Διάβασε επιστημονικά άρθρα για
Αριθμός άδειας: 6750/22-08-2016
Ο Χαντζαρίδης Πέτρος είναι Στρατιωτικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, ιδρυτής και Διευθυντής του διαιτολογικού γραφείου Clinical Diet στην Αγία Παρασκευή. Εισήχθη στο τμήμα Κτηνιατρικής της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ) στη Θεσσαλονίκη και ορκίστηκε Αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού το 1996 έχοντας τιμηθεί με υποτροφίες και επαίνους από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (Ι.Κ.Υ.). Το 2000 εισήχθη στο Τμήμα Διατροφής & Διαιτολογίας της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων & Διατροφής του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης και αποφοίτησε το 2003 έχοντας αποσπάσει και πάλι υποτροφίες από το Ι.Κ.Υ. Το 2009 επελέγη από την Διεύθυνση Υγειονομικού του Γενικού Επιτελείου Στρατού ως αποδέκτης τιμητικής εκπαιδευτικής υποτροφίας στο αντικείμενο της Διαιτολογίας. Το διακεκριμένο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης (New York University) των Ηνωμένων Πολιτειών τον πρόκρινε ανάμεσα σε πολυάριθμους υποψήφιους επιστήμονες από όλο τον κόσμο και τον απεδέχθη στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα της Κλινικής Διατροφής, από όπου και αποφοίτησε το 2010 με τον τίτλο του Master of Science in Clinical Nutrition, λαμβάνοντας τα ευμενή σχόλια κορυφαίων διεθνώς καθηγητών Διατροφής. Από το 2005 έχει υπηρετήσει επί σειρά ετών ως Διευθυντής του Διαιτολογικού Τμήματος του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών. Η καθημερινή διαχείριση κλινικών περιστατικών στο 401 ΓΣΝΑ, η πολύχρονη εμπειρία του και η ευρύτητα των σπουδών του είναι αυτή που του επιτρέπει να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα της τροφικής αλυσίδας, των διατροφικών κινδύνων και της ορθής αντιμετώπισής τους τόσο προληπτικά, όσο και στο έδαφος κλινικών καταστάσεων. Τέλος, κατόπιν αιτημάτων του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών και του Τμήματος Διατροφής & Διαιτολογίας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης έχει αναλάβει την εκπαίδευση πολλών τελειόφοιτων φοιτητών τους στα πλαίσια της πρακτικής τους άσκησης.
Τα κόστη είναι ενδεικτικά. Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές κατά την επίσκεψη ανάλογα το περιστατικό.
Μάθετε όχι μόνο το ποσοστό λίπους και μυϊκού ιστού σε κάθε τμήμα του σώματος σας, την εκτίμηση του σπλαχνικού λίπους, αλλά και παραμέτρους που αφορούν την στάση του σώματος σας (postural assessment).
ΣΠΟΥΔΕΣ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑ
ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ
Για να εξασφαλίσουμε ότι:
είναι απαραίτητο για εμάς να συλλέγουμε και να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα στο βαθμό που μας επιτρέπεις.
Γι αυτό το λόγο θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων, σύμφωνα με τον Νέο Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (“GDPR”), τους όρους της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του doctoranytime (τους οποίους μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά εδώ) και τις προϋποθέσεις της νομοθεσίας.
Για οποιαδήποτε απορία αναφορικά με την προστασία της ιδιωτικότητας σου από τo doctoranytime ή εάν επιθυμείς να ασκήσεις τα δικαιώματα που σου παρέχει ο GDPR ως προς τα προσωπικά σου δεδομένα (ενημέρωση, πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή, περιορισμός της επεξεργασίας, φορητότητα των δεδομένων σου, εναντίωση και δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα) μπορείς να επικοινωνήσεις με τον Data Protection Officer του doctoranytime στο e-mail: [email protected]
Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!
Ξέχασες τον κωδικό σου;
Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.
Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.
Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.
Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.
Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.
Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει