Βρες ειδικό
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Γιατί είναι ο κατάλληλος για σένα

Tο Κέντρο Λογοθεραπείας - Εργοθεραπείας - Ψυχολογικής Υποστήριξης Εν αρχή ην ο λόγος - Λύγκουρη Αθανασία & Συνεργάτες εδρεύει στο Αιγάλεω. Λειτουργεί από το 2008, παρέχοντας υπηρεσίες Λογοθεραπείας, Εργοθερααπείας, Ειδικής Διαπαιδαγώγησης, Ψυχολογικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης. Απευθύνεται σε παιδιά που παρουσιάζουν αυτισμό, ΔΕΠΥ, αρθρωτικές δυσκολίες, γλωσσική καθυστέρηση, τραυλισμό, δυσκολίες αισθητηριακής επεξεργασίας, μαθησιακές δυσκολίες, δυσπραξία, γλωσσική δυσπραξία, θέματα συμπεριφοράς, συναισθηματικές διαταραχές, έλλειψη αυτοπεποίθησης, ειδική γλωσσική διαταραχή. Η Παιδοψυχολόγος του Κέντρου, Μαρκουλάκη Άλκηστις, είναι απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ψυχολογίας με ειδίκευση στην Ψυχολογία των παιδιών και των εφήβων του Πανεπιστημίου "Leiden University" της Ολλανδίας. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Παιγνιοθεραπείας, Δραματοθεραπείας αλλά και διαχείρισης της απώλειας και του πένθους σε εφήβους. Εκπαιδεύεται στη συστημική ψυχοθεραπεία, στη ψυχολογική αξιολόγηση και στην ψυχοπαθολογία. Έχει δουλέψει σε πλαίσια παιδικής προστασίας και προσχολικής αγωγής τόσο με παιδιά τυπικής ανάπτυξης, αλλά και και με ειδικές ανάγκες, όσο και με γονείς ατομικά και ομαδικά.

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Υπηρεσίες

Τα κόστη είναι ενδεικτικά. Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές κατά την επίσκεψη ανάλογα το περιστατικό.

Δεν παρέχει ηλεκτρονική συνταγογράφηση
Δυνατότητα πληρωμής με κάρτα στο ιατρείο

Πρόσβαση και ραντεβού

 • Λεωφόρος Θηβών 403, Αιγάλεω , Αττική
  Μετρό
  • 314m ΑΙΓΑΛΕΩ
  • 1,09km ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ
  • 1,48km ΕΛΑΙΩΝΑΣ
  Λεωφορείο
  • 25m ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΟΛΥΚΑΝΔΡΙΩΤΗΣ
  • 56m ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΟΛΥΚΑΝΔΡΙΩΤΗΣ
  • 56m ΧΡ. ΣΜΥΡΝΗΣ
  Parking
  • 589m PARKING ΑΙΓΑΛΕΩ - METROPARKIT | ΜΕΛΟΣ ΔΙΚΤΥΟΥ PARKAROUND
  • 646m ΥΠΑΙΘΡΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΣΑΡΑΝΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ
  • 682m PARKING AMEA
 • Τρόποι πληρωμής

  Πληρωμή με κάρτα
  Μετρητά

  Πολιτική διαχείρισης ραντεβού

  • Πληρωμή στο ιατρείο
   Κατά την επίσκεψη μπορείς να διαλέξεις τον τρόπο πληρωμής ανάμεσα από τις παραπάνω επιλογές.
  • Ακύρωση
   Μπορείς να ακυρώσεις το ραντεβού σου μέχρι 3 ώρες πριν. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να διαβάσεις την πολιτική ακύρωσης.

Απαντήσεις σε ερωτήσεις ασθενών

 • Εθισμός στο διαδίκτυο

  Έχω γιο νεαρήςηλικιας, είναι απομονωμένος στο δωμάτιο του, όλη τη νύχτα είναι στον υπολογιστή με κληδωμενη πόρτα και την ημέρα κοιμαται, είναι πάντα εκνευρησμενοα μιλάει άσχημα επιτίθεται λεκτικά στους γονείς και δεν έχει καθόλου παρέες, είναι ενήλικας 18μιση, θέλω πολύ να βοηθήσω αλλά βρίσκομαι αδύναμη τι μπορώ να κάνω δεν δέχεται καμία κουβέντα από γονείς, ευχαριστώ

  • Καλησπέρα σας!! Η ηλικία στην οποία βρίσκετε ο γιος σας είναι μια μεταβατική περίοδος από την εφηβική στην ενήλικη ζωή. Αυτή η μετάβαση είναι μια ιδιαίτερη περίοδος στη ζωή κάθε ανθρώπου με πολλές προκλήσεις οι οποίες μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα συναισθηματικές δυσκολίες. Αν αυτή η κατάσταση που περιγράφετε συμβαίνει για μεγάλο χρονικό διάστημα καλό θα ήταν να αναζητήσετε κάποιο ειδικό ψυχικής υγείας ώστε να πάρετε, εσείς οι γονείς για αρχή, συμβουλές πως να την αντιμετωπίσετε. Για ότι χρειαστείτε παραμένουμε στη διάθεση σας!

