Το doctoranytime επιβραβεύει την αριστεία

Τα βραβεία Κορυφαία Επιλογή Ασθενών και Patients’ Excellence Award είναι η ετήσια αναγνώριση του doctoranytime προς τους συνεργαζόμενους γιατρούς και επαγγελματίες υγείας για την άριστη ποιότητα παροχής υπηρεσιών τους προς τους ασθενείς, όπως αυτή αποδεικνύεται από τις προτιμήσεις και τα σχόλια ασθενών που επισκέπτονται τον κάθε συνεργάτη μέσω του doctoranytime.

Από το 2017 το doctoranytime επιβραβεύει τους συνεργαζόμενους γιατρούς και επαγγελματίες υγείας, σύμφωνα με αντικειμενικά κριτήρια που προκύπτουν από την προτίμηση και επιλογή των ασθενών.

Επιθυμείτε να λάβετε μέρος στα επόμενα βραβεία;

  • Αν συνεργάζεστε ήδη με το doctoranytime, μπορείτε να δείτε παρακάτω τα κριτήρια του 2019 με τα οποία οι ασθενείς επέλεξαν τους γιατρούς τους και να διεκδικήσετε το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα για το 2020!
  • Αν θα διεκδικήσετε για πρώτη φορά μια ευκαιρία να βρεθείτε ανάμεσα στους γιατρούς που θα επιλεχθούν από τους ασθενείς του doctoranytime, δηλώστε την συμμετοχή σας, ώστε να σας ενημερώσουμε σχετικά με την διαδικασία επιβράβευσης.
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ 2020
Κορυφαία Επιλογή Ασθενών

Ποιοι δικαιούνται την αναγνώριση Κορυφαία Επιλογή Ασθενών 2019;

Για να φέρει κάποιος γιατρός την αναγνώριση Κορυφαία Επιλογή Ασθενών για το 2019, θα πρέπει να πληροί τα παρακάτω κριτήρια την 1η Ιανουαρίου 2020 (και ώρα 00:00 +2).

Για γιατρούς σε περιοχές της Αττικής και Θεσσαλονίκης:

  • Να έχει μέσο όρο βαθμολογίας μεγαλύτερο ή ίσο με 9,5
  • Να διαθέτει περισσότερες από 15 συστάσεις ασθενών

Για γιατρούς στην υπόλοιπη Ελλάδα:

  • Να έχει μέσο όρο βαθμολογίας μεγαλύτερο ή ίσο με 9,5
  • Να διαθέτει περισσότερες από 4 συστάσεις ασθενών
Patients Excellence Award

Ποιοι δικαιούνται την αναγνώριση Patients’ Excellence Award 2019;

Για να λάβει κάποιος γιατρός την αναγνώριση Patients’ Excellence Award για το 2019, θα πρέπει να ανήκει στο 10% της κάθε ειδικότητας που πληροί τα παρακάτω κριτήρια την 1η Ιανουαρίου 2020 (και ώρα 00:00 +2).

  • Να καλύπτει τα κριτήρια της αναγνώρισης Κορυφαία Επιλογή Ασθενών
  • Να διαθέτει υψηλό excellence score το οποίο προκύπτει από τον μέσο όρο της βαθμολογίας με βαρύτητα 0.7 και των συστάσεων με 0.3

Συχνές Ερωτήσεις

σχόλιο βαθμολογία

Μπορεί όποιος θέλει να αφήσει σχόλιο και βαθμολογία σε κάποιον γιατρό;

Για να αναρτηθεί κάποιο σχόλιο - βαθμολογία σε γιατρό θα πρέπει ο ασθενής να έχει κλείσει το ραντεβού του μέσω του doctoranytime και να είναι επιβεβαιωμένο και από τις δύο πλευρές.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά στην ακόλουθη σελίδα πώς λειτουργεί το σύστημα αξιολογήσεων στο doctoranytime.

πακέτο του βραβείου

Πότε θα λάβω το πακέτο του βραβείου που δικαιούμαι;

Αν πληροίτε τις προϋποθέσεις για να λάβετε κάποια από τις παραπάνω αναγνωρίσεις, θα λάβετε το πακέτο του βραβείου μέχρι τον Απρίλιο του 2020. Θα περιέχει μια επιστολή και το πιστοποιητικό αναγνώρισής σας εκτυπωμένο.

περισσότερα του ενός πακέτα

Μπορώ να ζητήσω περισσότερα του ενός πακέτα βραβείου;

Δεν μπορείτε να ζητήσετε πάνω από ένα πακέτο βραβείου, αλλά μπορείτε να το λάβετε σε ειδική ψηφιακή μορφή, κατάλληλη για εκτύπωση ώστε να το τοποθετήσετε στο χώρο που επιθυμείτε.

ηλεκτρονική μορφή

Πώς θα λάβω το βραβείο μου σε ηλεκτρονική μορφή;

Για να λάβετε το βραβείο σας σε ηλεκτρονική μορφή θα πρέπει να συνδεθείτε στο προφίλ σας με τα στοιχεία συνεργάτη και να πατήσετε στην επιλογή για τη λήψη βραβείου.

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει