Επίλεξε την περιοχή σου και δες τους γιατρούς που είναι κοντά σου.

Επίλεξε διαδικασία: ΘΑ ΚΑΛΥΨΩ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΑ Σύγκρινε τιμές και δες αξιολογήσεις ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟ ΕΟΠΥΥ Επίλεξε διαγνωστικό κέντρο

Εδώ θα βρεις τους καλύτερους γιατρούς για...

Αλεξανδρής Απόστολος

Παθολόγος Θεσσαλονίκη

Δες τον χάρτη
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ Παθολόγος
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ Υπερτασιολογία Διαβητολογία
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ Δέχεται μόνο ιδιωτικά
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Πιστοποιημένος για ηλεκτρονική συνταγογράφηση

Περιγραφή

Ο Αλεξανδρής Απόστολος, ειδικός παθολόγος που εδρεύει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, είναι απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει ειδικευτεί στην Πανεπιστημιακή Παθολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Παπαγεωργίου όπου εξειδικεύτηκε στην υπέρταση, την υπερλιπιδαιμία και τον σακχαρώδη διαβήτη. Διαθέτει ιδιαίτερη εμπειρία σε παθήσεις όπως το μεταβολικό σύνδρομο, αλλά και σημαντική γνώση και εμπειρία στα λοιμώδη νοσήματα, στις αναπνευστικές παθήσεις, σε ποικίλα περιστατικά νοσημάτων του γαστρεντερικού, σύνθετα περιστατικά αναιμιών, νοσημάτων των ενδοκρινών αδένων και χρόνιων συστηματικών παθήσεων. Σήμερα διατηρεί επιστημονική συνεργασία με την Α΄Προπαιδευτική Παθολογική Κλινική της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και ειδικά με τα τμήματα υπέρτασης και υπερλιπιδαιμίας αλλά και με τα τμήματα γαστρεντερολογίας και ενδοκρινολογίας της Α΄ Παθολογικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ. Ταυτόχρονα συνεργάζεται ιδιωτικά με κεντρικές και περιφερικές κλινικές της Θεσσαλονίκης. Επίσης, είναι επιστημονικός συνεργάτης στο δίκτυο εμπειρογνώμων της Expert Opinion. Ο Αλεξανδρής Απόστολος, ειδικός παθολόγος, σας υποδέχεται στο ιδιωτικό του ιατρείο σε ένα περιβάλλον σύγχρονο, παρέχοντας υπηρεσίες με σεβασμό προς τον ασθενή.

περισσότερα

Φωτογραφίες ιατρείου

Υπηρεσίες

2

Εμπειρία - Αλεξανδρής Απόστολος

  • Στα χρόνια που ασκώ την παθολογία, έχω αντιμετωπίσει σημαντικό αριθμό περιστατικών από όλη την γκάμα των νοσημάτων που εμπίπτουν στην ειδικότητά μου, αλλά έχω ασχοληθεί πιο εξειδικευμένα με περιστατικά υπέρτασης, διαβήτου καθώς και μεταβολικού συνδρόμου.

Άρθρα

Βιογραφικό - Αλεξανδρής Απόστολος

ΣΠΟΥΔΕΣ
  • Απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
  • Ο Αλεξανδρής Απόστολος μετά τη διχρονη στρατιωτική του θητεία σαν γιατρός, υπηρέτησε δεκαεννιά μήνες στο Κ.Υ. Νιγρίτας και το Περιφερειακό Ιατρείο Πατρικίου ( και 4 ακόμα περιφερειακών σε αυτό ιατρείων ) καθώς και στο Κ.Υ. Μαυροθάλασσας στα πλαίσια της Υπηρεσίας Υπαίθρου,με ταυτόχρονη επιστημονική συνεργασία με την καρδιολογική κλινική του Γ.Ν.Ν Σερρών
  • Το 2002 διορίσθηκε στο Γ.Ν.- Κ.Υ. Γουμένισσας όπου εργάστηκε για 9 μήνες ως ειδικευόμενος στη Παθολογική Κλινική του νοσοκομείου και στη συνεχεία εργάστηκε και ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Παθολογίας στη Γ’ Πανεπιστημιακή Παθολογική Κλινική του Γ.Ν.Παπαγεωργίου όπου ασκήθηκε ιδιαίτερα στην υπέρταση και τον σακχαρώδη διαβήτη.
  • Σήμερα εργάζεται σαν ιδιώτης γιατρός με ιατρείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και ταυτόχρονη συνεργασία με γνωστές κλινικές της Θεσσαλονίκης όπως Euromedica "Κυανούς Σταυρός" και Βιοκλινική "Γαληνός" και καθώς επίσης και με την κλινική-κέντρο αποκατάστασης ''Αρμονία'' όπου και εφημερεύει.
  • Επίσης διατηρεί επιστημονική συνεργασία με την Α΄Προπαιδευτική Παθολογική Κλινική της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και ειδικά τα τμήματα υπέρτασης και υπερλιπιδαιμίας αλλά και με τα τμήματα γαστρεντερολογίας και ενδοκρινολογίας, της Α΄ Παθολογικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ .
  • Τελος είναι επιστημονικός συνεργάτης στο δίκτυο εμπειρογνώμων ιατρών της Expert Opinion
ΜΕΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
  • Εταιρεία Παθολογίας Βορείου Ελλάδος

Αξιολογήσεις ασθενών - Αλεξανδρής Απόστολος

Επαληθευμένες αξιολογήσεις από πραγματικούς ασθενείς
που επισκέφθηκαν τον γιατρό μέσω Doctoranytime.
9,7
ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ
10,0
ΕΜΠΕΙΡΟΣ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΣ
9,5
ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΟΣ
9,5
ΣΥΝΕΠΗΣ
10,0
ΦΙΛΙΚΟΣ & ΑΜΕΣΟΣ
10,0
2 ασθενείς
προτείνουν τον γιατρό
4 αξιολογήσεις
ασθενών
ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΣ
ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΟΣ
ΣΥΝΕΠΗΣ
ΦΙΛΙΚΟΣ & ΑΜΕΣΟΣ
10
3 3

Πολύ καλός, εξηγεί τα πάντα. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!

ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΣ
ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΟΣ
ΣΥΝΕΠΗΣ
10
1 1

Ολα πήγαν πολύ καλά και έμεινα ικανοποιημένος.

ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΣ
ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΟΣ
ΣΥΝΕΠΗΣ
10
1 1

Έμεινα ικανοποιημένη

ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΣ
ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΟΣ
ΣΥΝΕΠΗΣ
8,6
1 1

Χάρτης

Αισθάνεσαι ότι υποφέρεις από αυτή την πάθηση;

Σύνδεση στο Doctoranytime!
Για να μάθεις το κόστος πρέπει να είσαι μέλος
 
 
Να με θυμάσαι