   Εν αρχή ην ο λόγος - Λύγκουρη Αθανασία & Συνεργάτες

   Εν αρχή ην ο λόγος - Λύγκουρη Αθανασία & Συνεργάτες

 • Εθισμός στο διαδίκτυο

  Καλησπέρα Λεγομε Μιχάλης ο γιος μου δινσι εθισμένος στα παιχνίδια στο ιντερνετ παίζει ακόμα και 15 ώρες ασταμάτητα βρίζει και φωνάζει δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω βωηθηστε με παρακαλώ για να μπωρεσω να τον βωηθησω ευχαριστω

  • Καλησπέρα σας!! Σύμφωνα με όσα περιγράφετε ο γιος σας θα βρίσκετε στην εφηβεία ή θα μεταβαίνει από την εφηβική στην ενήλικη ζωή. Αυτές οι δύο περίοδοι χαρακτηρίζονται από αρκετές αλλαγές, προκλήσεις και συναισθηματικές μεταπτώσεις. Αν αυτή η κατάσταση που περιγράφετε συμβαίνει για μεγάλο χρονικό διάστημα καλό θα ήταν να αναζητήσετε κάποιο ειδικό ψυχικής υγείας ώστε να πάρετε, εσείς οι γονείς για αρχή, συμβουλές πως να την αντιμετωπίσετε. Για ότι χρειαστείτε παραμένουμε στη διάθεση σας!

   Εν αρχή ην ο λόγος - Λύγκουρη Αθανασία & Συνεργάτες

   Εν αρχή ην ο λόγος - Λύγκουρη Αθανασία & Συνεργάτες

Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο ιατρικής συμβουλευτικής

Το doctoranytime είναι ένα end-to-end solution που υποστηρίζει τον χρήστη από τη στιγμή που αντιμετωπίζει ένα ιατρικό σύμπτωμα μέχρι τη στιγμή της λύσης του, δίνοντας του τη δυνατότητα να βρεί τον ειδικό που χρειάζεται, να ζητήσει καθοδήγηση μέσω chat και να μιλήσει μαζί του μέσω βιντεοκλήσης. Το Εν αρχή ην ο λόγος - Λύγκουρη Αθανασία & Συνεργάτες έχει συμπληρώσει τις πληροφορίες που αναγράφονται, οι οποίες τίθενται υπό επεξεργασία από την ομάδα του doctoranytime.
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας

Συνέχεια με

ή κάνε εγγραφή με το email σου

Ο κωδικός πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 6 χαρακτήρες (λατινικά γράμματα, αριθμούς, σύμβολα) και 1 κεφαλαίο.
Δημιουργήστε νέο κωδικό

Συμπλήρωσε το email που χρησιμοποιείς στο doctoranytime και θα λάβεις σύνδεσμο για τη δημιουργία νέου κωδικού

Τα στοιχεία σου είναι σε καλά χέρια
doctor-graphic doctor-graphic

Στο doctoranytime λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν τόσο την υγεία σου όσο και τα προσωπικά σου δεδομένα!

Για να εξασφαλίσουμε ότι:

 • θα έχεις τη βέλτιστη δυνατή μεταχείριση από τους συνεργαζόμενους γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα
 • θα μπορείς να κλείνεις εύκολα και γρήγορα τα ραντεβού σου διατηρώντας το δικαίωμα της αξιολόγησης
 • θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για έκτακτες αλλαγές σχετικά με το ραντεβού σου
 • θα έχεις τη δυνατότητα να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και προτάσεις για θέματα υγείας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν

είναι απαραίτητο για εμάς να συλλέγουμε και να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα στο βαθμό που μας επιτρέπεις.

Γι αυτό το λόγο θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων, σύμφωνα με τον Νέο Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (“GDPR”), τους όρους της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του doctoranytime (τους οποίους μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά εδώ) και τις προϋποθέσεις της νομοθεσίας.

Για οποιαδήποτε απορία αναφορικά με την προστασία της ιδιωτικότητας σου από τo doctoranytime ή εάν επιθυμείς να ασκήσεις τα δικαιώματα που σου παρέχει ο GDPR ως προς τα προσωπικά σου δεδομένα (ενημέρωση, πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή, περιορισμός της επεξεργασίας, φορητότητα των δεδομένων σου, εναντίωση και δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα) μπορείς να επικοινωνήσεις με τον Data Protection Officer του doctoranytime στο e-mail: [email protected].

Όροι χρήσης

Συγχαρητήρια!!

Η εγγραφή σου ολοκληρώθηκε.

Είστε Εν αρχή ην ο λόγος - Λύγκουρη Αθανασία & Συνεργάτες?