Βρες ειδικό
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Γιατί είναι ο κατάλληλος για σένα

Το Παιδοοφθαλμολογικό Ελλάδος, αποτελεί ένα πρότυπο Οφθαλμολογικό Κέντρο με επίκεντρο το παιδί. Τα ειδικά τμήματα μας καλύπτουν όλο το φάσμα των οφθαλμολογικών παιδιατρικών αναγκών. Το ιατρείο στελεχώνεται από μια πολυεπιστημονική ομάδα, που απαρτίζεται από πέντε εξειδικευμένους Παιδοοφθαλμιάτρους, μια Γενετίστρια, έναν Κλινικό Οπτομέτρη και μια Θεραπεύτρια - Εκπαιδεύτρια παιδιών με χαμηλή όραση με ή χωρίς άλλες αναπηρίες. Ο κατάλληλα διαμορφωμένος χώρος, η ήρεμη ατμόσφαιρα, το χαμόγελο της υποδοχής, η ανθρώπινη ιατρική προσέγγιση, βοηθούν τα παιδιά να νιώσουν οικεία στον χώρο και να δουν την εξέταση σαν ένα ευχάριστο παιχνίδι.

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Αξιολογήσεις Ασθενών

Επιβεβαιωμένες αξιολογήσεις από πραγματικούς ασθενείς

Η αξιοπιστία και η διαφάνεια στις αξιολογήσεις είναι η βασική μας προτεραιότητα και για τον λόγο αυτό ελέγχουμε ξεχωριστά κάθε αξιολόγηση ώστε να διασφαλίσουμε ότι συμφωνεί με την Πολιτική Διαχείρισης Αξιολογήσεων.

10

Από 1 αξιολόγηση

Αξιολογήσεις από 1 Patient.Reviews.Patient
10
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
10
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
10
Έμπειρος & καταρτισμένος
10
Συνεπής
10
Προσιτός & φιλικός
10
 • Όλες (1)
 • Θετικές (1)
 • Ουδέτερες (0)
 • Αρνητικές (0)
10.0
Γεώργιος Π 12 Φεβρουαρίου 2022
Γεώργιος Π Μέλος από 07 Φεβρουαρίου 2022 Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
10.0
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Έμπειρος & καταρτισμένος
Συνεπής
Προσιτός & φιλικός
Εξαιρετική προσέγγιση. Ευχαριστούμε

Πρόσβαση

 • Ίωνος Δραγούμη 8 & Τσιμισκή 9, Θεσσαλονίκη , Νομός Θεσσαλονίκης
 • Τρόποι πληρωμής

  Πληρωμή με κάρτα
  Μετρητά
Μέτρα προστασίας COVID-19
Τηρεί όλα τα μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού

Βιογραφικό και καριέρα

ΣΠΟΥΔΕΣ

 • ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΖΕΗΣ, Χειρουργός Οφθαλμίατρος - Παιδοφθαλμίατρος MD, MSc, PhD1, PhD2, FICO, FEBO, MRCOphth: Απόφοιτος Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. Ειδικεύθηκε στην Οφθαλμολογία στη Μ. Βρετανία και, στη συνέχεια, εξειδικεύθηκε στην Παιδοφθαλμολογία & στο στραβισμό (παιδιών & ενηλίκων), στο Children’s Eye Hospital & στο Eye Centre of University of Birmingham, UK.
 • ΤΥΡΑΔΕΛΛΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ, Χειρουργός Οφθαλμίατρος - Παιδοφθαλμίατρος MD, MSc, FICO, MRCOphth: Απόφοιτος Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ.. Ειδικεύθηκε στην Οφθαλμολογία στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και εξειδικεύθηκε στην Παιδοφθαλμολογία, Νευροφθαλμολογία και στραβισμό (παιδιών & ενηλίκων)
 • ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΜΑΓΔΑ, Χειρουργός Οφθαλμίατρος - Παιδοφθαλμίατρος MD, MSc, FICO: Απόφοιτος Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. Ειδικεύθηκε στην Οφθαλμολογία στην Πανεπιστημιακή Οφθαλμολογική κλινική του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου. Eξειδικεύθηκε στην Παιδοφθαλμολογία, στο στραβισμό (παιδιών & ενηλίκων) & στη Νευροφθαλμολογία.
 • ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, Κλινικός Οπτομέτρης Ο.Ο., BSc(Hons), MSc
 • Λίνα Καλλέ, Σύμβουλος & Εκπαιδεύτρια ατόμων με χαμηλή όραση BSc1, BSc2, MSc
Το doctoranytime είναι ένα end-to-end solution που υποστηρίζει τον χρήστη από τη στιγμή που αντιμετωπίζει ένα ιατρικό σύμπτωμα μέχρι τη στιγμή της λύση του, δίνοντας του τη δυνατότητα να βρεί τον καλύτερο γιατρό για εκείνον, να ζητήσει καθοδήγηση μέσω chat και να μιλήσει μαζί του μέσω βιντεοκλήσης. Το Παιδοοφθαλμολογικό Ελλάδος έχει συμπληρώσει τις πληροφορίες που αναγράφονται, οι οποίες τίθενται υπό επεξεργασία από την ομάδα του doctoranytime.

Μέτρα προστασίας κατά της COVID-19

Παρακάτω θα δεις τα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του κορωνοϊού στους χώρους παροχής υπηρεσιών υγειάς. Το Παιδοοφθαλμολογικό Ελλάδος τα ακολουθεί πιστά.


Αυστηροί έλεγχοι

Οι εισερχόμενοι στον χώρο ελέγχονται για συμπτώματα COVID-19. To προσωπικό υποβάλλεται τακτικά σε τεστ. Αν κάποιος εμφανίσει συμπτώματα απομονώνεται για να μην έρθει σε επαφή με άλλους.

Προστατευτικός εξοπλισμός

Όλοι φορούν προστατευτικές μάσκες εκτός από τα παιδιά κάτω των 2 ετών. Επιπρόσθετα, το προσωπικό χρησιμοποιεί προστατευτικό εξοπλισμό κατά τη διάρκεια των θεραπειών.

Καθαρισμός και απολύμανση

Όλοι οι χώροι καθαρίζονται και απολυμαίνονται τακτικά. Έχουν επίσης επαρκή εξαερισμό. Το προσωπικό απολυμαίνει τα χέρια του πριν και μετά την επαφή με κάθε ασθενή.

Τήρηση αποστάσεων

Το επιτρεπόμενο όριο ατόμων στον χώρο είναι εμφανώς περιορισμένο, ενώ ταυτόχρονα τηρείται απόσταση 2 μέτρων μεταξύ των ασθενών.

Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας

Συνέχεια με

ή κάνε εγγραφή με το email σου

Ο κωδικός πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 6 χαρακτήρες (λατινικά γράμματα, αριθμούς, σύμβολα) και 1 κεφαλαίο.
Δημιουργήστε νέο κωδικό

Συμπλήρωσε το email που χρησιμοποιείς στο doctoranytime και θα λάβεις σύνδεσμο για τη δημιουργία νέου κωδικού

Τα στοιχεία σου είναι σε καλά χέρια
doctor-graphic doctor-graphic

Στο doctoranytime λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν τόσο την υγεία σου όσο και τα προσωπικά σου δεδομένα!

Για να εξασφαλίσουμε ότι:

 • θα έχεις τη βέλτιστη δυνατή μεταχείριση από τους συνεργαζόμενους γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα
 • θα μπορείς να κλείνεις εύκολα και γρήγορα τα ραντεβού σου διατηρώντας το δικαίωμα της αξιολόγησης
 • θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για έκτακτες αλλαγές σχετικά με το ραντεβού σου
 • θα έχεις τη δυνατότητα να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και προτάσεις για θέματα υγείας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν

είναι απαραίτητο για εμάς να συλλέγουμε και να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα στο βαθμό που μας επιτρέπεις.

Γι αυτό το λόγο θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων, σύμφωνα με τον Νέο Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (“GDPR”), τους όρους της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του doctoranytime (τους οποίους μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά εδώ) και τις προϋποθέσεις της νομοθεσίας.

Για οποιαδήποτε απορία αναφορικά με την προστασία της ιδιωτικότητας σου από τo doctoranytime ή εάν επιθυμείς να ασκήσεις τα δικαιώματα που σου παρέχει ο GDPR ως προς τα προσωπικά σου δεδομένα (ενημέρωση, πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή, περιορισμός της επεξεργασίας, φορητότητα των δεδομένων σου, εναντίωση και δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα) μπορείς να επικοινωνήσεις με τον Data Protection Officer του doctoranytime στο e-mail: [email protected]

Όροι χρήσης

Συγχαρητήρια!!

Η εγγραφή σου ολοκληρώθηκε.

Είστε Παιδοοφθαλμολογικό Ελλάδος?