Επίλεξε την περιοχή σου και δες τους γιατρούς που είναι κοντά σου.

Επίλεξε διαδικασία: ΘΑ ΚΑΛΥΨΩ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΑ Σύγκρινε τιμές και δες αξιολογήσεις ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟ ΕΟΠΥΥ Επίλεξε διαγνωστικό κέντρο

Εδώ θα βρεις τους καλύτερους γιατρούς για...

Χατζηδάκης Γεώργιος

Ορθοπαιδικός Ηράκλειο

Δες τον χάρτη
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ Ορθοπαιδικός
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ Δέχεται μόνο ιδιωτικά
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Πιστοποιημένος για ηλεκτρονική συνταγογράφηση

Φωτογραφίες ιατρείου

Υπηρεσίες

2

Βιογραφικό - Χατζηδάκης Γεώργιος

ΣΠΟΥΔΕΣ
  • Ειδικεύτηκε αρχικά στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου στη Γενική Ορθοπαιδική και Τραυματολογία και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου στα τμήματα Σπονδυλικής στήλης, Παιδοορθοπαιδικής και Άκρας χειρός.
  • Εκπαιδεύτηκε στη σύγχρονη αντιμετώπιση αθλητικών κακώσεων υπό την καθοδήγηση του Π. Κουλουμέντα (ιατρός Παναθηναικού) και Δ.Χίσσα (ιατρός ΣΕΓΑΣ) συμμετέχοντας σε χειρουργικές επεμβάσεις στο Mediterraneo hospital (Γλυφάδα).
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
  • Κέντρο αρθροσκοπικής χειρουργικής ώμου (υπό τη διεύθυνση του Εμμ. Αντωνογιαννάκη), συμμετέχοντας σε μεγάλο αριθμό επεμβάσεων στο ΙΑΣΩ-General.
  • Το 2013 σε εξετάσεις που διοργάνωσε η Ε.Ε.Χ.Ο.Τ (Ελληνική Εταιρεία Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας), για χορήγηση υποτροφιών, κατέλαβε την 1η θέση κερδίζοντας έτσι την πρώτη υποτροφία για μετεκπαίδευση σε κέντρο εξωτερικού. Μετέβη στην Αγγλία και ειδικεύτηκε σε παθήσεις Ώμου-Αγκώνος - αρθροσκοπική χειρουργική στο Queen Elizabeth Hospital Birmingham και σε παθήσεις άκρου ποδός στο BMI Edgbaston Hospital Birmingham.Επίσης εκπαιδεύτηκε στις κατευθυνόμενες εγχύσεις υπό υπερηχογραφικό έλεγχο στο Sport Medicine Ultrasound London.

Αξιολόγηση και σχόλια ασθενών γιατρού - Χατζηδάκης Γεώργιος

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Κλείσε ραντεβού και γίνε ο πρώτος χρήστης που θα αξιολογήσει τον γιατρό

Το doctoranytime επιλέγει τους καλύτερους γιατρούς για σένα!

Χάρτης

Αισθάνεσαι ότι υποφέρεις από αυτή την πάθηση;

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime.gr. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει

Σύνδεση στο Doctoranytime!
Για να μάθεις το κόστος πρέπει να είσαι μέλος
 
 
Να με θυμάσαι