Βρες ειδικό
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Γιατί είναι ο κατάλληλος για σένα

Ο Ζλατινούδης Χαράλαμπος είναι Γαστρεντερολόγος και διατηρεί το ιδιωτικό του ιατρείο στον Χολαργό. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος πιστοποιητικού εξειδικευμένης υποστήριξης της ζωής, Advanced Life Support (ALS), διπλώματος Μembership of the Royal Colleges of Physicians of the United Kingdom- MRCP(UK) ενώ είναι και κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου στην “Διοίκηση μονάδων Υγείας”. Ο ιατρός έχει ολοκληρώσει παρακολούθηση ενδοσκοπικών σεμιναρίων του Joint Advisory Group on GI endoscopy (JAG) του Royal College of Physicians στο Ηνωμένο Βασίλειο καθώς και της Ελληνικής Γαστρεντερολογικής Εταιρείας και της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Ήπατος. Ο ιατρός απέκτησε τον τίτλο ειδικότητας Γαστρεντερολογίας μετά από εκπαίδευση στο Ηνωμένο Βασίλειο (James Cook University Hospital, Darlington Memorial Hospital, University Hospital Of Hartlepool, North Tees Hospital και University Hospital of North Durham) και στην Ελλάδα (Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά ''Μεταξά'') ενώ διατελεί Επιμελητής Γαστρεντερολόγος στο Metropolitan General στον Χολαργό. Ο ιατρός αντιμετωπίζει πλήθος περιστατικών ενώ διαθέτει ευρύ πεδίο ειδίκευσης παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με σύγχρονο, υψηλής ευκρίνειας (High Definition) τεχνολογικό εξοπλισμό.

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Εξειδίκευση και εμπειρία

Εξειδικευμένη εμπειρία

Απόκτηση τίτλου ειδικότητας Γαστρεντερολογίας μετά από εκπαίδευση στο Ηνωμένο Βασίλειο ( νοσοκομεία James Cook University Hospital, Darlington Memorial Hospital, University Hospital Of Hartlepool, North Tees Hospital και University Hospital of North Durham) και στην Ελλάδα (Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά ''Μεταξά'').

Σπουδές και κατάρτιση

Επιτυχής παρακολούθηση ενδοσκοπικών σεμιναρίων του Joint Advisory Group on GI endoscopy (JAG) του Royal College of Physicians στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Υπηρεσίες

Τα κόστη είναι ενδεικτικά. Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές κατά την επίσκεψη ανάλογα το περιστατικό.

Πρόσβαση

 • Πυθαγόρα 5, Χολαργός , Αττική
 • Τρόποι πληρωμής

  Μετρητά

Βιογραφικό και καριέρα

ΣΠΟΥΔΕΣ

 • Κάτοχος του Ευρωπαϊκού Διπλώματος Γαστρεντερολογίας και Ηπατολογίας (European Specialty Examination in Gastroenterology & Hepatology- ESEGH)
 • Κάτοχος του διπλώματος Μembership of the Royal Colleges of Physicians of the United Kingdom- MRCP(UK)
 • Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην “Διοίκηση μονάδων Υγείας”
 • Επιτυχής παρακολούθηση ενδοσκοπικών σεμιναρίων του Joint Advisory Group on GI endoscopy (JAG) του Royal College of Physicians στο Ηνωμένο Βασίλειο
 • Επιτυχής παρακολούθηση σεμιναρίων της Ελληνικής Γαστρεντερολογικής Εταιρείας και της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Ήπατος
 • Κάτοχος πιστοποιητικού εξειδικευμένης υποστήριξης της ζωής, Advanced Life Support (ALS)
 • Πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

Επαγγελματική εμπειρία

 • Γαστρεντερολόγος, Ιδιωτικό Ιατρείο
 • Επιμελητής Γαστρεντερολόγος στο Metropolitan General, Χολαργός
 • Απόκτηση τίτλου ειδικότητας Γαστρεντερολογίας μετά από εκπαίδευση στο Ηνωμένο Βασίλειο (James Cook University Hospital, Darlington Memorial Hospital, University Hospital Of Hartlepool, North Tees Hospital και University Hospital of North Durham) και στην Ελλάδα (Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά ''Μεταξά'')

Συμμετοχή σε συνέδρια

 • Ομιλητής σε πανελλαδικής εμβέλειας συνέδρια Γαστρεντερολογίας
Το doctoranytime είναι ένα end-to-end solution που υποστηρίζει τον χρήστη από τη στιγμή που αντιμετωπίζει ένα ιατρικό σύμπτωμα μέχρι τη στιγμή της λύση του, δίνοντας του τη δυνατότητα να βρεί τον καλύτερο γιατρό για εκείνον, να ζητήσει καθοδήγηση μέσω chat και να μιλήσει μαζί του μέσω βιντεοκλήσης. Ο Ζλατινούδης Χαράλαμπος έχει συμπληρώσει τις πληροφορίες που αναγράφονται, οι οποίες τίθενται υπό επεξεργασία από την ομάδα του doctoranytime.
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας

Συνέχεια με

ή κάνε εγγραφή με το email σου

Ο κωδικός πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 6 χαρακτήρες (λατινικά γράμματα, αριθμούς, σύμβολα) και 1 κεφαλαίο.
Δημιουργήστε νέο κωδικό

Συμπλήρωσε το email που χρησιμοποιείς στο doctoranytime και θα λάβεις σύνδεσμο για τη δημιουργία νέου κωδικού

Τα στοιχεία σου είναι σε καλά χέρια
doctor-graphic doctor-graphic

Στο doctoranytime λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν τόσο την υγεία σου όσο και τα προσωπικά σου δεδομένα!

Για να εξασφαλίσουμε ότι:

 • θα έχεις τη βέλτιστη δυνατή μεταχείριση από τους συνεργαζόμενους γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα
 • θα μπορείς να κλείνεις εύκολα και γρήγορα τα ραντεβού σου διατηρώντας το δικαίωμα της αξιολόγησης
 • θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για έκτακτες αλλαγές σχετικά με το ραντεβού σου
 • θα έχεις τη δυνατότητα να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και προτάσεις για θέματα υγείας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν

είναι απαραίτητο για εμάς να συλλέγουμε και να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα στο βαθμό που μας επιτρέπεις.

Γι αυτό το λόγο θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων, σύμφωνα με τον Νέο Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (“GDPR”), τους όρους της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του doctoranytime (τους οποίους μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά εδώ) και τις προϋποθέσεις της νομοθεσίας.

Για οποιαδήποτε απορία αναφορικά με την προστασία της ιδιωτικότητας σου από τo doctoranytime ή εάν επιθυμείς να ασκήσεις τα δικαιώματα που σου παρέχει ο GDPR ως προς τα προσωπικά σου δεδομένα (ενημέρωση, πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή, περιορισμός της επεξεργασίας, φορητότητα των δεδομένων σου, εναντίωση και δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα) μπορείς να επικοινωνήσεις με τον Data Protection Officer του doctoranytime στο e-mail: [email protected]

Όροι χρήσης

Συγχαρητήρια!!

Η εγγραφή σου ολοκληρώθηκε.

Είστε Ζλατινούδης Χαράλαμπος?