Επίλεξε την περιοχή σου και δες τους γιατρούς που είναι κοντά σου.

Επίλεξε διαδικασία: ΘΑ ΚΑΛΥΨΩ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΑ Σύγκρινε τιμές και δες αξιολογήσεις ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟ ΕΟΠΥΥ Επίλεξε διαγνωστικό κέντρο

Εδώ θα βρεις τους καλύτερους γιατρούς για...

Καρελάς Λάμπρος

Ωτορινολαρυγγολόγος (ΩΡΛ) Καρδίτσα

Δες τον χάρτη
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ Ωτορινολαρυγγολόγος (ΩΡΛ)
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ Δέχεται μόνο ιδιωτικά
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Πιστοποιημένος για ηλεκτρονική συνταγογράφηση

Φωτογραφίες ιατρείου

Υπηρεσίες

2

Βιογραφικό - Καρελάς Λάμπρος

ΣΠΟΥΔΕΣ
  • Γεννήθηκα στην Καρδίτσα το 1955 και μεγάλωσα στην Καρδίτσα, Αθήνα και Θεσσαλονίκη, όπου και τελείωσα τις γυμνασιακές μου σπουδές. Συνέχισα το 1973 τις Πανεπιστημιακές μου σπουδές στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών μετά εισαγωγικές εξετάσεις από όπου αποφοίτησα το 1979 με το βαθμό ''ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ''. Υπηρέτησα στο Αγροτικό Ιατρείο Φαναρίου και μετά ως ιατρός στο Νοσοκομείο Καρδίτσας.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
  • Αρχισα την ειδικοτητά μου στο Νοσοκομείο Λάρισας και την τελείωσα το 1987 στην ΩΡΛ Κλινική του ''Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών'' στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Εκεί μου δόθηκε η ευκαιρία να ειδικευτώ και να αποκτήσω πλουσιότατη εμπειρία πάνω σε όλους τους τομείς της ΩΡΛγίας και μάλιστα στην Χειρουργική Κεφαλής και Τραχήλου υπό τον Καθηγητή Γ.Αδαμόπουλο, στην Ωτοχειρουργική υπό τον Καθηγητή Ε.Φερεκύδη και στην Ακοολογία Νευροωτολογία υπό τον Καθηγητή Κ.Παπαφράγκου και Σ.Κορρέ.
  • Όλο το μετέπειτα διάστημα μέχρι και σήμερα διατηρώ Ιατρείο και παρακολουθώ στενά όλες τις εξελίξεις της ειδικότητάς μου και της επιστήμης, συμμετέχοντας σε σημαντικό αριθμό συνεδρίων και μετεκπαιδευτικών σεμιναρίων σε μεγάλα πρωτοπόρα κέντρα του εσωτερικού και του εξωτερικού, εφαρμόζοντας εν συνεχεία με μεγάλη επιτυχία και συνέπεια τις νέες γνώσεις και χειρουργικές τεχνικές.
  • Στα πλαίσια αυτά έκανα μετεκπαίδευση στη Δυτ.Γερμανία συμμετέχοντας στις εργασίες της HNO Κλινικής του Πανεπιστημίου Ερλάνγκεν Νυρεμβέργη.
  • Διετέλεσα Διευθυντής του ΩΡΛ τμήματος της κλινικής Νικολάου και επιστημονικός συνεργάτης της ΩΡΛ κλινικής Αλέξη στα Τρίκαλα.
  • Είμαι επιστημονικός συνεργάτης του ''ΙΑΣΩ Θεσσαλίας'', και του ''Κυανούς Σταυρός EUROMEDICA'' στη Λάρισα.
  • Εκτός του ιατρείου μου δημιούργησα και οργάνωσα δύο ιατρικά κέντρα υψηλής τεχνολογίας, το ένα ΑΞΟΝΙΚΗΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ και το άλλο ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ.
ΜΕΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
  • Έχοντας ανθρωποκεντρική αντίληψη και φιλοσοφία, ανέπτυξα κοινωνική και συνδικαλιστική δράση. Μεταξύ των άλλων διετέλεσα, Πρόεδρος του Συλλόγου Καρδιτσιωτών φοιτητών, Πρόεδρος του Συλλόγου Αγροτικών Γιατρών Καρδίτσας, και ταμίας του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας.

Αξιολογήσεις ασθενών - Καρελάς Λάμπρος

Επαληθευμένες αξιολογήσεις από πραγματικούς ασθενείς
που επισκέφθηκαν τον γιατρό μέσω Doctoranytime.
10
ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ
10,0
ΕΜΠΕΙΡΟΣ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΣ
10,0
ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΟΣ
10,0
ΣΥΝΕΠΗΣ
10,0
1 αξιολόγηση
ασθενή
ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΣ
ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΟΣ
ΣΥΝΕΠΗΣ
10
2 1

Εξυπηρετήθηκα άριστα απο τον γιατρό, όλα πήγαν πολύ καλά!

Χάρτης

Αισθάνεσαι ότι υποφέρεις από αυτή την πάθηση;

Σύνδεση στο Doctoranytime!
Για να μάθεις το κόστος πρέπει να είσαι μέλος
 
 
Να με θυμάσαι