έχει λάβει εξειδικευμένη επαγγελματική εκπαίδευση για την αντιμετώπιση των Διαταραχών Πρόσληψης Τροφής και της Παχυσαρκίας στο Εθνικό Κέντρο Διατροφικών Διαταραχών του Λονδίνου (National Center For Eating Disorders) και για τη χορήγηση και ανάλυση του τεστ ψυχολογικής αξιολόγησης M.M.P.I. (Minnesota Multiphasic Personality Inventory) στο Κέντρο Ψυχολογικής και Γνωστικής Αξιολόγησης στην Αθήνα.
  • Στο πλαίσιο της συνεχούς προσωπικής και επαγγελματικής εξέλιξης, από το 2011 συμμετέχει σε μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα σπουδών για την Θεραπευτική Προσέγγιση Gestalt, το οποίο έχει σχεδιαστεί από το Ινστιτούτο Γκεστάλτ του Σαν Φρανσίσκο (Gestalt Institute of San Francisco) και διδάσκεται από τους πλέον καταξιωμένους θεραπευτές Gestalt από όλον τον κόσμο (Νέα Υόρκη, Σαν Φρανσίσκο, Παρίσι, Τόκυο).
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
  • Στο παρελθόν έχει προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής «Δρομοκαΐτειο» και στο Παιδικό Χωριό S.O.S. Βάρης.
  • Είναι κάτοχος άδειας άσκησης Ψυχολόγου από το 2009 και έκτοτε εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας.
  • Έχει συνεργαστεί με το Ελληνικό Κέντρο Προαγωγής Κοινωνικής και Ψυχικής Υγείας «ΠΟΡΕΙΑ» και με το Κέντρο Ψυχοφυσιολογικής Εκπαίδευσης «ΝΕΥΡΟΑΝΑΔΡΑΣΗ».
  • Από το 2007 μέχρι και σήμερα συνεργάζεται με την Ψυχίατρο – Ψυχοθεραπεύτρια Ελένη Μοσχονά.
  • Από το 2013 βρίσκεται και σε επίσημη συνεργασία με το Gestalt Institute of San Francisco ως μέλος του δικτύου συνεργαζόμενων θεραπευτών του Ινστιτούτου στην Ελλάδα.

Αξιολόγηση και σχόλια ασθενών επιστήμονα υγείας - Γουδέλη Αγγελική

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Κλείσε ραντεβού και γίνε ο πρώτος χρήστης που θα αξιολογήσει επιστήμονα υγείας.

Το doctoranytime επιλέγει τους καλύτερους επιστήμονες υγείας για σένα!

Χάρτης

Αισθάνεσαι ότι υποφέρεις από αυτή την πάθηση;

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime.gr. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει

Σύνδεση στο Doctoranytime!
Για να μάθεις το κόστος πρέπει να είσαι μέλος
 
 
Να με θυμάσαι