Κάρτα Υγείας του Αθλητή
Η κάρτα υγείας αθλητή που χρειάζεσαι για τις προπονήσεις και τους αγώνες σου

Καρδιολόγος

Κάρτα Υγείας του Αθλητή με 20€

Παθολόγος

Κάρτα Υγείας του Αθλητή με 20€

Γενικός Ιατρός

Κάρτα Υγείας του Αθλητή με 20€

Μη σταματάς εδώ!

Μείνε ασφαλής και ολοκλήρωσε τον έλεγχο της υγείας σου κάνοντας ένα covid-19 test ή και test για αντισώματα κορωνοϊού covid-19.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
 1. H ενέργεια αφορά αποκλειστικά & μόνο τους συνεργαζόμενους ιατρούς της παρακάτω ειδικότητας :
  • Κάρτα Υγείας του Αθλητή με 20€
  • Κάρτα Υγείας του Αθλητή με 20€
  • Κάρτα Υγείας του Αθλητή με 20€

 2. Αν προκύψει ανάγκη για περισσότερες από μία επισκέψεις ή/και για ιατρικές πράξεις το κόστος θα πρέπει να συμφωνηθεί με το γιατρό που έχετε επιλέξει και θα επιβαρυνθείτε με αυτό.
 3. Η ενέργεια αυτή δεν είναι διαφημιστική και θα διαρκέσει από 2/09/2020 έως 15/10/2020.
 4. .Η ενέργεια αυτή αφορά μόνο τους γιατρούς του doctoranytime.gr που θα βρείτε σε αυτή τη σελίδα και μόνο τις διαθέσιμες ημέρες και ώρες που θα δείτε εδώ.
 5. Το ραντεβού κλείνεται μόνο μέσω της online διαδικασίας του doctoranytime.gr ή μέσω τηλεφώνου 2155050005.
 6. Αν για κάποιο λόγο επιθυμείτε την ακύρωση του ραντεβού, θα πρέπει να έρθετε σε τηλεφωνική επαφή με το γιατρό τουλάχιστον 12 ώρες νωρίτερα, στον τηλεφωνικό αριθμό που θα βρείτε στα επιβεβαιωτικά sms & email που θα σας σταλούν από το doctoranytime.gr.
 7. Αν για κάποιο λόγο επιθυμείτε ακύρωση του ραντεβού, το οποίο έχει εξοφληθεί μέσω πιστωτικής κάρτας θα πρέπει να έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία με το doctoranytime.gr στο 2155050005 (Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00-20:00) .

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει