Επίλεξε την περιοχή σου και δες τους γιατρούς που είναι κοντά σου.

Επίλεξε διαδικασία: ΘΑ ΚΑΛΥΨΩ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΑ Σύγκρινε τιμές και δες αξιολογήσεις ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟ ΕΟΠΥΥ Επίλεξε διαγνωστικό κέντρο

Εδώ θα βρεις τους καλύτερους γιατρούς για...

Η Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής Αθανασίου Λενιώ

Αθανασίου Λενιώ

Ψυχολόγος Περιστέρι

Δες τον χάρτη
ΙΔΙΟΤΗΤΑ Ψυχολόγος
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ Συμβουλευτική Αγχώδεις Διαταραχές Συναισθηματικές Διαταραχές

Υπηρεσίες

ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ψυχοθεραπεία Εφήβων
Ψυχοθεραπεία Ενηλίκων
Συμβουλευτική Γονέων

2

Εμπειρία - Αθανασίου Λενιώ

 • Ψυχοθεραπεία Εφήβων και Ενηλίκων
 • Συμβουλευτική γονέων

Βιογραφικό - Αθανασίου Λενιώ

ΣΠΟΥΔΕΣ
 • Ψυχολόγος, πτυχιούχος του Τμήματος Ψυχολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και νόμιμος κάτοχος της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος.
 • Κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου Master 1 «Κλινική Ψυχολογία- Ψυχοπαθολογία» στο Πανεπιστήμιο Louis Pasteur στο Στρασβούργο της Γαλλίας.
 • Κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου «Master 2 «Ψυχαναλυτικές σπουδές και Αισθητική» στο Πανεπιστήμιο Paul-Valéry Montpellier III στο Μονπελιέ της Γαλλίας.
 • Μετεκπαίδευση σε κλινικά θεωρητικά και πρακτικά σεμινάρια ψυχαναλυτικής- ψυχοδυναμικής κατεύθυνσης με έμφαση στην περίοδο της εφηβείας.
 • Εκπαίδευση στη χορήγηση και αξιολόγηση ψυχοδιαγνωστικών εργαλείων (προβολικά τεστ, TAT, Rorschach).
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
 • Ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια στο Τμήμα Εφηβικής Ιατρικής της Ά Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών στο πλαίσιο της επιστημονικής έρευνας με τίτλο «Ενίσχυση της ερευνητικής δραστηριότητας των μελών ΔΕΠ της Ά Παιδιατρικής Κλινικής Αγία Σοφία της Ιατρικής Σχολής με αρμοδιότητες: ψυχολογική εκτίμηση, διάγνωση και ψυχοθεραπεία των ασθενών και των οικογενειών τους.
 • Εξωτερικός συνεργάτης στο Ειδικό Κέντρο Εφηβικής Ιατρικής (Ε.Κ.Ε.Ι) της Ά Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών με αρμοδιότητες την ψυχολογική αξιολόγηση, υποστήριξη και ψυχοθεραπεία εφήβων και των οικογενειών τους από το 2008 έως σήμερα.
 • Συνεργαζόμενη σε εξωτερική βάση με το ψυχιατρικό τμήμα εφήβων και νέων του Γ. Κρατικού νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς» από το 2008 έως το 2012.
 • Πρακτική άσκηση στη Μονάδα Απεξάρτησης 18 Άνω στο κλειστό πρόγραμμα εσωτερικής διαμονής στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής, ‘Δαφνί’ και στο Κέντρο Πρόληψης και Αγωγής Υγείας ‘Αθηνά Πολιάς’ στο 5ο διαμέρισμα Αθηνών.
 • Υπηρεσίες σε εθελοντική βάση για έξι μήνες στο Ογκολογικό τμήμα του Νοσοκομείου Παίδων ‘Η Αγία Σοφία’.
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑ
 • Πανελλήνιο Συνέδριο Αναπτυξιακής-Συμπεριφορικής Παιδιατρικής και Εφηβικής Υγείας. Παρουσίαση με θέμα: Καταθλιπτικά Ισοδύναμα στην εφηβεία, παρουσίαση κλινικών περιστατικών
 • 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αναπτυξιακής-Συμπεριφορικής Παιδιατρικής και Εφηβικής Ιατρικής: Παρουσίαση με θέμα «Ολιστική προσέγγιση των προβλημάτων ψυχικής υγείας σε δομή φιλική προς τους εφήβους»

Αξιολογήσεις ασθενών - Αθανασίου Λενιώ

Επαληθευμένες αξιολογήσεις από πραγματικούς ασθενείς
που επισκέφθηκαν τον επιστήμονα υγείας μέσω Doctoranytime.
9
ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ
9,0
ΕΜΠΕΙΡΟΣ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΣ
9,0
ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΟΣ
8,0
ΣΥΝΕΠΗΣ
10,0
ΦΙΛΙΚΟΣ & ΑΜΕΣΟΣ
9,0
1 ασθενής
προτείνει τον ειδικό
1 αξιολόγηση
ασθενή
ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΣ
ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΟΣ
ΣΥΝΕΠΗΣ
ΦΙΛΙΚΟΣ & ΑΜΕΣΟΣ
9
19 12

Χάρτης

Αισθάνεσαι ότι υποφέρεις από αυτή την πάθηση;

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime.gr. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει

Σύνδεση στο Doctoranytime!
Για να μάθεις το κόστος πρέπει να είσαι μέλος
 
 
Να με θυμάσαι