Επίλεξε την περιοχή σου και δες τους γιατρούς που είναι κοντά σου.

Επίλεξε διαδικασία: ΘΑ ΚΑΛΥΨΩ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΑ Σύγκρινε τιμές και δες αξιολογήσεις ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟ ΕΟΠΥΥ Επίλεξε διαγνωστικό κέντρο

Εδώ θα βρεις τους καλύτερους γιατρούς για...

Περιγραφή

Εάν θέλεις να δεις πως ήταν η τροφή σου χθες, κοίτα το σώμα σου σήμερα. Εάν θέλεις να δεις πως θα είναι το σώμα σου αύριο, κοίτα την τροφή σου σήμερα.

περισσότερα

Φωτογραφίες γραφείου

Υπηρεσίες

2

Βιογραφικό - Μασαούτη Ειρήνη

ΣΠΟΥΔΕΣ
 • Αποφοίτησε από το 7ο Ενιαίο Λύκειο Ηρακλείου το 2000 και εισήχθη στο Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής του Α.Τ.Ε.Ι. ΚΡΗΤΗΣ.
 • Κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών της σπουδών έλαβε μέρος σε διάφορες έρευνες του τμήματος της και σε πολλά συνέδρια εντός και εκτός Κρήτης (με ομιλίες και poster).
 • Επιπλέον, εκπαιδεύτηκε στις πρώτες βοήθειες από το τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, όπου είχε ενεργή συμμετοχή ως Εθελόντρια σε όλες τους τις τοπικές κινητοποιήσεις και ασκήσεις πρώτων βοηθειών.
 • Κατά το τέταρτο και τελευταίο έτος σπουδών της συμμετείχε στην υποχρεωτική πρακτική άσκηση της, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου και εκπόνησε την Ερευνητική Πτυχιακή της Διατριβή, σε νομούς της Κρήτης (με Άριστα 9.8), η οποία είχε ως θέμα της, την καταγραφή των διατροφικών συνηθειών σε ηλικίες 14-17 ετών και των επιπολασμό της παχυσαρκίας στις ηλικίες αυτές. Αποφοίτησε από το Α.Τ.Ε.Ι. ΚΡΗΤΗΣ με βαθμό πτυχίου 8,11.
 • Εκπαιδεύτηκε στην Ψυχιατρική στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, όπου ακολούθησε την κατεύθυνση της Συστημικής Θεραπείας στο τετραετές πρόγραμμα «Μελέτη και Εκπαίδευση σε Ανθρώπινα Συστήματα Συμπεριφοράς» Κ.Α. 1913, κατά τη διάρκεια του οποίου 2 χρόνια αφιερώθηκαν στη θεωρητική κατάρτιση και 2 χρόνια στην πρακτική άσκηση. Το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Κλάδου Εκπαίδευσης της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Οικογενειακής Θεραπείας (EFTA), στον οποίο είναι ιδρυτικό μέλος.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
 • Aρθρογραφεί σε ποικίλης ύλης περιοδικά και στον ημερήσιο τύπο, συμμετέχει ως προσκεκλημένη σε ενημερωτικές τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές δίδοντας διατροφικές συμβουλές και έχει κληθεί ως ομιλήτρια σε αρκετές ενημερωτικές εκδηλώσεις τόσο για το κοινό όσο και για επιστήμονες υγείας.
 • Έχει συμμετάσχει σε πολλές εκδηλώσεις του Δήμου Ηρακλείου με στόχο την σωστή διατροφική ενημέρωση των συμπολιτών μας, σε όλες τις ηλικιακές ομάδες με περισσότερη τριβή στις μικρές ηλικίες (παιδιά-έφηβοι).
 • Μέχρι και το 2010, ήταν υπεύθυνη στο Διαιτητικό Πρόγραμμα "ΓΕΥΣΕΙΣ", με έλεγχο στην παρασκευή και οργάνωση διαιτητικών γευμάτων.
 • Οργανώνει και συμμετέχει, σε συνεργασία με ψυχολόγο Θεραπευτικές Ομάδες Διαχείρισης Βάρους και Συμπεριφοράς.
 • Συνεργάζεται με το ιδιωτικό ΙΕΚ ΜΟΡΦΗ και το CLS KEPANSI, ως εκπαιδεύτρια στο μάθημα της Διαιτολογίας.
 • Διατηρεί το δικό της γραφείο και παρακολουθεί περιστατικά για τον έλεγχο του βάρους τους και της διατροφικής τους συμπεριφοράς.
ΜΕΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
 • Γενική Γραματέας της Ένωσης Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος
ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ
 • Αγγλικά, Γερμανικά

Αξιολογήσεις ασθενών - Μασαούτη Ειρήνη

Επαληθευμένες αξιολογήσεις από πραγματικούς ασθενείς
που επισκέφθηκαν τον επιστήμονα υγείας μέσω Doctoranytime.
10
ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ
10,0
ΕΜΠΕΙΡΟΣ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΣ
10,0
ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΟΣ
10,0
ΣΥΝΕΠΗΣ
10,0
1 αξιολόγηση
ασθενή
ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΣ
ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΟΣ
ΣΥΝΕΠΗΣ
10
1 1

Εχω μείνει εξαιρετικά ικανοποιημένη από την κ. Μασαούτη, θα την σύστηνα σίγουρα.

Καμπάνιες

Διαίτα: Φτιάξε την διατροφή σου άμεσα

Λήψη ιστορικού, Σωματικές Μετρήσεις, Λιπομέτρηση και Πρόγραμμα Διατροφής πρώτης εβδομάδας

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ 60 €

Χάρτης

Αισθάνεσαι ότι υποφέρεις από αυτή την πάθηση;

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime.gr. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει

Σύνδεση στο Doctoranytime!
Για να μάθεις το κόστος πρέπει να είσαι μέλος
 
 
Να με θυμάσαι