Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΩΡΕΑΝ

Γιατί είναι ο κατάλληλος για εσένα

Ο ιατρός Σαμπάνης Χρήστος είναι Ειδικός Παθολόγος - Διαβητολόγος και διατηρεί το ιδιωτικό του ιατρείο στη Θεσσαλονίκη. Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής ΑΠΘ , μετεκπαιδευθείς στη Διαβητολογία, με άδεια του Υπουργείου Υγείας, στο Διαβητολογικό Κέντρο του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου καθώς και στο διεθνώς αναγνωρισμένο Διαβητολογικό Κέντρο του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ (Joslin - Beth Israel Diabetes Center, Harvard Medical School, Boston, Massachusetts, USA) και κάτοχος τίτλου εξειδίκευσης στην Διαβητολογία με απόφαση Υπουργείου Υγείας. Διαθέτει 35ετή προϋπηρεσία στη Β´ Προπαιδευτική Παθολογική Κλινική στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, ασχολούμενος με τη διάγνωση και θεραπεία περιστατικών από όλο το φάσμα της Παθολογίας. Έχει διατελέσει επί 15ετία Υπεύθυνος του Διαβητολογικού Κέντρου του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, όπου υπήρξε σύμβουλος διαφόρων Κλινικών του νοσοκομείου, μεταξύ των οποίων οι γυναικολογικές - μαιευτικές κλινικές καθώς και η Γ' Χειρουργική Κλινική -που διαθέτει εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό για αγγειοχειρουργικά περιστατικά- αντιμετωπίζοντας περιστατικά εγκύων με σακχαρώδη διαβήτη και διαβήτη κύησης και παρακολουθώντας διαβητικούς ασθενείς προεγχειρητικά, διεγχειρητικά και μετεγχειρητικά αντίστοιχα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ιατρός στο Διαβητολογικό Κέντρο συμμετείχε στην τοποθέτηση αντλιών συνεχούς χορήγησης ινσουλίνης και συνεχούς καταγραφής γλυκόζης, εργάστηκε στο Ιατρείο Διαβητικού Ποδιού και, γενικώς, έχει παρακολουθήσει πλήθος δύσκολων περιστατικών από όλη την Ελλάδα. Παράλληλα, έχει λάβει μέρος σε περισσότερες από 40 διεθνείς πολυκεντρικές μελέτες για τον σακχαρώδη διαβήτη, έχει συμμετάσχει ενεργά σε πολλά ιατρικά συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, έχει στο ενεργητικό του δημοσιεύσεις σε ελληνικά και ξένα περιοδικά μεγάλου κύρους, ενώ στο πλαίσιο της επιμόρφωσής του στις σύγχρονες εξελίξεις στην παθολογία, παρακολούθησε μετεκπαιδευτικά προγράμματα για Παθολόγους του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ (An Update in Internal Medicine, Harvard Medical School, 2012, 2015 - 2019). Τέλος, ο ιατρός, κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Β Προπαιδευτική Παθολογική Κλινική, ασχολήθηκε με την εκπαίδευση των ειδικευομένων της Παθολογίας, ενώ από την θέση του υπευθύνου του Διαβητολογικού Κέντρου έχει παράσχει Μετεκπαίδευση στη Διαβητολογία ιατρών με άδεια του Υπουργείου Υγείας ενώ έχει διατελέσει εκλεγμένο μέλος της Διαβητολογικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος. Στο ιδιωτικό του ιατρείο αντιμετωπίζει αναλαμβάνει και αντιμετωπίζει περιστατικά από όλο το φάσμα της Παθολογίας και της Διαβητολογίας.

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Πληροφορίες Ιατρείου

 • Τσιμισκή Ιωάννη 59, Θεσσαλονίκη, Νομός Θεσσαλονίκης

Βιογραφικό και καριέρα

ΣΠΟΥΔΕΣ

 • Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
 • Μετεκπαίδευση στη Διαβητολογία με άδεια του Υπουργείου Υγείας, Διαβητολογικό Κέντρο του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου και Διαβητολογικό Κέντρο του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ (Joslin - Beth Israel Diabetes Center, Harvard Medical School, Boston, Massachusetts, USA)
 • Κάτοχος τίτλου Εξειδίκευσης με απόφαση του Υπουργείου Υγείας

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

 • Ιδιωτικό Ιατρείο, Θεσσαλονίκη
 • Β´ Προπαιδευτική Παθολογική Κλινική, Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, 35ετής προϋπηρεσία
 • Υπεύθυνος του Διαβητολογικού Κέντρου, Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, επί 15ετία

ΜΕΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

 • Διετέλεσε εκλεγμένο μέλος της Διαβητολογικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος (τρεις φορές απλό μέλος, αντιπρόεδρος 2014-2017 και πρόεδρος 2017-2020)

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

 • Έχει συμμετάσχει ενεργά σε πολλά ιατρικά συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό

Ακαδημαϊκές δημοσιεύσεις

 • Έλαβε μέρος σε περισσότερες από 40 διεθνείς πολυκεντρικές μελέτες για τον σακχαρώδη διαβήτη
 • Συμμετοχή σε δημοσιεύσεις σε ελληνικά και ξένα περιοδικά μεγάλου κύρους
Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει