Το doctoranytime επιβραβεύει την αριστεία

Τα βραβεία Κορυφαία Επιλογή Ασθενών και Patients’ Excellence Award είναι η ετήσια αναγνώριση του doctoranytime προς τους συνεργαζόμενους γιατρούς και επαγγελματίες υγείας για την άριστη ποιότητα παροχής υπηρεσιών τους προς τους ασθενείς, όπως αυτή αποδεικνύεται από τις προτιμήσεις και τα σχόλια ασθενών που επισκέπτονται τον κάθε συνεργάτη μέσω του doctoranytime.

Από το 2017 το doctoranytime επιβραβεύει τους συνεργαζόμενους γιατρούς και επαγγελματίες υγείας, σύμφωνα με αντικειμενικά κριτήρια που προκύπτουν από την προτίμηση και επιλογή των ασθενών.

Κορυφαία Επιλογή Ασθενών

Ποιοι δικαιούνται την αναγνώριση "Κορυφαία Επιλογή Ασθενών";

Κριτήρια επιλογής 2021

Για να φέρει κάποιος γιατρός την αναγνώριση Κορυφαία Επιλογή Ασθενών για το 2021, θα πρέπει να πληροί τα παρακάτω κριτήρια την 1η Ιανουαρίου 2022 (και ώρα 00:00 +2).

Για γιατρούς σε περιοχές της Αττικής, της Πάτρας και της Θεσσαλονίκης:

  • Να έχει μέσο όρο βαθμολογίας μεγαλύτερο ή ίσο με 9,5
  • Να διαθέτει περισσότερες από 15 συστάσεις ασθενών

Για γιατρούς στην υπόλοιπη Ελλάδα:

  • Να έχει μέσο όρο βαθμολογίας μεγαλύτερο ή ίσο με 9,5
  • Να διαθέτει περισσότερες από 4 συστάσεις ασθενών
Patients Excellence Award

Ποιοι δικαιούνται την αναγνώριση "Patients’ Excellence Award";

Κριτήρια επιλογής 2021

Για να λάβει κάποιος γιατρός την αναγνώριση Patients’ Excellence Award για το 2021, θα πρέπει να ανήκει στο 10% της κάθε ειδικότητας που πληροί τα παρακάτω κριτήρια την 1η Ιανουαρίου 2022 (και ώρα 00:00 +2).

  • Να καλύπτει τα κριτήρια της αναγνώρισης Κορυφαία Επιλογή Ασθενών
  • Να διαθέτει υψηλό excellence score το οποίο προκύπτει από τον μέσο όρο της βαθμολογίας με βαρύτητα 0.7 και των συστάσεων με 0.3

Συχνές Ερωτήσεις

σχόλιο βαθμολογία

Μπορεί όποιος θέλει να αφήσει σχόλιο και βαθμολογία σε κάποιον γιατρό;

Για να αναρτηθεί κάποιο σχόλιο - βαθμολογία σε γιατρό θα πρέπει ο ασθενής να έχει κλείσει το ραντεβού του μέσω του doctoranytime και να είναι επιβεβαιωμένο και από τις δύο πλευρές.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά στην ακόλουθη σελίδα πώς λειτουργεί το σύστημα αξιολογήσεων στο doctoranytime.

πακέτο του βραβείου

Πότε θα λάβω το πακέτο του βραβείου που δικαιούμαι;

Αν πληροίτε τις προϋποθέσεις για να λάβετε κάποια από τις παραπάνω αναγνωρίσεις, θα λάβετε το πακέτο του βραβείου τον Μάιο του 2022. Θα περιέχει μια επιστολή και το πιστοποιητικό αναγνώρισής σας εκτυπωμένο.

περισσότερα του ενός πακέτα

Μπορώ να ζητήσω περισσότερα του ενός πακέτα βραβείου;

Δεν μπορείτε να ζητήσετε πάνω από ένα πακέτο βραβείου, αλλά μπορείτε να το λάβετε σε ειδική ψηφιακή μορφή, κατάλληλη για εκτύπωση ώστε να το τοποθετήσετε στο χώρο που επιθυμείτε.